HepsiŞu aralar hangi konu ilginizi çekiyor
Minimal yaşam
Bakım
Pratik isler
Düzen
Yada başka bir konu
Selam canımGünaydın kızlar,Anka arada bi görünüp kaçıyo musun ne? Özledim ya hu Eskiden burayı daha günlük gibi kullanıyorduk sanki dimi?
iyiyiz canım bizde napalım, bayram sonrası iznin hayalini kuruyorum şu anSelam canım
Yaz olunca sürekli ev park arasında mekik dokuyoruz. Fırsat bulamıyorum fazla.
Nasılsınbebiş nasıl
Ohh ohh izin döneminde bol bol maraton yaprız o zamaniyiyiz canım bizde napalım, bayram sonrası iznin hayalini kuruyorum şu anbizim minik bile parkı görünce eve girmek istemiyor çok fena.
Slm kızlar yorgunluktan kolunu kaldıramayan bir mikan bırakıyorum şuraya
Dün döndük eve.. ve ev o kadar fenaydı ki mecbur bayram seyran demeden giriştim işlere..
Dün yeni mobilyaları komple sildim ve yerleştirdim. Diğer gardırobu komple silip yerleştirdim. 7 saat aralıksız çalıştım. Yerleştirmek hiç kolay olmadı, kıyafetler çocukların giysileri kitaplar çeyiz vs.banyo WC ve lavabosunu yıkadım. en son sil süpür yaptım ama evi görseydiniz hiç bir iş yapılmamış derdiniz
Bugün ise salondaki masa, sandalyeleri ve koltuk takımını sildim. Konsol ve sehpaların tozunu aldım. Yastık kılıflarını yıkadım.
Oturma odasındaki koltuk takımını sildim. Yastık kılıflarını yıkadım.
Mutfakta buzdolabını sildim. Memleketten getirdiklerimi yerleştirdim. Masa ve sandalyeleri sildim.
Ek odadaki satılmayı bekleyen aynalığı sildim. Çocukların oyuncak dolabını silip oyuncakları yerleştirdim.
Yatak odasında oğlumun çarşaflarını yıkadım, yerleştirdim.
Misafir WC ve lavabosunu yıkadım.
Evi komple süpürüp sildim.
Sayamadığım kadar çok çamaşır makinesi çalıştı as topla yaptım.
wendy senin için detaylı yazdım ama sen yine sen kendini çok yorma
Teşekkürlerneler yapmışsınvalla bravo, ellerine sağlık, güzel günlerde kullanın.
Bugün gelecek :)Günaydın,
Bayramı bitirip geldik :)
PRATİK İŞLER ve düzen diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?