Ben ahşap beşik aldım önce sonra park yatak sonra Montessori 😆ilkini biraz kullandık ikincisi hiç kullanılmadi Montessori yatağımizi aldığımızdan beri kullanıyoruz ,inşallah böyle devam eder.Bence Montessori düşünüyorsan direk al🤪
Montessori dusunuyorum da yatak odasına kurdurucam eger alırsam çünkü daha 10 aylik. Bensiz yatamaz. İçine ikimiz sigabilir miyiz peki uyutmak için 🤣

Canım yazdıktan sonra şikayetvara baktım ne çok şikayet varmış bizim yatakla ilgili,ama 5 yıl oldu nerdeyse biz çok memnunuz ,dinlenmiş uyanıyoruz ama bu kadar şikayet görünce alma diyorum tavsiyeden vazgeçtim😁😁😁
İşte herkesin memnuniyet anlayışı farklı👍👍👍

Benim kızın da cilekten anne yanı olabilen mobilya tarzi bi sey aldim. Ama simdi ayaga kalkiyor ya tehlikeli gelmeye basladi. Tek masraf olsun diye acaba direk montessori yatak mi alsak yoksa park yatak mi alsak bilemedik biz de. Oda yapmadım bilerek. 2.5 yasindan sonra yaparim diye.
Park beşik alma bu saatten sonra montessori daha mantıklı 10-11 yaşına kadar kullanır

Linda aylık bütçe ayırma işini ne yaptın,
Bende gereken birşey olursa alıyorum fakat bir bütçe ayırma işi bende de yok.
Canim şimdilik 300 dedim kendime. Kredi kartimi ocakta kapaticam insallah. Ondan sonra borcum kalmayacak ya aylik 500 ayirmak istiyorum. Gercekten hepimiz canla basla calisiyoruz ne icin. Eşim de 500 bende 500 alacagiim. Gönlüm neye isterse harcayacagim. Bunun icinde aylik kuafor masrafından tut kiyafete kadar hepsi bunun icinde olacak. Yani esktradan kiyafete bütçe ayirmayacagiz. Ama gayet tatmin edici bi para benim icin. He baktim harcamıyorum biriksin bi yerde ilerde de değerlendiririm. Mesela evde cok yipranmis seyleri değiştiririm banyo paspasim gibi.
Sen ne dusunuyorsun

Senin evin güzel zaten. Daha da güzel olması daha fazla iş demek ben sana söyliyim :KK70: o evlere bakınca benim hissettiğim eşyaya kölelik. Kimsenin içini bilemeyiz ama namaz yok, kuran yok olsa mutlaka ya storye ya posta girerler çünkü. (yine de hakka girmek istemem tabii içlerini Allah bilir) bir sunum için çıkardıkları bulaşıklar için litre litre harcanan su. Boşver hiç özenilecek bir hayatları yok. Harcanan vakte hiç girmeye gerek yok.
Geçen sene ben de taktım hatırlarsan ki benim eşyalarım gerçekten eski gördün yani. Koltuklarım yırtık. bu sefer şükürsüzlüğe düştüm manevi boşluğa düştüm eşime sarmaya başladım. Çocuklara kızmaya başladım. Sonra dedim dünya malı için ne gerek var topladım elhamdulillah kendmi. Ama yine de bi dyson da gözüm var hani :KK53:
Ne güzel anlatmışsın. Olanlara şükretmek lazım. Dyson da olursa olur, olmazsa da olur mu. Bal gibi olur :) :)

Gunaydin kizlar. Bugun salondaki bi cekmeceyi düzenleyeceğim eve gidince. Aklimda o var bi tek. Bi de kizimin cekmecelerine bakicam şöyle bir. Kislik uzun kolllu almam lazim.
Bende küçük kızıma alışveriş yapacam malum kışın evdeyiz bir yere çıkamayacağız bikaç tane eşofman takım almak istiyorum iç çamaşırı filanda 500 bütçe ayırdım umarım yeter

kitap okumayalı da uzun zaman oldu, haftalık planlarım:
-günlük 30 sayfa kitap,
-haftada 1 film,
-hergün akşam yatak odası ve mutfağı düzenli bırakma
-namazları düzenli kılma
-paketli gıdayı bir haftalık kesme
-telefon süremi 2-3 saate indirme

1 balkon 1 cam 1 kapı temizlendi
Atılanlar eski saksı
Diğer balkon ve kapısı yarına kaldı artık

Şimdi büyük odayı süpür sil yapacağım
Oturma odası ve mutfağa geçeceğim