Şimdi parfümler pahalı muhabbeti var kimse onlar pahalı ben şunu kullanıyorum demeyince sanki o markalar kullanılıyor gibi anlaşılıyor. Bi tek sen demişsin eşim yapıyor diye.Kimse parfüme o kadar para veriyorum demedi. Dedi de ben mi kaçırdım?
Fake hesabim var cnim.Sen instagram kullanmıyorsun sanıyodum ben. Fake hesap mı vardı yoksa
Evet mantıklı valla. Öyle yaparim bundan sonra.Ama burberyy 200 falan trendyolda oralardan alicam.lindalinda aman sakın instadaki o parfümleri almaya kalkma, çok zararlılar, sonra alerji vs uğraşırsın üstüne paran da çöp olur, 1 tane al orijinal al, zaten o kadar uzun süre gidiyor ki, eşine söyle özel gün hediyelerini o tarz şeyler yapsın.
Gerçekten ben de bunu anladım,ciddi anlamda kendimi fakfakir hissettimŞimdi parfümler pahalı muhabbeti var kimse onlar pahalı ben şunu kullanıyorum demeyince sanki o markalar kullanılıyor gibi anlaşılıyor. Bi tek sen demişsin eşim yapıyor diye.
Kiz zara alsana 60 tl ye falan. Ben zara kullaniyorum su an.Gerçekten ben de bunu anladım,ciddi anlamda kendimi fakfakir hissettimmarka tavsiye istedim şöyle uygun bişey sonra dedim galiba yanlış soruydu
Hangi kokusunu tavsiye edersnKiz zara alsana 60 tl ye falan. Ben zara kullaniyorum su an.
Ohh çok şükür normale döndükKiz zara alsana 60 tl ye falan. Ben zara kullaniyorum su an.
Dur foto atayim. Gerci zevk meselesi ama cicek kokusu ve agir değil.Hangi kokusunu tavsiye edersn
Kokusu nasil anka.Ben bi ara farmasi sattım farmasi bianca çok alan oldu kızlar ona da bakınonun pahalı bi markaya benzediğini söylemişti bi arkadaş
Ben anlamıyorum canım katalogtan şunu getir derler getiririmKokusu nasil anka.
Tamamen aynı durumdayımTemizlik yapasm hiç yok ya mecburen yapiyorm tabi ama hiç hiç içimden gelmiyor bu aralar
5 kişi toplanıp alalımKiz daha almadım ben alana kadar dolar artar ben de sahtelerine kalirim
Gerçi millet akin akin ınstagramdaki sahteleri aliyor. Alsam mi ki acaba. 4 alana 1 bedavalari var
Merhaba gratis in parfümlerine baktınız mı puccini kullanıyorum çok güzel kokusu 120 lira ama yüzde 50 indirimli aldım.Evet mantıklı valla. Öyle yaparim bundan sonra.Ama burberyy 200 falan trendyolda oralardan alicam.
İşte halktan biri içimizden biriZara orchid mutlaka deneyin :) ya da zaranin başka parfümlerini 69 79 89 falan diye fiyatları vardi
Parfümler ne kadar kaliteli, ne kadar güzel olsa da karşı taraftaki insanları genelde rahatsız ediyor. Bu yaşıma kadar çok gördüm böyle şeyleri. 500/600 kişi ile 23 yıldır çalışınca.. Asansör kullanımı, servis kullanımında vs hep sıkan kişi ayrıldıktan sonra insanlarda bir homurdanma bir söylenme :) O yüzden belki 15 yıldan fazla olmuştur kullanmayalı. Temizliğe çok dikkat ederek ve Rol on kullanarak devam ediyorum:) O yüzden sende bütçeni bunlara yatırma derim :)Evet mantıklı valla. Öyle yaparim bundan sonra.Ama burberyy 200 falan trendyolda oralardan alicam.
Kiz ayda 300 tele mi nereyye harcayacagim benParfümler ne kadar kaliteli, ne kadar güzel olsa da karşı taraftaki insanları genelde rahatsız ediyor. Bu yaşıma kadar çok gördüm böyle şeyleri. 500/600 kişi ile 23 yıldır çalışınca.. Asansör kullanımı, servis kullanımında vs hep sıkan kişi ayrıldıktan sonra insanlarda bir homurdanma bir söylenme :) O yüzden belki 15 yıldan fazla olmuştur kullanmayalı. Temizliğe çok dikkat ederek ve Rol on kullanarak devam ediyorum:) O yüzden sende bütçeni bunlara yatırma derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?