• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar memleketten döndük kardeşim eşi yeğenimde bizle geldi. 6 gün kaldılar İzmire gidip geldik. Çok güzeldi
Dün döndüler onlar bende dolabı döktüm oğlumun nerdeyse bütün kıslıklıkları küçüktü hepsini onlarla gönderdim benim sacimi boyarken giydiğim tişörtler vardi onları attim
giyerim dursun dediklerimin hepsini ayirdim ohh mis gibi oldu

Ohh eline sağlık :)

Yaşıyor mu bi sor hele 🤣
Yaf öğlene kadar is yerindeyim. Öğlen cikip eve gidiyorum. Evi topla az dinlen yat. Sonra bakici gidiyor 5 gibi. Bizde kızımla oynuyoruz vakit geciriyoruz. O yatıyor bizde onla beraber yatıyoruz. Tv olayi tamamen kalmadi hatta film seyretmeyi özledim kesintisiz.
Aktivitemiz ev toplamak çamaşır bulaşık bebek bakmak🤣
Sizler nasılsınız ev duzenine alisabildin mi mia. Kafamda bu aralar maddiyatla ilgili bütçe yapmaktan allak bullak benimde. Koronadan dolayi tatile gidip gitmemekte kararsizim bebisten ötürü korkuyorum. Bunaldimda. Off uzun yazdim sanirimm.

Yaşıyor mu bi sor hele 🤣
Yaf öğlene kadar is yerindeyim. Öğlen cikip eve gidiyorum. Evi topla az dinlen yat. Sonra bakici gidiyor 5 gibi. Bizde kızımla oynuyoruz vakit geciriyoruz. O yatıyor bizde onla beraber yatıyoruz. Tv olayi tamamen kalmadi hatta film seyretmeyi özledim kesintisiz.
Sizler nasılsınız ev duzenine alisabildin mi mia. Kafamda bu aralar maddiyatla ilgili bütçe yapmaktan allak bullak benimde. Koronadan dolayi tatile gidip gitmemekte kararsizim bebisten ötürü korkuyorum. Bunaldimda. Off uzun yazdim sanirimm.
Benim de aklımdan sen ve Psidan Psidan geçiyordu yoklar diye. Kaç aylık oldu bebiş 😊

Yaşıyor mu bi sor hele 🤣
Zor dönemler gerçekten kolay gelsin 😁

Hata kaza olmazsa insallah benim sınırım da tek cocuk. Ben buna bile zor alistim tembel insanim çünkü ben. Isten gelince yayilip yatmasini haftasonu cikip cikip gezmeyi kafama estigi yerde kalmayi evimin duzenli kalmasina alisigim keza eşimde öyle sakin insanlariz biz. Insallah istemez ilerde. 🤭
Şu an bakıcı ile iyi gidiyoruz cok şükür cok iyi bi abla sakin bi insan. Insallah böyle devam eder.

Back