Selam kızlar
Bugün bütün zor isler bitti kalanı da az az yapacağım
Ev düzene girdi sonunda
Yarın günlük işleri yapacağım
Biraz mutfağı düzenlerim
Sebze alışverişi yapılacak
Birde eylüle kırtasiye alışverişi olacak

Lavabo dolabını düzenledim bugün 5-6 parca eşya ayıklandı
Az da olsa elemeye devam

Selam kızlar
Bugün bütün zor isler bitti kalanı da az az yapacağım
Ev düzene girdi sonunda
Yarın günlük işleri yapacağım
Biraz mutfağı düzenlerim
Sebze alışverişi yapılacak
Birde eylüle kırtasiye alışverişi olacak

Lavabo dolabını düzenledim bugün 5-6 parca eşya ayıklandı
Az da olsa elemeye devam
Eline sağlık. Fotoğrafları da bekliyoruz.

Merhaba kizlar,
Nasilsiniz gorusmeyeli?
Cok yorgunum bu aralar. Dogum iznim bitti parttime ise devam ediyorum.
Gece guzel uyuyan bebegime nolduysa iki haftadir bir kac kez uyaniyoruz,
bu da beni gercekten cok yoruyor.
Minimallik adina hic birsey yapamadim.
Bebegim buyudu, onun kuculen kiyafetlerine el atsam cok iyi olur sanirim.

Merhaba arkadaşlar. Karantina evinden sesleniyorum size :(
Eşimde geçen çarşamba belirtiler çıkmaya başladı ve test yaptırdık.ilk test negatif oldu.ancak belirtiler devam etti. Tomografi ve ikinci test pozitif oldu. Eşim bir odaya kapandı.biz çocukla salonda yaşamaya başladık.ablam yemeklerimizi yapıyor.ben temizligimizi.
Eşim sürekli öksürüyor. Çok zor süreç Allah kimsenin başına vermesin.
26 sına kadar evde kalacağız.filyasyon ekibi her gün arayıp evde olup olmadığımızı kontrol ediyor.evimizin içi savaş alanından hallice :) bütün düzen kayboldu.minimalizm rafa kalktı.isallah çabuk geçer bu durum

Merhaba arkadaşlar. Karantina evinden sesleniyorum size :KK43:
Eşimde geçen çarşamba belirtiler çıkmaya başladı ve test yaptırdık.ilk test negatif oldu.ancak belirtiler devam etti. Tomografi ve ikinci test pozitif oldu. Eşim bir odaya kapandı.biz çocukla salonda yaşamaya başladık.ablam yemeklerimizi yapıyor.ben temizligimizi.
26 sına kadar evde kalacağız.filyasyon ekibi her gün arayıp evde olup olmadığımızı kontrol ediyor.evimizin içi savaş alanından hallice :) bütün düzen kayboldu.minimalizm rafa kalktı.isallah çabuk geçer bu durum
Çok geçmiş olsun. İnşallah sizlere bulaşmadan atlatır eşin.

Merhaba kizlar,
Nasilsiniz gorusmeyeli?
Cok yorgunum bu aralar. Dogum iznim bitti parttime ise devam ediyorum.
Gece guzel uyuyan bebegime nolduysa iki haftadir bir kac kez uyaniyoruz,
bu da beni gercekten cok yoruyor.
Minimallik adina hic birsey yapamadim.
Bebegim buyudu, onun kuculen kiyafetlerine el atsam cok iyi olur sanirim.
Hoşgeldin arada uğra buralara
Evin gayet sade zaten zaman buldukça ayrım yaparsın
Çocukların malesef düzeni sürekli değişiyor
Eylülünde tatilde bozuldu düzeni geç uyuyor artik uykusu gelsede direniyor

geçmiş olsun :( sağlık olsun da düzen hallolur bunları kafaya takıp da stres yapma

Buzdolabını düzenledim sonunda
Sürgülü rafları söktüm
Baya yer kazandım
Dolap içlerinin de tozunu alsam yetecek daha geçen ay silmiştim dışları battı biraz

Geriye portmanto kaldı

Birde köşe gelse koltukları sileceğim

Elenenler sadece buzdolabında eskiyen gıdalar oldu mağlum çok ilgilenemedim yemek işleriyle

