- 23 Ekim 2018
- 15.659
- 35.855
- 598
En eksik olduğum konuya değinmişsin, duş almak ve düzenli diş fırçalamak dışında yaptığım pek bi şey yokYüz bakımı
Cildim karma tipi
Günlük akşamları düzenli olarak bakım yapıyorum bazen duşta kullanıyorum temizleyicileri zamandan tasarruf saglıyor.
ve haftada 1 kez hafif kese yapıyorum ki ölü deri gitsin.
3 hafta da bazen ayda 1 maske yapıyorum yani cildime baglı çok bakımsız geliyorsa uyguluyorum kendine getiriyor :)
Serumdan çok memnunum genelde geceleri kullanıyorum.
gül suyunu gündüzleri kullanıyorum. buzdolabında duruyor bozulmaması için.
bunların dışında sadece rol yüz taşı almak istiyorum.
ve dışarı çıkarken güneş kremi kullanırdım bu yaz almadım bb krem kullanıyorum içeriğinde güneş koruyucu oluyor.
bunların dışında birkaç ürünüm daha var ama şu dönemde kullanmadığım için seriye dahil etmedim.
temizleme ve sonrası nemlendirme
haftalık kese
ayda 1 maske seklinde rutinim oluştu.
Eki Görüntüle 2654322

Ama sizlerle tanıştıktan sonra bir kaç denemem oldu. Yüz temizliği için su, zeytinyağı ve limon karışımı hazırladım bi süre kullandım ama devam ettiremedim.
Deodorant kullanmak yerine karbonat, bebe yağı ve su karışımı hazırladım bi şişede. Ama yine devamı gelmedi.
No-poo akımını deniyim dedim. Şampuanı bırakıp bir süre sadece doğal defne sabunuyla saçlarımı yıkadım. Benim sönük saçlar kabardıkça kabardı. Durulanmıyor ve taranmıyordu

Naturalive in doğal şampuanını 1 yıldan fazla kullandım. Yok alışamadı saçlarım, banyodan çıkıyorum sanki günlerdir yıkanmamış gibi bir his. Zorlama mikan dedim dön normal şampuanlara. Krem falan kullanmıyorum zaten saçıma. Bi sıkıntım da yoktu . Doğal olsun dedim ama olmadı.
Duş jelini bıraktım ama. Önce beyaz sabun kullandım ama şimdi doğal defne sabunu kullanıyorum.
Lif de doğal kabak lifi. Yüzüm için özel bi şeyler yapasım var ama nerden başlayıp nasıl araştıracağımı bile bilmiyorum