Aynen çok pahalı ilk acil olanı alıp yetmezse ekleme yapiyorum
Büyüdükçe istekleri oluyor birde etek elbise gibi şeyler
Evet ya lcw dan alacam zaten en uygunu orası 👍👍

Benimki küçük daha istekleri olmuyor ama reklamlardan gördüğü oyuncakları istemeye başladı🥰🥰

Aslında bota da ihtiyacımız var ama almak istemiyorum 2 sporu 1 converse i var zaten malum virüsten dolayı çok dışarıda çıkamıyoruz o yüzden bu sene erteledim👍👍

Kızlar geçen gün parfüm tavsiyesi istemiştim internetten sonradan bakma şansım oldu yazdiklariniza ,galiba benim ruhum fakir ya ben parfüme o kadar para vermiyorum😁😁
SUHAN SUHAN sormuş ama atladım sanırım bütçen ne kadar diye, dönüp bakınca farkettim,kızlar ben en fazla 70 lira verdim sanırım parfüme 😆😆taslamayin ama beni .
Evet canım orjinal parfümler çok pahalı. Benim eşim kimyager, beğendiğim kokunun esansını alıp bana parfüm yapıyor. Çok şanslıyım bu konuda😀

Ben zaranin kokularini kullanıyorum. Uçucu ama en azindan o alkol kokusunu almiyorum kesinlikle. Zaten 1 tane parfümüm var. Ama aylik 300 harcamaya baslayinca. Aklimda 7 8 tane orjinal parfüm var alicam valla. Orjinal kesinlikle kiyafetlerden bile cikmior. Gerci ben cok sıkıyorum nasıl olur bilmiyorum ama. Ahanda parayi harcayacak yer buldum. 1 tane ile baslayayim. Bi de victoria secret in vucut spreylerini merak ediyorum ondan da alacam. 🤭

Slmlar herkese
Temizlik konusunda yetişebildiğim kadarıyla yapıyorum bu aralar, çok yoğun geçiyor günler.

Yemek bile yapmaya zor vakit buluyorum. Bugünden itibaren daha düzenli olabilirim inşallah, program sabitlenirse.

Bugün okul resmen açıldı, çok mutluyum. Gerçekten çok özlemişim. Kursa gidiyordum ama yetmiyordu 😅

Küçük oğlum sabah ağladı baya ona üzüldüm. Babaannelerine bırakıyorum. Dışarı çıkıyoruz diye çok mutluydu ama kapıdan bırakıp dönünce fena ağladı, şu an ben de ağlayacağım 🥺

selam.
bugün listede ortalıktaki tüm çamaşırları yerleştirme günü+her odaya 10 dk zaman ayırma
evde baya patlıcan var yemek yaptığım zaman sayılı kullanıyorum .zamanım olursa buzluk için kullanırım.patlıcan dizmelik,karnı yarıklık ,közlemelik

Ben zaranin kokularini kullanıyorum. Uçucu ama en azindan o alkol kokusunu almiyorum kesinlikle. Zaten 1 tane parfümüm var. Ama aylik 300 harcamaya baslayinca. Aklimda 7 8 tane orjinal parfüm var alicam valla. Orjinal kesinlikle kiyafetlerden bile cikmior. Gerci ben cok sıkıyorum nasıl olur bilmiyorum ama. Ahanda parayi harcayacak yer buldum. 1 tane ile baslayayim. Bi de victoria secret in vucut spreylerini merak ediyorum ondan da alacam. 🤭
Linda tanesi 250-300 lira en az sadece parfüm için bütçe ayırman lazım bu durumda🤪🤪

Slmlar herkese
Temizlik konusunda yetişebildiğim kadarıyla yapıyorum bu aralar, çok yoğun geçiyor günler.

Yemek bile yapmaya zor vakit buluyorum. Bugünden itibaren daha düzenli olabilirim inşallah, program sabitlenirse.

Bugün okul resmen açıldı, çok mutluyum. Gerçekten çok özlemişim. Kursa gidiyordum ama yetmiyordu 😅

Küçük oğlum sabah ağladı baya ona üzüldüm. Babaannelerine bırakıyorum. Dışarı çıkıyoruz diye çok mutluydu ama kapıdan bırakıp dönünce fena ağladı, şu an ben de ağlayacağım 🥺
Temizlik yapasm hiç yok ya mecburen yapiyorm tabi ama hiç hiç içimden gelmiyor bu aralar 🥺

küçük oğlana bende yatak alacağım.bazalı bir yatak düşünüyorum.büyük oğlumunki öyle.hala ahşap beşiği kullanıyordu.rahat edemiyor gibi artık.nevresimler değişecek ikisine aynı alacağım .iki ay sonranın alacakları arasında .
lindalinda lindalinda ben aylık 500 lira cüzdana atıyorum.hepsini harcamıyorum ama arkadaşlarla yemek+beğendiğim kıyafet +kitap+takı vs vs burdan harcıyorum.normalde alışverişleri genelde netten yapıyorum oda hep karttan gidiyor zaten.

Canim şimdilik 300 dedim kendime. Kredi kartimi ocakta kapaticam insallah. Ondan sonra borcum kalmayacak ya aylik 500 ayirmak istiyorum. Gercekten hepimiz canla basla calisiyoruz ne icin. Eşim de 500 bende 500 alacagiim. Gönlüm neye isterse harcayacagim. Bunun icinde aylik kuafor masrafından tut kiyafete kadar hepsi bunun icinde olacak. Yani esktradan kiyafete bütçe ayirmayacagiz. Ama gayet tatmin edici bi para benim icin. He baktim harcamıyorum biriksin bi yerde ilerde de değerlendiririm. Mesela evde cok yipranmis seyleri değiştiririm banyo paspasim gibi.
Sen ne dusunuyorsun
Canım hesaplayinca aylık 300 üstü harcanıyor böyle ekstra şeyleri koyunca,banyo paspasi mutfak eşyası vs gibi.Kredi kartını sifirladiktan sonra daha da rahat olursunuz.
Bizim kart ekstresi bu ay 5000 civarı 3 kişiyiz, 300 liradan bahsediyorz ama gerçekten paranın adı var sadece hicbirseye yetmiyor.

Bende küçük kızıma alışveriş yapacam malum kışın evdeyiz bir yere çıkamayacağız bikaç tane eşofman takım almak istiyorum iç çamaşırı filanda 500 bütçe ayırdım umarım yeter
Geçen benim oğlana alışveriş yaptık LCW den aldım güya uygun bı yer ama hala eksikleri var ,500 TL bile yetmiyo inan bı de ayakkabı mont eklenecekse 😆

kitap okumayalı da uzun zaman oldu, haftalık planlarım:
-günlük 30 sayfa kitap,
-haftada 1 film,
-hergün akşam yatak odası ve mutfağı düzenli bırakma
-namazları düzenli kılma
-paketli gıdayı bir haftalık kesme
-telefon süremi 2-3 saate indirme
Yazdıklarinin her noktasında çok eksiğim var🥺

Geçen benim oğlana alışveriş yaptık LCW den aldım güya uygun bı yer ama hala eksikleri var ,500 TL bile yetmiyo inan bı de ayakkabı mont eklenecekse 😆
Dimi güya indirimli ama yine de pahalı
Yok canım ayakkabı ve mont almayacağım var
Gezmelik kıyafeti de var
Ev içi eşofman pijama takımı iç çamaşırı çorap filan alacam👍👍

Ama büyük kızıma mont alacam bakalım ne kadara patlar

Back