Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın,Günaydınlar Bugün ustalar gelip tadilata başlayacaklar
Başka hiç planım yok![]()
Bi kere denk geldim. Biri diyorki nasıl bir Kadının çizmesi olmaz ilk defa duydum diyor. Yok dedim bu program olamamışezgi sertelin sunuculuğu fazlası zarar program izleyen olmuştur.
kullanilacak varsa atti saçmalık buldum bilmiyorum. şu gereksiz bu gereksiz diyor bende izlemeyi biraktim.
Benim de küçük kaynım üniversitede ev tuttu bugün evi turlayıp vereceğim bir kaç şeyBen de evde yeniden bi dolaşıcam. Şu an içime sinmeyen keşke almasaydım dediğim her şeyi ihtiyacı olanlara göndericem.
Olması lazımmış benim de yok da ondan şey ettimBi kere denk geldim. Biri diyorki nasıl bir Kadının çizmesi olmaz ilk defa duydum diyor. Yok dedim bu program olamamış
Nerde tuttu. Konyadaysa ona vereyimBenim de küçük kaynım üniversitede ev tuttu bugün evi turlayıp vereceğim bir kaç şey![]()
Ama milletin evinde de 6 çaydanlık var, eksik neyse de onları görünce evim mutfağım Harika dedim valla :)Bi kere denk geldim. Biri diyorki nasıl bir Kadının çizmesi olmaz ilk defa duydum diyor. Yok dedim bu program olamamış
Mikan da 4 çaydanlık 1 çaycıyla yarışır onlarlaAma milletin evinde de 6 çaydanlık var, eksik neyse de onları görünce evim mutfağım Harika dedim valla :)
Mikan da 4 çaydanlık 1 çaycıyla yarışır onlarla![]()
Benim de yok nasıl kadınlarız biz çık çık çıkOlması lazımmış benim de yok da ondan şey ettim![]()
çift cidarlı bardagi çok hoşuma gitti .almam lazim :)
nette çok çeşit çeşit bardaklar var:)
büyük ve çift alirim zaten ben kahveyi çayi büyük bardaktan içiyorum :)
ayyy herşeyi atıyorum zaten hele mutfakta bayağıdır ellemiyordum ama taşınırken neler çıkacak kim bilirHarikasın
At canım yeni evine eşya yüküyle gitme![]()
Maalesef Tekirdağ daNerde tuttu. Konyadaysa ona vereyim![]()
Birini kayınvalideme verdimMikan da 4 çaydanlık 1 çaycıyla yarışır onlarla![]()
birini de kaynına verdin mi 2 çaydanlık 1 çaycı yeterBirini kayınvalideme verdim![]()
Annesinde de çok var o verecek[
birini de kaynına verdin mi 2 çaydanlık 1 çaycı yeter![]()
Merak ettim ben de neler çıkacak. Bizeayyy herşeyi atıyorum zaten hele mutfakta bayağıdır ellemiyordum ama taşınırken neler çıkacak kim bilir![]()
![]()
Kız çoksa niye sendekini verdin bi de yazık kadına. Ben de tupperware ların birazını vermiştim en son gittiğimde göremedim birine falan mı verdi diye aklım onlarda kaldıAnnesinde de çok var o verecek![]()
Büyük bir zevkle atarım fotoMerak ettim ben de neler çıkacak. Bize
de at resmini
Ben marie kondonun kitabını okudum o gazla bazı şeyleri çok kontrolsüzce attım. Bazen yokluklarını çekiyorum sen yine çok gazıma gelme benim![]()