- 23 Eylül 2013
- 24.573
- 50.485
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mia evde durmak sana yaradı, ben acaba iş temposu sonrası sıkılır mısın diyodum ama![]()
ya ne güzel, ben evde olunca zamanı hiç iyi değerlendiremiyorum sanırım, kahvaltı vs/akşam yemeği hazırla evi topla vs derken başka hiç zaman kalmıyor sanki bana. benim de evde olduğum zamanlar için güzel bi planlama yapmam gerekiyor demek ki.Aslında çalışmak beni zorluyordu yaşamıyormuşum gibi hissediyordum.
Şimdi sıkılmaya vakit yok zaten
eylülle oyun oyna spor yap müzik eşliğinde dans et, ev işi yap dışarı çık yeni yemekler dene
bir bakıyorum akşam oluyor.
bazen modum düşüyor tabi ama iş yerinde daha çok düşüyordu.
ya ne güzel, ben evde olunca zamanı hiç iyi değerlendiremiyorum sanırım, kahvaltı vs/akşam yemeği hazırla evi topla vs derken başka hiç zaman kalmıyor sanki bana. benim de evde olduğum zamanlar için güzel bi planlama yapmam gerekiyor demek ki.
Eline emeğine sağlık ba-yıl-dımSelam kızlar geçenlerde seramik hamuruyla birşeyler yapmıştım.
Dün boyadım sonunda ve sizinle paylaşmak istedim.
hamuru az almışım sonraki siparişimde baya fazla alacağım. büyük saksı yapmak istiyorum.
seramik kursu olsa kesin giderdim çok eğlenceli
Eki Görüntüle 2660362 Eki Görüntüle 2660363
Eline emeğine sağlık ba-yıl-dım![]()
aslında ben aiddin hocanın öğrencilerine gidip direk o şeklide programa uymak istiyorum ama bahanem çok oluyor.ahmet apak var oda güzel takip yapıyordu bir ara bakmıştım.yitik şifayıda okudum .benimki tamamen cesaret normal orucuda ben zor tutarım hep kaygılı olurum birden elim ayağım boşalacak zannederim (geçmişle alakalı bilinçalıtıma yerleşen bir mevzuyla alakalı sanırım bu)tamamen ruhi bir mesele benimkisi.bağrsak temziliği,karaciğer ve böbrek temziliği çok istediğim.mesela hacamatta yaptırmak istiyorum iğne ucu batsa ödü kopan biriyim
Son dört senedir denk geliyor ama temmuz ağustos ayında hacamat yaptırıyorum cuma günü yine baktırdım şifa Allah tan hacamat tavsiye ederim. Kulakların arkasınaaslında ben aiddin hocanın öğrencilerine gidip direk o şeklide programa uymak istiyorum ama bahanem çok oluyor.ahmet apak var oda güzel takip yapıyordu bir ara bakmıştım.yitik şifayıda okudum .benimki tamamen cesaret normal orucuda ben zor tutarım hep kaygılı olurum birden elim ayağım boşalacak zannederim (geçmişle alakalı bilinçalıtıma yerleşen bir mevzuyla alakalı sanırım bu)tamamen ruhi bir mesele benimkisi.bağrsak temziliği,karaciğer ve böbrek temziliği çok istediğim.mesela hacamatta yaptırmak istiyorum iğne ucu batsa ödü kopan biriyim
Süpersinuzun zamandır yoktum.
Minimal Yaşam'a uygun harika hareketler yaptım hemen koştum geldim![]()
![]()
-konsolumu sattım.
-kilerden 2 koli eşya çıkardım.
-1 poşet arkadaşımın bebeğine verilmek üzere birkaç şey hazırladım.
-1 koli oyuncak ayırdım. kumbaraya atılacak.
-1 koli kırık dökük oyuncak attık.
-1 portatif mama sandalyesini yakınıma verdim.
-2 takım havlu yakınlarıma verdim.
Ferahlık harika bi şey :)
çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın.keşke yitik şifa adlı bir topik olsada orda uzun uzun daha çok konuşsak.bilgilerimizi karşılıklı paylaşsak.hacamatın hem bedeni hem ruhi temzilik yaptığına inancım tam.evet şuan hastalelerde vs yapılıyor bu işlemler.bakalım ben nezaman yaptıracağım.bu arada kaç kilo verdinHacamat için eşime diyorum ki
"Benim kesilme zamanım geldi."
Hatırladığım kadarıyla 7 defa hacamat, birkaç defa da sülük tedavisi yaptırdım. "Bu gidişle ailemizin hacamatçısı/sülükçüsü olacağım." diyorum. Gülüyoruz.
Şaka bir yana ben manevi tedavilere daha fazla önem veren birisiyim açıkçası. Münkün mertebe sünnet-i seniyye üzerinden gitmeye çalışırım. Peygamberim yaptırdıysa tamamdır benim için.
Geçen yıllarda sağ omuzumda oluşan kireçlemede hacamat vesilesiyle şifa buldum. Bu arada zaten devlet tekeline geçti bu tedaviler. O yüzden de yapan devlet hastaneleri var. Ama bu işin manevi boyutunu bilen ve ibadet niyetiyle yapan kişiden daha çok rahatladım. Herkesin kendi inancı tabi...
Akdeniz bölgesi nemli olduğundan, özellikle ayak mantarı yaygın. Bende de oldu ve en az 6 aylık tedavi uygulamak istedi dr.um. Ancak hamilelik/doğum/emzirme süresince bana ilaç veremeyeceğini söyledi. Baktım ilaçla olmayacak, sülük tedavisi uygulardım.5 tane sülük arkadaş, o bölgeye yoğunlaştı. Sonuç, ayak mantarını geç, tırnak mantarı için bile şifaya vesile oldular.
İçine sininceye kadar izlemeni, araştırmanı tavsiye ederim. Kafanda bu işi bitirirsen kolaylaşacaktır inşaallah. Şu da var; aylarca ilaç tedavisi görüp karaciğer, böbrek vs organları yoracağına, 10-15 dk dişini sıkıp, etkili ve çok daha doğal bir tedavi görmek bence daha mantıklı.
Bu arada belirteyim, aile hekimim de bu tedavilere beni yönlendiriyor, onaylıyor ve destekliyor. Kuru kuru bir inat değil yani benimki.Sonuçta bu vücut bize emanet ve en doğru kararı almak durumundayız.
Sana da acil şifalar diliyorum. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.
hadi geçmiş olsun canım.bende böbreklerime yaptırmak istiyorumSon dört senedir denk geliyor ama temmuz ağustos ayında hacamat yaptırıyorum cuma günü yine baktırdım şifa Allah tan hacamat tavsiye ederim. Kulakların arkasına
Omuzlarıma boynuma belime ve böbrekleri me yaptırdım
okul için ne düşünüyorsun.gönderecekmisin.Günaydınlar
Bugün gündem yine yoğun
Bankaya gidilecek
Eylülün okuluyla görüşmeye gideceğim.
Sonra parka gideriz.
Evde dağınıklık toplanacak
çiçekler sulanacak
baska birşey yapmayacağım günlük işler dışında.
Görüşeceğim ne gibi önlemler alınıyorokul için ne düşünüyorsun.gönderecekmisin.
Kolay gelsin çalışınca eve adapte olmak zor oluyoryaz dönemi çok garip geçiyor.bazen evi pansiyon gibi kullandığımı düşünüyorum.hafta sonları evde olmuyorum işlerim hep birikiyor.bugün çamaşır atacağım.banyo wc temizlenecek.ev süprülüp silincek.tabi iş çıkışına kadar enerjim bitmezse.