Merhaba bu saydıkların 300 un icinde değil ki. Disarda yedigim ictigim marketten aldiigm seyler evin butcesinden harcanir.ulasim da dahil degil benzin parasi da evin butcesinden. Bu saydigim 300 tl sadece o ay internette gezinirken almak istedigim kozmetik kiyafet eksik bi seyim varsa o. Yani canimin çektiği seyler. İhtiyacım olmayan ama ruhumu doyuracak seyler. Umarim anlatabilsimdir.
Anladımm 😊 o zaman normal tabi

Parfüm konusu ise kişisel tercih meselesi
Eşim mesela koku konusunda çok takıntılı
Çamaşırlarda yumuşatıcı kullanıyorum bu yüzden
1 tane parfümüm var hergün kullanırım evde bile olsam deodorant kullanırım doğal içerikli

Önemli olan kokusunu sevmek fiyat önemli değil bütçenize gore kullanabiliyorsanız istediğiniz kadar alın 😄
Ben parfüm sevmiyorum mesela.Daha çok body sprey tarzı kullanıyorum.Sanırım parfümlerin içinde kalıcı olmasını sağlayan madde neyse ona karşı bir alerjim var.Birde parfümlerde alt-orta-üst nota oluyorya, çoğu parfümün notalarından birini sevmiyorum.Body spreyde öyle bir risk olmuyor istediğin kadar yenile hep aynı koku 😊 koku çok önemli birşey o yüzden tercihde tamamen kişisel oluyor

Ben parfüm sevmiyorum mesela.Daha çok body sprey tarzı kullanıyorum.Sanırım parfümlerin içinde kalıcı olmasını sağlayan madde neyse ona karşı bir alerjim var.Birde parfümlerde alt-orta-üst nota oluyorya, çoğu parfümün notalarından birini sevmiyorum.Body spreyde öyle bir risk olmuyor istediğin kadar yenile hep aynı koku 😊 koku çok önemli birşey o yüzden tercihde tamamen kişisel oluyor
Ne kullaniyorsun peki. Tavsiyen var mi. Victoria secret lari cok merak ediyorum.

Ne kullaniyorsun peki. Tavsiyen var mi. Victoria secret lari cok merak ediyorum.
Body shop kullanıyorum.victoria secret 1 kez aldım ama çok memnun kalamadım.Aldığım koku bana uygun değildi.Son zamanlarda bakma fırsatımda olmadı açıkcası.Ben daha çok meyve kokularını seviyorum.Boddy shop çilek,mango kullanıyorum.Zaten duş jeli, body balm set halinde alıyorum kokularda karışmıyor 😊

Selam kızlar
Bugün bütün dış işlerini bitireceğim
Balkonlar bitti
Camlar az kaldı
Merdivenler süpurulecek
Sonra çarşıya gider gelirim

1 tane rustik aparatı depoya gitti ne yapacaksa eşim attirmadi 🙄

Selam kizlar. Bugun sadece camasir atip kurutma yaptim. Ütü beklio. Yarina yaparım sanirim. Halilarim artik daha cabuk kirlenio malum bakici da evde tüm gun evde gezmedikleri yer kalmio. Ama yapacak bi sey yok. Kizim icin diyorum napim. Cocuklu eve alisiyorum sanirim yavastan. Evde oyuncak dolmaya başladı almicam uzunca bi sure. Ama gelişimi icinde almak istiyorum bi taraftan. Kendime kota koymam lazım bu konuda.

Selam kızlar Bugün planladığım çoğu işi bitirdim
Az önce dolabimi düzenledim
Biraz daha iş yapıp uyuyacağım
Yarında yoğun geçer sonra normale dönerim yavaş yavaş
Önümüzdeki hafta fotoğraf çekeceğim
Sadece kalorifer peteklerinin yerine takılmasını bekliyorum. O zamanda biraz iş çıkar ama son işler artik

Birde köşe koltuk gelecek tabi o zamanda telaş olur

1 yıl kadar tadilat işine girmem artik yoruldum
Mutfak tadilatı kadar yatak odası da zor geçti ama son hali çok iyi oldu

Son düzenleme:
14.10 haftalık planlarım
-2/3: günlük 30 sayfa kitap,

-0/1: haftada 1 film,
-2/3: hergün akşam mutfağı düzenli bırakma
-0/3:hergün akşam yatak odasını düzenli bırakma
-7/15: namazları düzenli kılma
-3/3:paketli gıdayı bir haftalık kesme
-0/3:telefon süremi 2-3 saate indirme

merhaba kızlar temizlik için mopu çok övüyor herkes
vip Ahmet , dünya plastil, silva ve başka ucuz olan markalar var bir de püskürten moplar var hazneli fiyat performans olarak hangisini tavsiye edersiniz
Ben normal en basit vileda kullaniyorum canim. Yetiyor bana. Bence temizlikte önemli olan mop degil evin iyi supurulmesi. Yani ev eger iyi supurulurse viledanin ucuna kıl bi sey gelmiyor. Normal bi vileda da yetiyor.

vip Ahmet , dünya plastil, silva ve başka ucuz olan markalar var bir de püskürten moplar var hazneli fiyat performans olarak hangisini tavsiye edersiniz
Vip Ahmet’ten çok memnunum, resmen yapışıyor yere ve elle silmiş gibi temizliyor, sadece yoruyor insanı biraz, tertemiz oluyor ama. Su izi falan hiç bir şey olmuyor.

lindanın dediği iyice süpürünce de kırıntı saç vs uğraşmadan kolayca temizleniyor ev.

