Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim büyük oğlum bursluluk sınavını kazanmış anne sana robot süpürge alıcam biriktirip diyorAldim cabim vallaha. Dur bi gelsin güzelse alin sizin. Ben yandim siz yanmayin.Kasim indirimini bekleyemedim vallaha. Insallah guzel. Bi indirim olur ya
Yaa ne guzel haber kolej mi bursluluk dedigin canim anlamam ki böyle seylerden.Benim büyük oğlum bursluluk sınavını kazanmış anne sana robot süpürge alıcam biriktirip diyordedim Allah razı olsun oğlum da yazık o robot bizim evde helak olur
![]()
Yok canım devlet okulunda 3 ayda 1burs alacak. Ne kadar bilmiyorum ama işte kendi emeğiyle kazanınca pek sevindi.Yaa ne guzel haber kolej mi bursluluk dedigin canim anlamam ki böyle seylerden.
Oo süpermis annesi yaa. Bi de sana supurge alacak yavrum benim. Allah hayirli kilsin evlatlarimiziYok canım devlet okulunda 3 ayda 1burs alacak. Ne kadar bilmiyorum ama işte kendi emeğiyle kazanınca pek sevindi.![]()
Ayyy nasıl sevindim anlatamam maşallahBenim büyük oğlum bursluluk sınavını kazanmış anne sana robot süpürge alıcam biriktirip diyordedim Allah razı olsun oğlum da yazık o robot bizim evde helak olur
![]()
TebriklerBenim büyük oğlum bursluluk sınavını kazanmış anne sana robot süpürge alıcam biriktirip diyordedim Allah razı olsun oğlum da yazık o robot bizim evde helak olur
![]()
Tebrikler yaa maşallah kuzucuga,ben de onun güzel kalbinden öpmek isterimBenim büyük oğlum bursluluk sınavını kazanmış anne sana robot süpürge alıcam biriktirip diyordedim Allah razı olsun oğlum da yazık o robot bizim evde helak olur
![]()
Oo süpermis annesi yaa. Bi de sana supurge alacak yavrum benim. Allah hayirli kilsin evlatlarimizi![]()
Ayyy nasıl sevindim anlatamam maşallah![]()
Tebriklerne güzel evlat yetiştirmişsin
![]()
Tebrikler yaa maşallah kuzucuga,ben de onun güzel kalbinden öpmek isterim![]()
Yok kuzum tüm günlük Bi iş yok, camları alırsa tüm gün geliyor onu da ayda 1 işte, yarım günden 1 saat fazla geliyor saat hesabı zaten, Bi daha ki sefere gerekirse 2 kere silmesini söyleyeceğim baktım yine aynı başkasına geçerim napim. Bulabilirsem inşallahKonuş o zaman canım tam gün mü geliyor her hafta. Çok zor işi olmaz her hafta zaten yaptığını da tam yapsın.
Çok duygulandım, Maşallah. Allah bozmasın.Benim büyük oğlum bursluluk sınavını kazanmış anne sana robot süpürge alıcam biriktirip diyordedim Allah razı olsun oğlum da yazık o robot bizim evde helak olur
![]()
Cacharel noa- hafif bir koku seviyorum benKızlar hafif günlük bir parfüm tavsiyesine ihtiyacım varönerilerinizi bekliyorum
Trendyola her gun bakip bakip almamak da minimal sevdaya dahil mi![]()
Uygulamayı silebilirsin meselaTrendyola her gun bakip bakip almamak da minimal sevdaya dahil mi![]()