selamlar
-bizde boya işleri var.koltuk takımının döşemes değişecek.çocuk odasında ufak tefek değişikler var.maddi manevi bizi yoracak bir döneme giriyoruz bika haftalığına sonuç inş istediğim gibi olur.
-birikim konusunda maaşımın bir kısmıyla gr altın aldım .altın hesabım şuan mevcut.aynı şekilde eşimin kalanıylada dolar altık.iki taraflı gidiyor bakalım.bende ekstra ayda 100-200 arası kendim atıyorum.çok birikmiyor tabi.düğünler vs oldu yada hedi falan olaylarına ordan veriyorum.
onun dışında uşu yaptım.iki poşet (normalde sağlıksız buluyordum)karnı yarıklık patlıcan kızarttım.geç kaldım kışlık için kvde baya yapmış.biber alıp yemeklik doğrayı atıyorum kışın soğanın üstüne atmaya pratik oluyor.konservelerimi yapmıştım öncesinden.bu sene kv ile salçada yaptık.yapacağım şeyleri yaptıkça yazarım buraya

Slm kizcelerim🤩
Mia- Mia- kolay gelsin çok zevklisin evinin bu tadilatınin sonucu benim tarafımdan da merakla bekleniyor ♥️ inşallah istediğin gibi olur herşeyi

Wilma11 Wilma11 ben de cidarlı bardakları beğeniyorum ama ihtiyaç değil diye hep erteliyorum ☺️ tabi kendimize küçük hediyeler alabiliriz diye düşünüyorum 🥰

S sonay906 bende elime geçen herşeyi veriyorum 😁acep bir gün gerekir mi diye düşünsem evde bana da yer kalmazdı😁olsun canınız sağolsun yerlerine yenisini alirsnz gücünüz nispetinde

Dünü bakım günü ilan ettim
Mikan Mikan 🤩
Aklınıza gelebilecek herşey ayak bakımı, manikür, pedikür, ağda,maske, kaş bıyık cart curt😁 aslında sosyal bı hayatım olduğu için zaten bunlar hep yapılan şeyler ama araya sıkıştırila sıkıştırila dar zamanlarda.
Bu ise bir gün ayırmak bana iyi geldi bugün okula gittim,ev işleri kaldı hep.
Biraz market alışverişi yaptım eve geldim oglusa yemek +banyo+uyku bende uzandım uyumak istiyorum.kendime gelince evi toplamak istiyorum bir arkadaş biseyler getirecek sağolsun köyden ,bende tatlı yaptım biraz oturursa diye ama ev dağınık 🥺🥺🥺ve ben çok yorgunum 😌

Dünü bakım günü ilan ettim
Mikan Mikan 🤩
Aklınıza gelebilecek herşey ayak bakımı, manikür, pedikür, ağda,maske, kaş bıyık cart curt😁 aslında sosyal bı hayatım olduğu için zaten bunlar hep yapılan şeyler ama araya sıkıştırila sıkıştırila dar zamanlarda.
Bu ise bir gün ayırmak bana iyi geldi bugün okula gittim,ev işleri kaldı hep.
Biraz market alışverişi yaptım eve geldim oglusa yemek +banyo+uyku bende uzandım uyumak istiyorum.kendime gelince evi toplamak istiyorum bir arkadaş biseyler getirecek sağolsun köyden ,bende tatlı yaptım biraz oturursa diye ama ev dağınık 🥺🥺🥺ve ben çok yorgunum 😌
Harikasın 🤩 rutin aralıklarla yapmak lazım böyle 👍 gerçek arkadaşların evin dağınıklığını fark edeceğini sanmıyorum 😊

Slm kizcelerim🤩
Mia- Mia- kolay gelsin çok zevklisin evinin bu tadilatınin sonucu benim tarafımdan da merakla bekleniyor ♥ inşallah istediğin gibi olur herşeyi

Wilma11 Wilma11 ben de cidarlı bardakları beğeniyorum ama ihtiyaç değil diye hep erteliyorum ☺ tabi kendimize küçük hediyeler alabiliriz diye düşünüyorum 🥰

S sonay906 bende elime geçen herşeyi veriyorum 😁acep bir gün gerekir mi diye düşünsem evde bana da yer kalmazdı😁olsun canınız sağolsun yerlerine yenisini alirsnz gücünüz nispetinde
Aslında sadece büyük eşyalardan kurtulmak amacım birde aldığım şeyler var onlar monte olacak size supriz olsun detay vermeyeyim 😁
2 haftayı bulur süreç boyası yer kaplaması derken ekim gibi paylaşırım 👍

Merhabalar bugun bende eve gidince kabak yemegi ve ütüyü halletmem lazim. Salon cami da silinecek onu da yarin yaparim insallah.
Ev toparlamayi sabah yapmıştım cikmadan. Bugun bi de cilt bakimi yapicam kendime maske tonik nemlendirici olarak.

Merhabalar
Bugün benim gündemimde fırın ve duşakabin temizliği var. Rossmandan aldığım ürünleri fısfıs yaptım bekliyorum.
Lavabo wc temizlenecek, banyo yıkanacak
Balkon yıkanacak
Süpürge açılacak

Bakım konusunda yaptiklariniz çok güzel
Ben şu ara banyo yap çık moduna girdim
Bakım yapasım geldi ama ustaları maskeyle karşılamak istemiyorum 😂 akşamda pilim bitiyor

Back