Allah şifa versin, umarım size bulaşmamıştır 🙁

Kızlarrr dağıldım iyice toparlayın beni 🙈 evden canlı ders beni çok yoruyor. Okulda teneffüste boş derste dinleniyordum. Burda 10 dk arada biri emmek ister diğeri oyun ister. Her ders için odaya kapandığımda miniğim ağlar. 8.30 da ders başlıyor 11.20 ye kadar dersten önce anca kahvaltı yapıyoruz rutinler yetişmiyor. Ders bitince de kolum kalkmıyor zaten 1 de başka dersler başlıyor. Gerçekten değişik bir süreç aşırı yoruluyorum, sağlık olsun diyelim tabi

Kızlarrr dağıldım iyice toparlayın beni 🙈 evden canlı ders beni çok yoruyor. Okulda teneffüste boş derste dinleniyordum. Burda 10 dk arada biri emmek ister diğeri oyun ister. Her ders için odaya kapandığımda miniğim ağlar. 8.30 da ders başlıyor 11.20 ye kadar dersten önce anca kahvaltı yapıyoruz rutinler yetişmiyor. Ders bitince de kolum kalkmıyor zaten 1 de başka dersler başlıyor. Gerçekten değişik bir süreç aşırı yoruluyorum, sağlık olsun diyelim tabi
Canım bizim hocalar blok yapıyor. Sen de öyle yapsana. Hem tekrar öğrenci toplama derdi yok hem sonra 20 dakika mola kalıyor.

Canım bizim hocalar blok yapıyor. Sen de öyle yapsana. Hem tekrar öğrenci toplama derdi yok hem sonra 20 dakika mola kalıyor.
Okulca böyle karar alındı. Öyle yapsak Veli̇ler de sıkıntı çıkarabilir şikayet falan. Bi de İngilizce olunca sürekli ben anlatıyorum ve öyle olunca o molaya benim de ihtiyacım oluyor. Ay bilmiyorum iyi olabilirdi öyle 20 dk.

Okulca böyle karar alındı. Öyle yapsak Veli̇ler de sıkıntı çıkarabilir şikayet falan. Bi de İngilizce olunca sürekli ben anlatıyorum ve öyle olunca o molaya benim de ihtiyacım oluyor. Ay bilmiyorum iyi olabilirdi öyle 20 dk.
Hımmm sıkıntı çıkarsa olmaz tabii. Biz koyun gibiyiz hocalar ne derse onu yapıyoruz. :D Bazen tak link gönderiyorlar hadi derse diye paldır küldür PC açıyoruz falan:D
Öncesinde blok olmadan önce ikinci derste öğrenciler toplanana kadar 5 dakika geçiyordu. 25+25 görüyorlardı. Böyle bize de rahat oldu. 9 da ders başlıyor o 20 dakikada kahvaltı yapıyor çocuk en azından. Dersten önce yemek istemiyor.

Hımmm sıkıntı çıkarsa olmaz tabii. Biz koyun gibiyiz hocalar ne derse onu yapıyoruz. :KK70: Bazen tak link gönderiyorlar hadi derse diye paldır küldür PC açıyoruz falan:KK70:
Öncesinde blok olmadan önce ikinci derste öğrenciler toplanana kadar 5 dakika geçiyordu. 25+25 görüyorlardı. Böyle bize de rahat oldu. 9 da ders başlıyor o 20 dakikada kahvaltı yapıyor çocuk en azından. Dersten önce yemek istemiyor.
Blok olması mantıklı ama işte her veli öyle düşünmez hatta hoca bir ders işliyor diyecek olan bile vardır Emin’im 😅

Kizlar supurge ile ilgili deneyimlerimi söylüyorum.ilk basta eşim tum evi dysonla süpürdü. Sonrasinda aksam ben robot süpürgeyi actim tüm evi süpürdü. Cikan pislige inanamadim.cidden iyiki almisim.tum evi 1 saatte supuruyor. İşi bitince hangi odadaysa sarj istasyonuna kendisi dönüyor. Tek sorun halilarin sacaklarina takiliyor gerçekten. Bu yuzden sacaklari kestik rahat ettik.
Bi odayi supur ozelligi yok. Ama ben mesela mutfaha getirip kapisini kapatıp orayi yaptırıp geri yerine götürüyorum arada bi. Ya da mutfaktan başlatıyorum elimle goturup. Sarj istasyonu hangi odadaysa ilk basta o odayi temizleyip sonra baska odalara gidiyor. Şarji gayet yeterli. Ama evde kablo yerde terlik virt zirt olmayacak. Benim evim ciddi anlamda sade olduğundan ben memnun kaldim. Sadcee kizimin oyuncaklarinin oldugu odayi kapatıyorum kapısını tum evi o hallediyor.. Almak isteyenler olursa diye açıklama yapmak istedim.
Canım güle güle kullan
Halıların kalın mı üzerine çıkıyor mu

Back