Daha gelmedi ustalarGünaydın,
İnşallah çarçabuk bitirirler ve eski düzeni hemen sağlarsın. Daha sıcak bir kış geçirirsin :)
Bizim köy evi inşaatı da 3/5 güne kadar başlayacakmış. Bu usta işi zor. Bugün yarınları hiç bitmiyor. Allah hayırlısıyla tamamlamak nasip etsin hepimize :)
Isı yalıtımıyla yatak odasındaki eşyayı nasıl bağladın miaDaha gelmedi ustalar
Tadilatın faydası çok olacak hem kalorifer boruları dışarıdaydı onlar kapanacak
Hemde yatak odasından birçok eşya iptal olacak
Normal hayatta eşime komodinleri iptal edelim desem dur bakalım derIsı yalıtımıyla yatak odasındaki eşyayı nasıl bağladın mia
Bende annemden alıyordum şimdi annem uzakta ya çaycı yada çaydanlık alabilirimgerçekten mibende tek çaycı var büyük misafirde annemden büyük çaydanlığını borç alıyorum
Yollayayım bendekilerden bi tane Battal boy var 3-4 kere kullanıldı sadeceBende annemden alıyordum şimdi annem uzakta ya çaycı yada çaydanlık alabilirim
Şu ara kimse gelmiyor erteledim
Adresi yazıyorumYollayayım bendekilerden bi tane Battal boy var 3-4 kere kullanıldı sadece
Kabuksuz alma lütfen kararmasın diye ilaçlıyorlar onlarıEşya ayıklarken mesela günde kaç cesit yemek yaparsınız kaç tencere ihtiyacınız var tahta bıçak sebze yıkama ne kadar lazım sonrasında gıdaları nasıl saklarsınız bir ön değerlendirme yapmak gerekiyor
Bıçak bileme aletim var mesela gerektikçe kullanıyorum atsam yokluğunu ararım yılda birkaç defa kullanırım
Ceviz kırma aletim var köyden kabuklu ceviz gelirse kullanırız genelde kabuksuz alıyorum
bu saatte gelinmez mi yaa. İnşallah gelirler ve başlarlar :)Daha gelmedi ustalar
Tadilatın faydası çok olacak hem kalorifer boruları dışarıdaydı onlar kapanacak
Hemde yatak odasından birçok eşya iptal olacak
Bu atma işlerinden en çok pişmanlık duyan benimdir herhalde. Köy evi yaptırıyoruz ve evimden götürecek hiçbirşey yokBüyük bir zevkle atarım foto
Ayyyy aynı şeyi bende yaşıyorum atıyorum sonra pişman oluyorum
Ramazan bayramından önce kayınvalideme dedim balkonu bayağı eşya dolu gel burayı düzenleyelim
O da yok sana kalsa herşeyi atarsın ben sonra düzenlerim dedi
Çöpe atmamışsındır ihtiyacı olanın işini görmüştür çok dua almışsındırBu atma işlerinden en çok pişmanlık duyan benimdir herhalde. Köy evi yaptırıyoruz ve evimden götürecek hiçbirşey yokherşeyi verdik. Ne bir halı, ne bir perde, ne sandalye ..... Oysaki verdiklerimizle rahatlıkla evi düzebilirdik. Şimdi yakın zamanda planda olmayan ani ev için kredi vs almak lazım. Birde eşya için sıkışmazdık. Ama ''son pişmanlııık neye yarar '' şarkısı bana iyi gider :)
Ayy tuppera da hiç kıyamam, vermemiştir bence yaKız çoksa niye sendekini verdin bi de yazık kadına. Ben de tupperware ların birazını vermiştim en son gittiğimde göremedim birine falan mı verdi diye aklım onlarda kaldı
Aynen epeydir almadım bende, önümüzdeki 2 yılda pandemiden dolayı kimse gelmez öyle, en azından ben kabul etmemBende annemden alıyordum şimdi annem uzakta ya çaycı yada çaydanlık alabilirim
Şu ara kimse gelmiyor erteledim
Yollayayım bendekilerden bi tane Battal boy var 3-4 kere kullanıldı sadece
Bu atma işlerinden en çok pişmanlık duyan benimdir herhalde. Köy evi yaptırıyoruz ve evimden götürecek hiçbirşey yokherşeyi verdik. Ne bir halı, ne bir perde, ne sandalye ..... Oysaki verdiklerimizle rahatlıkla evi düzebilirdik. Şimdi yakın zamanda planda olmayan ani ev için kredi vs almak lazım. Birde eşya için sıkışmazdık. Ama ''son pişmanlııık neye yarar '' şarkısı bana iyi gider :)
Ayyy neyseki ev alma dırumum yokkkBu atma işlerinden en çok pişmanlık duyan benimdir herhalde. Köy evi yaptırıyoruz ve evimden götürecek hiçbirşey yokherşeyi verdik. Ne bir halı, ne bir perde, ne sandalye ..... Oysaki verdiklerimizle rahatlıkla evi düzebilirdik. Şimdi yakın zamanda planda olmayan ani ev için kredi vs almak lazım. Birde eşya için sıkışmazdık. Ama ''son pişmanlııık neye yarar '' şarkısı bana iyi gider :)
Ayy böyle verilenleri ben hafifliyorumElenenler:
1 adet yastık
1 adet tek kişilik çarşaf ve yastık kılıfı
1 adet yedek yastık kılıfı
1 adet pike
1 adet yüz havlusu
3 küçük 1 orta boy kayık tabak
5 adet kase
5 adet meyve bıçağı
6 adet pasta tabağı
1 adet tepsi
8 adet çay bardağı
1 adet kahve cezvesi ( çaydanlık veremeyince)
1 adet kupa
İnsan okuyunca bile hafifliyor gerçektenAyy böyle verilenleri ben hafifliyorum
Kız öyle deyip kısmetini kapatma rabbim büyük neler neler nasip eder inanamazsınAyyy neyseki ev alma dırumum yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?