Daha gelmedi ustalar
Tadilatın faydası çok olacak hem kalorifer boruları dışarıdaydı onlar kapanacak
Hemde yatak odasından birçok eşya iptal olacak

Eşya ayıklarken mesela günde kaç cesit yemek yaparsınız kaç tencere ihtiyacınız var tahta bıçak sebze yıkama ne kadar lazım sonrasında gıdaları nasıl saklarsınız bir ön değerlendirme yapmak gerekiyor
Bıçak bileme aletim var mesela gerektikçe kullanıyorum atsam yokluğunu ararım yılda birkaç defa kullanırım
Ceviz kırma aletim var köyden kabuklu ceviz gelirse kullanırız genelde kabuksuz alıyorum

Kabuksuz alma lütfen kararmasın diye ilaçlıyorlar onları

Bu atma işlerinden en çok pişmanlık duyan benimdir herhalde. Köy evi yaptırıyoruz ve evimden götürecek hiçbirşey yok herşeyi verdik. Ne bir halı, ne bir perde, ne sandalye ..... Oysaki verdiklerimizle rahatlıkla evi düzebilirdik. Şimdi yakın zamanda planda olmayan ani ev için kredi vs almak lazım. Birde eşya için sıkışmazdık. Ama ''son pişmanlııık neye yarar '' şarkısı bana iyi gider :)

Çöpe atmamışsındır ihtiyacı olanın işini görmüştür çok dua almışsındır

Uzun zamandır ertelediğim kitaplığıma giriştim. Eylül geldi elime. Bende çok farklı yeri olan bir kitap. Yeniden okumaya karar verdim. Her satırını ezberlediğimi düşündüğüm kitapta her okuyuşta farklı bir bölüm keşfediyorum.

Elenenler:
1 adet yastık
1 adet tek kişilik çarşaf ve yastık kılıfı
1 adet yedek yastık kılıfı
1 adet pike
1 adet yüz havlusu

3 küçük 1 orta boy kayık tabak
5 adet kase
5 adet meyve bıçağı
6 adet pasta tabağı
1 adet tepsi
8 adet çay bardağı
1 adet kahve cezvesi ( çaydanlık veremeyince )
1 adet kupa

Kız çoksa niye sendekini verdin bi de yazık kadına. Ben de tupperware ların birazını vermiştim en son gittiğimde göremedim birine falan mı verdi diye aklım onlarda kaldı
Ayy tuppera da hiç kıyamam, vermemiştir bence ya
Bende annemden alıyordum şimdi annem uzakta ya çaycı yada çaydanlık alabilirim
Şu ara kimse gelmiyor erteledim
Aynen epeydir almadım bende, önümüzdeki 2 yılda pandemiden dolayı kimse gelmez öyle, en azından ben kabul etmem
Yollayayım bendekilerden bi tane Battal boy var 3-4 kere kullanıldı sadece

Canınız saolsun, alırsınız inşallah yenilerini

Ayyy neyseki ev alma dırumum yokkk

Ayy böyle verilenleri ben hafifliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…