- 23 Eylül 2013
- 24.556
- 50.446
- 798
Tamamslm herkesemia su siralar bakim konusu güncel bende. cesit cesit maskeler, serumlar.

Bende denediklerimi yazarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamslm herkesemia su siralar bakim konusu güncel bende. cesit cesit maskeler, serumlar.
cok tesekkür ederim canim.Tamaminstagram da bakım önerileri yapan kişiler var sana yazayım bir bak mutlaka
Bende denediklerimi yazarım.
Uzunca bi süre günü kurtaracak kadar temizlik yaparım, temiz ev seviyorum temizlik yapmayı sevmiyorum, burcumun kötü bir özelliğiMikan maşallah ya ne çok iş yapmışsın tebrik ederim artik çok yorma kendini
Fotoğraf müsait olduğunda atarsin önemli değil mikanim
Uzunca bi süre günü kurtaracak kadar temizlik yaparım, temiz ev seviyorum temizlik yapmayı sevmiyorum, burcumun kötü bir özelliği![]()
Günaydın,Pratik Bilgiler Vol-1
Ocak temizleme
Gazlı ocağı olanları buraya alalım :)
Malzemeler
Cif (su lekelerini sadece bu çıkartıyor)
Temizleyici
Fırça
Su
Cam bezi
Eki Görüntüle 2670957
Mutlaka ürünleri sıkıp en az 5-10 dk beklemek gerekiyor.
Eki Görüntüle 2670958
Böyle kenarları güzelce fırçalıyoruz
Eki Görüntüle 2670959
Fısfıslı şişeye sadece su dolduruyoruz girintili yerlere sıkıyoruz ki deterjan kolayca gitsin.
sonra bezle siliyoruz.
1 kez daha fırça ve suyla detayları fırçalıyoruz ve siliyoruz.
Eki Görüntüle 2670961
Ve sonuç toplam süre 7-10 dk.
Temmuz ayı harcama ayı oldu bende. ufak kazançlar sağlasam da...
- Kıza genç odası gibi bi şey yaptırdık marangozda - 3500 TL
- Genç odasına yatak - 1600 TL
- Cep telefonum bozuldu - 2800 TL
- Hali hazırda bir kredimiz var - 4000 TL
- Teflon sahanlarım çizilmişti. A101'den aldım - 150 TL
- Teflon tencerelerim çizilmişti. Karacadan aldım. indirim kuponu falan da vardı. - 300 TL
- Bıçaklarım hem gereksiz fazlaydı hem de artık işe yaramıyordu. 4 lü bıçak seti Karaca - 70 TL
- Bulaşık tabletim bitti. Toplu alıyorum adet fiyatı hesaplayarak. Finish 3in1 (280 adet) - 160 TL
- (Bu keyfi bir harcama oldu) Bronzlaştırıcı yağ 2'li - 97 TL
- Spora başladım. 1 aylık (12 ders) reformer bireysel - 750 TL
- Kızıma bayram paralarıyla istediği oyuncak seti aldım - 230 TL
Toplam: yaklaşık 13.500 TL
Faturalar-market alışverişlerini falan saymıyorum. 15bini bulur herhalde.
Ama bir daha ki aya planlı bir ödemem yok. şimdilik.![]()
Günaydın,
Evde olsam hemen bende girişirdim. Öyle heveslendim :) ellerine sağlık.
Selam kolay gelsinSelam kızlar
Bayramı eşimin memleketinde geçirdik
Bugün evde temizliğe başlamadan önce sizlere bir selam vereyim dedim..
Dolunay etkisi var diyorlarevde misafirim var.şu sıra salıverdim gitti.iki hafta daha çalışıp izine ayrılacağım.tatil planları olan varmı.normalde otel vs düşünmüyordum zaten artıkça artıyor .bi tarafımda gidip dinlenmek istiyor.plan program yapmam lazım.sizden de fikir alayım .geçen yılda eylül gibi gitmiştim ortalık bi sakindi.
Merhaba,evde misafirim var.şu sıra salıverdim gitti.iki hafta daha çalışıp izine ayrılacağım.tatil planları olan varmı.normalde otel vs düşünmüyordum zaten artıkça artıyor .bi tarafımda gidip dinlenmek istiyor.plan program yapmam lazım.sizden de fikir alayım .geçen yılda eylül gibi gitmiştim ortalık bi sakindi.
Bayramda sadece bakıcıya ve yan dairedeki yaşlı amca ile teyzeye ziyarete gittik. Ücretsiz ulaşımdan dolayı her yer cok kalabalıktı, sahiller vs.Selam kızlar
Bayramı eşimin memleketinde geçirdik
Bugün evde temizliğe başlamadan önce sizlere bir selam vereyim dedim..
İstanbulda yaşam zor maalesefBayramda sadece bakıcıya ve yan dairedeki yaşlı amca ile teyzeye ziyarete gittik. Ücretsiz ulaşımdan dolayı her yer cok kalabalıktı, sahiller vs.
Kolay gelsin :)