- 23 Ağustos 2012
- 14.486
- 38.245
- 798
aminn, inşallah komşu olalımBen de yazlık hayali kuruyorum. Denize yürüme mesafesi falanİnşallah hep beraber hayallerimize kavuşuruz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn, inşallah komşu olalımBen de yazlık hayali kuruyorum. Denize yürüme mesafesi falanİnşallah hep beraber hayallerimize kavuşuruz
![]()
AminBen de yazlık hayali kuruyorum. Denize yürüme mesafesi falanİnşallah hep beraber hayallerimize kavuşuruz
![]()
Ohh maşallahoruçlu halde temizlik yapıyorsun birde spor yapıyorsun yorucu olsada hedeflerine ulasiyorsun
![]()
DimiYaa ama burası çok güzel
Bizim emeklilik hayalimiz senin normal yaşamin![]()
Dinlen mümkün oldukça. akşam beraber toplayın. Diğer türlü zaten toplayan var diye umursamiyorlar.Günaydın kızlar, hafta sonu ben topladım çocuklar dağıttı, ne bu enerji anlamıyorum ki, çıktığım odayı dağıtıyorlar, yoruldum yani.
Toplatmaya çalışmak toplamaktan daha zorDinlen mümkün oldukça. akşam beraber toplayın. Diğer türlü zaten toplayan var diye umursamiyorlar.
valla mikana katılıyorum, dün oğluma kızdım dağıtma diye sinirlenip gitmiş yastıkları atıyor etrafa, erkek çocuklar bari ramazanda kapatılsıntoplatmaya çalışmak toplamaktan daha zor![]()
Aaa evet nasıl olmuş omianın mesajı alıntılayıp mikanın mesajı almış, kkda ramazanda herhalde.
Yaaaa çok güzelEki Görüntüle 3556528 Haftasonundan bir fotoğraf da benden gelsinilk defa fotoğraf yüklüyorum zorlandım
Hepinize iyi haftalar![]()
Sen bi Aksarayi görYaaaa çok güzel
Coğrafya kaderdirdedelerim sağolsun iç Anadolu da ne varsa tamam neyse
Nerdeyse hepiniz denize yakın yaşıyorsunuz dimivay arkadaş
Bizde 5 gün tatile gittik deniz gördük diye seviniyoruz![]()
Bunu ben demedimvalla mikana katılıyorum, dün oğluma kızdım dağıtma diye sinirlenip gitmiş yastıkları atıyor etrafa, erkek çocuklar bari ramazanda kapatılsın![]()
Sivrisinekten dolayı su kenarını istememiş eşimin dedeleri kuru yer olsun demişlerSen bi Aksarayi görbide eşimin dedeleri yörük diğer bütün yörükler Antalya Denizli gezmiş
gezip gezip Aksarayi beğenmiş olamazlar yani bisiler olmuş kesin
![]()
Akdeniz başka yaEki Görüntüle 3556528 Haftasonundan bir fotoğraf da benden gelsinilk defa fotoğraf yüklüyorum zorlandım
Hepinize iyi haftalar![]()
İç Anadolu’nun en güzel şehrinde yaşıyorsun ama sen deYaaaa çok güzel
Coğrafya kaderdirdedelerim sağolsun iç Anadolu da ne varsa tamam neyse
Nerdeyse hepiniz denize yakın yaşıyorsunuz dimivay arkadaş
Bizde 5 gün tatile gittik deniz gördük diye seviniyoruz![]()
İyiyim canım sizleri sormalıEvet
Sen nasılsın.