Dimi güya indirimli ama yine de pahalı
Yok canım ayakkabı ve mont almayacağım var
Gezmelik kıyafeti de var
Ev içi eşofman pijama takımı iç çamaşırı çorap filan alacam👍👍

Ama büyük kızıma mont alacam bakalım ne kadara patlar
Alacaklarin şimdiden hayırlı olsun ,keşke benim de bı kızım olsa🤩

Kiz daha almadım ben alana kadar dolar artar ben de sahtelerine kalirim🤣
Gerçi millet akin akin ınstagramdaki sahteleri aliyor. Alsam mi ki acaba. 4 alana 1 bedavalari var🤣🤣
Onu da araştırmış kuzum yaa :KK70:
Hiç parfüm konusunda fikrim yok valla bi tane arkadaşım hediye almış cachoral noa mı ne öyle bişey yazıyor güzel ama evde olunca kullanmıyorum zaten.

Onu da araştırmış kuzum yaa :KK70:
Hiç parfüm konusunda fikrim yok valla bi tane arkadaşım hediye almış cachoral noa mı ne öyle bişey yazıyor güzel ama evde olunca kullanmıyorum zaten.
Kiz instagram zaten ocagima incir acagi dikecek. Allahtan gaza gelip almiyorum.bakmamaya calisiyorum artikin anka. Ben aslinda mutluyum instagtam beni mutsuz yapio. Herkes sanki cok zengin herkes cok zayif herkes her gun sanki orda burda gezio. Sonra diyorum biz niye her gun çalışıyoruz la 🤣

Kiz instagram zaten ocagima incir acagi dikecek. Allahtan gaza gelip almiyorum.bakmamaya calisiyorum artikin anka. Ben aslinda mutluyum instagtam beni mutsuz yapio. Herkes sanki cok zengin herkes cok zayif herkes her gun sanki orda burda gezio. Sonra diyorum biz niye her gun çalışıyoruz la 🤣
Sen instagram kullanmıyorsun sanıyodum ben. Fake hesap mı vardı yoksa 😀

Kiz daha almadım ben alana kadar dolar artar ben de sahtelerine kalirim🤣
Gerçi millet akin akin ınstagramdaki sahteleri aliyor. Alsam mi ki acaba. 4 alana 1 bedavalari var🤣🤣
Kız nere ora😆bende fake bı hesap açıp az bakayım🤪🤪🤪

lindalinda lindalinda aman sakın instadaki o parfümleri almaya kalkma, çok zararlılar, sonra alerji vs uğraşırsın üstüne paran da çöp olur, 1 tane al orijinal al, zaten o kadar uzun süre gidiyor ki, eşine söyle özel gün hediyelerini o tarz şeyler yapsın.

Back