• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar
Dün buzdolabını kontrol ettim
köyden sebzeler gelmişti
dolma biberleri temizledim buzluga attım
taze fasulyeleri temizledim.
biberleri kurutmak için balkona astım
patlıcanları kızarttım
dolabı temizledim
böylece kışlık hazırlığımın büyük kısmı bitmiş oldu

ilerleyen zamanlarda patlıcan közleyip dondurucuya koyacağım.
kırmızı biber mezesi yapacağım
acı biber sos yapacağım.

Selam kızlar
Dün buzdolabını kontrol ettim
köyden sebzeler gelmişti
dolma biberleri temizledim buzluga attım
taze fasulyeleri temizledim.
biberleri kurutmak için balkona astım
patlıcanları kızarttım
dolabı temizledim
böylece kışlık hazırlığımın büyük kısmı bitmiş oldu

ilerleyen zamanlarda patlıcan közleyip dondurucuya koyacağım.
kırmızı biber mezesi yapacağım
acı biber sos yapacağım.
Kışlık hazırlık en sevdiğim 💞
Ben de hazır memleketteyken yaptık annemle bişeyler.
Bamya, yeşil fasülye, börülce, közlenmiş patlıcan ve biber koyduk. Patlıcan oyup koyduk. Domates doğradık buzluğa. Eve dönünce domates biraz daha koyarım. Çocuklarla zor olacaktı böyle iyi oldu.

Afiyetle yemek nasip olur inşallah hepimize 😊

Kışlık hazırlık en sevdiğim 💞
Ben de hazır memleketteyken yaptık annemle bişeyler.
Bamya, yeşil fasülye, börülce, közlenmiş patlıcan ve biber koyduk. Patlıcan oyup koyduk. Domates doğradık buzluğa. Eve dönünce domates biraz daha koyarım. Çocuklarla zor olacaktı böyle iyi oldu.

Afiyetle yemek nasip olur inşallah hepimize 😊

Elinize sağlık :)

Selam kızlar
Dün evde az iş yapabildim
bankaya uğradım baya sıra bekledim
sonra bir yere oturduk yemek yedik
parka git markete git derken dışarıda iyi vakit geçirdik
sonra dinlenmeyle geçti.

bugün ayakkabılarımız yıkanacak
mutfakta işim çok
bayram için elbise vs ütülenecek
bayramda köyde olacağız.

Evet eve dönünce ben yine günlük gibi kullanıcam, motivasyona ihtiyacım olacak 🤣 sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor 🤩

ya bende günlük gibi kullanıp şunları şunları yaptım dediğimiz günlerde daha bi gaza gelip bişiler hallediyordum sanki, şimdi bakıyorum pek yazılmıyor olunca bende ses etmiyorum :) hamilelik iyi canım şükür, bayram sonrası pandemi iznine ayrılıcam, kızım ilk okula başlayacak onunla ilgileneyim, bebiş gelmeden diğer kuzuyla vakit geçirelim sonra beni ne bekliyor bilmiyorum valla. bu sefer zaman çok hızlı geçiyor sanki.

Günaydınlar sende az uğruyorsun artık yazın dağılıyoruz malesef :)
dediğim gibi miacım herkes çok yazmayınca bende yazmayım bari diyorum :)

ya bende günlük gibi kullanıp şunları şunları yaptım dediğimiz günlerde daha bi gaza gelip bişiler hallediyordum sanki, şimdi bakıyorum pek yazılmıyor olunca bende ses etmiyorum :) hamilelik iyi canım şükür, bayram sonrası pandemi iznine ayrılıcam, kızım ilk okula başlayacak onunla ilgileneyim, bebiş gelmeden diğer kuzuyla vakit geçirelim sonra beni ne bekliyor bilmiyorum valla. bu sefer zaman çok hızlı geçiyor sanki.

Yoğun bir yıl seni bekliyor, Allah kolaylık versin. Zor ama keyifli olacaktır, destek şart tabi 😊 çalışma durumu ne olacak?

Olsun yazın destek olalım birbirimize 👍

Yoğun bir yıl seni bekliyor, Allah kolaylık versin. Zor ama keyifli olacaktır, destek şart tabi 😊 çalışma durumu ne olacak?

şu an çok önümü göremiyorum desem yeridir :) iş yerim izin kullandırmaya yanaşmıyor pek, ücretsiz izinde ödemeleri vs düşününce bize pek uygun olmuyor gibi, 6 ay yarım gün çalışma hakkını büyük ihtimalle kullanacağım bakıcı yardımı ile, sonrasını da sonra düşüneceğiz artık napalım.

Bi kaç güne döneceğiz. Evde iş çok mutlaka her gün yazarım o zaman 😅

güzel gönlünce olsun hepsi de, işler halledilir inşallah.

Olsun yazın destek olalım birbirimize 👍
tamam canım yazarız tabiki de.

Mia- Mia- selaammm :KK200:
yaz gelince artı covid muhabbetinden de sanırım ben de bi uyuşukluk oldu, siteye girmiyorum resmen,
benim favorim düzen olurdu Hoppa

QUOTE="Mia-, post: 64677324, member: 513900"]
Şu aralar hangi konu ilginizi çekiyor
Minimal yaşam
Bakım
Pratik isler
Düzen
Yada başka bir konu
[/QUOTE]

Back