Ben silva kullanıyorum tek içime sinen o oldu. Elle yıkayıp silme işi biraz gıcık ama ben yedek bez de aldım üçünü bir yıkayıp sıkıp siliyorum. Duvar beziyle duvar silmek çok kolay. bir odanın duvarını silmek yarım saat sürmüyor. Kuru mopu süpürge çalıştıramadığım saatlerde iyi oluyor. Onunla toplayıp çöpe silkeliyorum hemen.

Kizlar supurge ile ilgili deneyimlerimi söylüyorum.ilk basta eşim tum evi dysonla süpürdü. Sonrasinda aksam ben robot süpürgeyi actim tüm evi süpürdü. Cikan pislige inanamadim.cidden iyiki almisim.tum evi 1 saatte supuruyor. İşi bitince hangi odadaysa sarj istasyonuna kendisi dönüyor. Tek sorun halilarin sacaklarina takiliyor gerçekten. Bu yuzden sacaklari kestik rahat ettik.
Bi odayi supur ozelligi yok. Ama ben mesela mutfaha getirip kapisini kapatıp orayi yaptırıp geri yerine götürüyorum arada bi. Ya da mutfaktan başlatıyorum elimle goturup. Sarj istasyonu hangi odadaysa ilk basta o odayi temizleyip sonra baska odalara gidiyor. Şarji gayet yeterli. Ama evde kablo yerde terlik virt zirt olmayacak. Benim evim ciddi anlamda sade olduğundan ben memnun kaldim. Sadcee kizimin oyuncaklarinin oldugu odayi kapatıyorum kapısını tum evi o hallediyor.. Almak isteyenler olursa diye açıklama yapmak istedim.

Kizlar supurge ile ilgili deneyimlerimi söylüyorum.ilk basta eşim tum evi dysonla süpürdü. Sonrasinda aksam ben robot süpürgeyi actim tüm evi süpürdü. Cikan pislige inanamadim.cidden iyiki almisim.tum evi 1 saatte supuruyor. İşi bitince hangi odadaysa sarj istasyonuna kendisi dönüyor. Tek sorun halilarin sacaklarina takiliyor gerçekten. Bu yuzden sacaklari kestik rahat ettik.
Bi odayi supur ozelligi yok. Ama ben mesela mutfaha getirip kapisini kapatıp orayi yaptırıp geri yerine götürüyorum arada bi. Ya da mutfaktan başlatıyorum elimle goturup. Sarj istasyonu hangi odadaysa ilk basta o odayi temizleyip sonra baska odalara gidiyor. Şarji gayet yeterli. Ama evde kablo yerde terlik virt zirt olmayacak. Benim evim ciddi anlamda sade olduğundan ben memnun kaldim. Sadcee kizimin oyuncaklarinin oldugu odayi kapatıyorum kapısını tum evi o hallediyor.. Almak isteyenler olursa diye açıklama yapmak istedim.

yaa memnun kalmana çok sevindim, dün halıları yıkamaya gönderdim eve baktıkça keşke robot süpürgem olsaydı şimdi siler süpürürdü diye düşündüm durdum 🙈🙈

süpürdükten sonra çalıştırıp öyle çok toz çıktığını gören çok kişi olmuş, demek ki bizden farklı yaptığı bişiler var cidden. Ama zamanla tam eliniz ayağınız olacak büyük ihtimalle. Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah.

yaa memnun kalmana çok sevindim, dün halıları yıkamaya gönderdim eve baktıkça keşke robot süpürgem olsaydı şimdi siler süpürürdü diye düşündüm durdum 🙈🙈

süpürdükten sonra çalıştırıp öyle çok toz çıktığını gören çok kişi olmuş, demek ki bizden farklı yaptığı bişiler var cidden. Ama zamanla tam eliniz ayağınız olacak büyük ihtimalle. Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah.
Tesekkur ederim canim daha iyileri sizlerin olsun. 🥰
Benimki silmiyor ya da supuruyor. Arada 2 milyar daha vardi s5 le. Simdi diyorum iyiki almamışım çünkü altinda kucucuk bezle tum evi silmesi hala garip geliyor bana. Ustelik bunun ömrü misal 5 yilsa eger 5 yil sonra tekrar aradaki farkla bi tane daha alınır. 😂

Tesekkur ederim canim daha iyileri sizlerin olsun. 🥰
Benimki silmiyor ya da supuruyor. Arada 2 milyar daha vardi s5 le. Simdi diyorum iyiki almamışım çünkü altinda kucucuk bezle tum evi silmesi hala garip geliyor bana. Ustelik bunun ömrü misal 5 yilsa eger 5 yil sonra tekrar aradaki farkla bi tane daha alınır. 😂

haklısın bende güvenemem öyle tüm evi sildirmeye, ama bazen hani temiz oluyor ama söyle bi ferahlasın istiyorsun ev, o zaman oda seçip yapılabilir gibi geldi, genelde kullananlar tüm ev sildirmiyor zaten. Yine de bakalım ben alana kadar bayaa denenmiş olacak 🙈

Back