• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift cidarlı bardagi çok hoşuma gitti .almam lazim :)
nette çok çeşit çeşit bardaklar var:)
büyük ve çift alirim zaten ben kahveyi çayi büyük bardaktan içiyorum :)

ezgi sertelin sunuculuğu fazlası zarar program izleyen olmuştur.
kullanilacak varsa atti saçmalık buldum bilmiyorum. şu gereksiz bu gereksiz diyor bende izlemeyi biraktim.

Günaydınlar Bugün ustalar gelip tadilata başlayacaklar
Başka hiç planım yok 😁
Günaydın,
İnşallah çarçabuk bitirirler ve eski düzeni hemen sağlarsın. Daha sıcak bir kış geçirirsin :)
Bizim köy evi inşaatı da 3/5 güne kadar başlayacakmış. Bu usta işi zor. Bugün yarınları hiç bitmiyor. Allah hayırlısıyla tamamlamak nasip etsin hepimize :)

ezgi sertelin sunuculuğu fazlası zarar program izleyen olmuştur.
kullanilacak varsa atti saçmalık buldum bilmiyorum. şu gereksiz bu gereksiz diyor bende izlemeyi biraktim.
Bi kere denk geldim. Biri diyorki nasıl bir Kadının çizmesi olmaz ilk defa duydum diyor. Yok dedim bu program olamamış

çift cidarlı bardagi çok hoşuma gitti .almam lazim :)
nette çok çeşit çeşit bardaklar var:)
büyük ve çift alirim zaten ben kahveyi çayi büyük bardaktan içiyorum :)
Harikasın :KK9:
At canım yeni evine eşya yüküyle gitme :KK36:
ayyy herşeyi atıyorum zaten hele mutfakta bayağıdır ellemiyordum ama taşınırken neler çıkacak kim bilir :KK70: :KK70:

ayyy herşeyi atıyorum zaten hele mutfakta bayağıdır ellemiyordum ama taşınırken neler çıkacak kim bilir :KK70: :KK70:
Merak ettim ben de neler çıkacak. Bize
de at resmini:D
Ben marie kondonun kitabını okudum o gazla bazı şeyleri çok kontrolsüzce attım. Bazen yokluklarını çekiyorum sen yine çok gazıma gelme benim :D

Merak ettim ben de neler çıkacak. Bize
de at resmini:KK70:
Ben marie kondonun kitabını okudum o gazla bazı şeyleri çok kontrolsüzce attım. Bazen yokluklarını çekiyorum sen yine çok gazıma gelme benim :KK70:
Büyük bir zevkle atarım foto🤣🤣🤣

Ayyyy aynı şeyi bende yaşıyorum atıyorum sonra pişman oluyorum🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ramazan bayramından önce kayınvalideme dedim balkonu bayağı eşya dolu gel burayı düzenleyelim

O da yok sana kalsa herşeyi atarsın ben sonra düzenlerim dedi :KK70: :KK70:

Back