- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz ayda 300 tele mi nereyye harcayacagim ben![]()
Canin saolsin anka ver adresibana gönder en iyisi harcayacak yer bulamadı resmen
![]()
IBAN gönderdim özelden gönder gelsin ben harcarımCanin saolsin anka ver adresi
Ya gormemisin bi parasi olmuş tutmuş koparmis
Yaf bi sürü eksik var ama gönlüm zengin hem parfüm alip he bi sürü eksigimi aliyorum hayalden![]()
Paketli gıdayı bende bi kac gundur yemiyorum. Kitap hic okumaz oldum uzun zamandir. Telefon süresi cok fena benimde. Elimde surekli telefon. Mutfak ve yatak odasi bizim hep duzenli. Mutfaktan zaten toplamadan cikmamaya ozen gosteririm hep. Yatak odasi da camasir odam da olur zaten döküntüsü.12.10 haftalık planlarım
-1/1: günlük 30 sayfa kitap,
-0/1: haftada 1 film,
-0/1: hergün akşam yatak odası ve mutfağı düzenli bırakma
-2/5: namazları düzenli kılma
-1/1aketli gıdayı bir haftalık kesme
-0/1:telefon süremi 2-3 saate indirme
dün sadece 2 hedefimi tamamlayabildim ama olsun bu başlangıç daha![]()
Hayallerimdeki evDün bahsettigim salon cekmecesini ve kizimin iki tane cekmecesini duzenledim..pek atilacak bi sey çıkmadı. Baya baya duzenli artik evim kizlar. Yani atılacak pek bi sey yok glbl sanki. Bugun 3 parca daha esya cikarttim evden gene.![]()
Eline sağlıkDün bahsettigim salon cekmecesini ve kizimin iki tane cekmecesini duzenledim..pek atilacak bi sey çıkmadı. Baya baya duzenli artik evim kizlar. Yani atılacak pek bi sey yok glbl sanki. Bugun 3 parca daha esya cikarttim evden gene.![]()
Normalde aylık özel ihtiyaçlarına ne kadar ayırıyordun?300 tl demişsin canım ama bahsettiğin şeylerin hepsi için az bir rakam gibi.Haftalık 75 tl gibi oluyor.Benmi çok para harcıyorum acaba dedim sen böyle bahsedinceCanin saolsin anka ver adresi
Ya gormemisin bi parasi olmuş tutmuş koparmis
Yaf bi sürü eksik var ama gönlüm zengin hem parfüm alip he bi sürü eksigimi aliyorum hayalden![]()
Merhaba bu saydıkların 300 un icinde değil ki. Disarda yedigim ictigim marketten aldiigm seyler evin butcesinden harcanir.ulasim da dahil degil benzin parasi da evin butcesinden. Bu saydigim 300 tl sadece o ay internette gezinirken almak istedigim kozmetik kiyafet eksik bi seyim varsa o. Yani canimin çektiği seyler. İhtiyacım olmayan ama ruhumu doyuracak seyler. Umarim anlatabilsimdir.Normalde aylık özel ihtiyaçlarına ne kadar ayırıyordun?300 tl demişsin canım ama bahsettiğin şeylerin hepsi için az bir rakam gibi.Haftalık 75 tl gibi oluyor.Benmi çok para harcıyorum acaba dedim sen böyle bahsedincemesela dışarda bir yemek yesem en uygun yerlerde 40 tl civarı, bir arkadaşla kahve içeyim desem en az 20-25 tl, çalışınca insan harcıyo bi şekilde, atıştırmalık alayım desen aldığın atıştırmalığa göre değişir ama 20 tl diyelim, bana yetmez o para mesela.Ulaşım vs de dahilse hele.Hayat çok pahalı cidden.Eğer sen o parayla aylık ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsan gerçekten çok çok tutumlusun demektir,maşallah
Sizde yazın ama bende sizi özledimMia özlemişiz biraz daha yaz![]()