Evet mantıklı valla. Öyle yaparim bundan sonra.Ama burberyy 200 falan trendyolda oralardan alicam.

Şimdi parfümler pahalı muhabbeti var kimse onlar pahalı ben şunu kullanıyorum demeyince sanki o markalar kullanılıyor gibi anlaşılıyor. Bi tek sen demişsin eşim yapıyor diye.
Gerçekten ben de bunu anladım,ciddi anlamda kendimi fakfakir hissettim marka tavsiye istedim şöyle uygun bişey sonra dedim galiba yanlış soruydu

Benim kullandigim bu ismi rose

Eklentiler

• IMG_20201012_185404.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 40
Evet mantıklı valla. Öyle yaparim bundan sonra.Ama burberyy 200 falan trendyolda oralardan alicam.
Parfümler ne kadar kaliteli, ne kadar güzel olsa da karşı taraftaki insanları genelde rahatsız ediyor. Bu yaşıma kadar çok gördüm böyle şeyleri. 500/600 kişi ile 23 yıldır çalışınca.. Asansör kullanımı, servis kullanımında vs hep sıkan kişi ayrıldıktan sonra insanlarda bir homurdanma bir söylenme :) O yüzden belki 15 yıldan fazla olmuştur kullanmayalı. Temizliğe çok dikkat ederek ve Rol on kullanarak devam ediyorum:) O yüzden sende bütçeni bunlara yatırma derim :)

Kiz ayda 300 tele mi nereyye harcayacagim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…