Alacaklarin şimdiden hayırlı olsun ,keşke benim de bı kızım olsaDimi güya indirimli ama yine de pahalı
Yok canım ayakkabı ve mont almayacağım var
Gezmelik kıyafeti de var
Ev içi eşofman pijama takımı iç çamaşırı çorap filan alacam
Ama büyük kızıma mont alacam bakalım ne kadara patlar
Teşekkür ederim canım neyse oğlan evlenir yine kızın olurAlacaklarin şimdiden hayırlı olsun ,keşke benim de bı kızım olsa
25-30 yılcık bekle diyorsun yaniTeşekkür ederim canım neyse oğlan evlenir yine kızın olur
Kiz hemen almicam hepsini yavas yavas para arttıkça kenarda biriktirip alirimlindalinda 500-600 tl parfümler hatta daha pahalı. 7-8 tane parfüm alıcam diyorsun bir servet harcaman lazım
olsun önemli olan bunun farkında olup düzeltmeye çalışmak. benim de eksik bu konulkar o yüzden liste yaptım hergün rapor vereyim burda diye düşünüyorum. sen de listeni yap katıl bana :)Yazdıklarinin her noktasında çok eksiğim var
Kiz daha almadım ben alana kadar dolar artar ben de sahtelerine kalirim
Onu da araştırmış kuzum yaaKiz daha almadım ben alana kadar dolar artar ben de sahtelerine kalirim
Gerçi millet akin akin ınstagramdaki sahteleri aliyor. Alsam mi ki acaba. 4 alana 1 bedavalari var
Kiz instagram zaten ocagima incir acagi dikecek. Allahtan gaza gelip almiyorum.bakmamaya calisiyorum artikin anka. Ben aslinda mutluyum instagtam beni mutsuz yapio. Herkes sanki cok zengin herkes cok zayif herkes her gun sanki orda burda gezio. Sonra diyorum biz niye her gun çalışıyoruz laOnu da araştırmış kuzum yaa
Hiç parfüm konusunda fikrim yok valla bi tane arkadaşım hediye almış cachoral noa mı ne öyle bişey yazıyor güzel ama evde olunca kullanmıyorum zaten.
Sen instagram kullanmıyorsun sanıyodum ben. Fake hesap mı vardı yoksaKiz instagram zaten ocagima incir acagi dikecek. Allahtan gaza gelip almiyorum.bakmamaya calisiyorum artikin anka. Ben aslinda mutluyum instagtam beni mutsuz yapio. Herkes sanki cok zengin herkes cok zayif herkes her gun sanki orda burda gezio. Sonra diyorum biz niye her gun çalışıyoruz la
Kız nere oraKiz daha almadım ben alana kadar dolar artar ben de sahtelerine kalirim
Gerçi millet akin akin ınstagramdaki sahteleri aliyor. Alsam mi ki acaba. 4 alana 1 bedavalari var
Sefilleri okuyalım biz boş verOkuduğum kitapta Shalimar diye bir parfüm adı geçiyordu baktım internetten 90 ml 950 tl. Parfümler çok pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?