• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde misafirim var.şu sıra salıverdim gitti.iki hafta daha çalışıp izine ayrılacağım.tatil planları olan varmı.normalde otel vs düşünmüyordum zaten artıkça artıyor .bi tarafımda gidip dinlenmek istiyor.plan program yapmam lazım.sizden de fikir alayım .geçen yılda eylül gibi gitmiştim ortalık bi sakindi.
Datça'da gönlüm kaldı. Çadır kamp yapmıştık.
Marmaris'in her köşesi de keza öyle. Otelde kalarak geçirdik çevreyi aracımızla gezmiştik.
Plan yapsam bir de Fethiye taraflarını görmek isterim.

Datça'da gönlüm kaldı. Çadır kamp yapmıştık.
Marmaris'in her köşesi de keza öyle. Otelde kalarak geçirdik çevreyi aracımızla gezmiştik.
Plan yapsam bir de Fethiye taraflarını görmek isterim.
Fethiye çok güzeldir özellikle saklı kent kanyonu ölüdeniz plajı ve ada turları

Valiz boşaltıldı, çamaşırlar yıkandı
Ev toplandı, toz alındı
Yerler süpürüldü, silindi
Cam kenarları silindi (komple silmek lazım ama bugünlük kalsın)
Balkon yıkandı, bitkiler sulandı
Wc lavabo temizlendi, banyo silindi

Yemek yapıldı
menü: taze fasulye, pilav, salata

Kızımın kıyafetlerinden küçük gelen 6 elbise 1 etek ayırdım, ihtiyaç sahibi birine vereceğim.

Valiz boşaltıldı, çamaşırlar yıkandı
Ev toplandı, toz alındı
Yerler süpürüldü, silindi
Cam kenarları silindi (komple silmek lazım ama bugünlük kalsın)
Balkon yıkandı, bitkiler sulandı
Wc lavabo temizlendi, banyo silindi

Yemek yapıldı
menü: taze fasulye, pilav, salata

Kızımın kıyafetlerinden küçük gelen 6 elbise 1 etek ayırdım, ihtiyaç sahibi birine vereceğim.
Süpersin 👍

Şu aralar hangi konu ilginizi çekiyor
Minimal yaşam
Bakım
Pratik isler
Düzen
Yada başka bir konu
Yaklaşık 25 gündür annem ve KV de gidip geldim şehir dışındaydim çok ugrayamadim buralara.
Minimal yaşam konusunda istediğim noktadayim evimde nerdeyse fazla hiç birşey kalmadı çok çok zorlasam bı iki küçük koli çıkar en fazla.Bu şekilde temizlik sıkıntım olmuyor işlerim çok çabuk bitiyor ve eskisi kadar dagilmiyor.Dolayisiyla son zamanlarda buna kafa yormuyorum daha çok birikim iktisatli davranma harcamaları minimalize etme konuları gundemimde ve diyet-saglikli yaşam 🤗

Yaklaşık 25 gündür annem ve KV de gidip geldim şehir dışındaydim çok ugrayamadim buralara.
Minimal yaşam konusunda istediğim noktadayim evimde nerdeyse fazla hiç birşey kalmadı çok çok zorlasam bı iki küçük koli çıkar en fazla.Bu şekilde temizlik sıkıntım olmuyor işlerim çok çabuk bitiyor ve eskisi kadar dagilmiyor.Dolayisiyla son zamanlarda buna kafa yormuyorum daha çok birikim iktisatli davranma harcamaları minimalize etme konuları gundemimde ve diyet-saglikli yaşam 🤗
Evet birikim konusu benimde aklımda

Merhaba kızlar, bugün bende yardımcı aldım eve, bayramda burda değillerdi bayram temizliği şimdiye kalmıştı benim 🤦🏻‍♀️

güya yardımcı aldım ben de yoruldum yaa, banyo WC ben yaptım, mutfak işleri topla yerleştir, çekmeceleri yerleştirip sildim, evden 2 büyük poşet verdim, Baktım kullanmadığım şeyler var onları da çıkardım elden.

Yapışkanlı halıdan vardı hani yıkanabilir olanlardan, eskimiş altı un gibi ufalanmış yere onu da attım yenisini bi ara alsam iyi olacak.

istesem de çok şey çıkmıyor benden de, iyi ki burayı görmüşte bir şeylere el atmışım bende, hepinize teşekkürler..

Merhaba kızlar, bugün bende yardımcı aldım eve, bayramda burda değillerdi bayram temizliği şimdiye kalmıştı benim 🤦🏻‍♀️

güya yardımcı aldım ben de yoruldum yaa, banyo WC ben yaptım, mutfak işleri topla yerleştir, çekmeceleri yerleştirip sildim, evden 2 büyük poşet verdim, Baktım kullanmadığım şeyler var onları da çıkardım elden.

Yapışkanlı halıdan vardı hani yıkanabilir olanlardan, eskimiş altı un gibi ufalanmış yere onu da attım yenisini bi ara alsam iyi olacak.

istesem de çok şey çıkmıyor benden de, iyi ki burayı görmüşte bir şeylere el atmışım bende, hepinize teşekkürler..
Asıl siz iyiki varsınız topik sayenizde canlı kalıyor ve birçok kitleye ulaşıyor
Yaşam tarzımıza gore eksiliyoruz
Bende çok boş bir evde yaşayamam

Günaydınlar,
Geçenki temizlikte bir büyük poşet kıyafet belediyenin kutusuna atıldı. Bi büyük poşet ıvırzıvır çöpe atıldı. 3 tane gereksiz tablo vardı olmaları da attım. 1 sepet oyuncağı sepetle beraber babaannemize gönderdim.

Selam kızlar memleketten döndük kardeşim eşi yeğenimde bizle geldi. 6 gün kaldılar İzmire gidip geldik. Çok güzeldi
Dün döndüler onlar bende dolabı döktüm oğlumun nerdeyse bütün kıslıklıkları küçüktü hepsini onlarla gönderdim benim sacimi boyarken giydiğim tişörtler vardi onları attim
giyerim dursun dediklerimin hepsini ayirdim ohh mis gibi oldu

Back