Evet ya günlük tüm evi süpürüyorum 30 dk sürmüyor
Robot 3 yıl gündem de yok 😁
Aaa ben senin dyson aldığını bilmiyordum, şimdi Arçelik falan da o tipe dönmeye başlamış. Geçen sene beyaz eşyaları alınca bize hediye verdiler süpürgeyi vermeselerdi bende yetebilirsem dyson olmadı xiomi alırdım kısmet bakalım.

Aaa ben senin dyson aldığını bilmiyordum, şimdi Arçelik falan da o tipe dönmeye başlamış. Geçen sene beyaz eşyaları alınca bize hediye verdiler süpürgeyi vermeselerdi bende yetebilirsem dyson olmadı xiomi alırdım kısmet bakalım.
Güle güle kullan bu arada miacım asıl yazacağım şeyi yazmamışım 🙈

Ankam simdi o kadinin aldığı 3 bin tl lik olana baktim onunkisi pro olani. Evet farki silme yapiyor ama bataryasi 3200 amper benim aldigim silme yapmiyor ama batarya 5200 amper. Benim icin batarya önemli bi koni çünkü zirt pirt sarji bitsin istemem. Umarim pisman olmam silmesi yok diye. Hayirlisi aldik vallaha.

Ankam simdi o kadinin aldığı 3 bin tl lik olana baktim onunkisi pro olani. Evet farki silme yapiyor ama bataryasi 3200 amper benim aldigim silme yapmiyor ama batarya 5200 amper. Benim icin batarya önemli bi koni çünkü zirt pirt sarji bitsin istemem. Umarim pisman olmam silmesi yok diye. Hayirlisi aldik vallaha.
güle güle kullan canım arada gezsin dursun artık ismini düşündün mü bi isim lazım kaç bin teleee sonuçta 😅

Park yatağı kaldırmak için oğlumun 2 yaşına gelmesini bekliyorım ben de. Odasını ayıracağım abisiyle birlikte inşallah
Ya benim kız biraz cadı yanımda yatıyor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2 yaşında odasını ayirmistim ama hastalanınca aramızda uyumaya alıştı bu yaz yine ayirdik bazen yanımıza geliyor da baya deli uyuyor 😅
Büyüyebilen yatağı var
Offff deli yatmayı söyleme maşallah ayakları kafamda yatıyoz🤪🤪🤪
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Park yatak katlanınca küçük bişi kalmıyor mu ya? Olmazsa götür baktın 3-4 ay hiç ihtiyaç hissetmedin o zaman verirsin.
Evet canım küçücük kalıyor ama bile gözüme batıyor dediğin gibi de yapabilirm bakalım
Yok diğer 11 e kadar uyuyan çocuğu merak ettim 😃
Benim sıpalar 1 den önce uyumuyor. Bebeği düzene sokmuştum emzirmenin bitmesiyle o da kaosa döndü :olamaz:
1 mi aman Allah ım nasıl dayanıyorsun ben 8.30 da yatırıyorum👏👏👏
Kizlar bir seneden beri istediğim icin süpürgeyi aldim ama heyecan sıfır 😂
Araştırırken daha bi heyecanlıydım yeminle😂😂tüm büyüsü bozuldu🤦‍♀️
Ayyyyy çok sevindim hayırlı olsun canım güle güle kullan🥰🥰🥰🥰

Hayırlı olsun canım güle güle kullan:36:
Ben araştırmadım hiç de onunkinin fiyatı uygun diye söyledim.

Ya ucuz olanindan alicam canim. 2700 luk olanindan. Baktim guzel 2 3 sene kullanip otekinden aliirm şimdi 4500 tl vermek istemedim. Benimki silmeyeninden sadece supurecek ay ben silmeye raziyim yeterki duzgun supursun.
Şuan kıskançlıktan çat diye çatlamak üzereyim 😁😁

Back