- 18 Mayıs 2020
- 231
- 201
- 33
- 29
hemmSadeleşme sürecimiz ve bu sürecin yaşamımızın farklı alanlarına yansıması günlük muhabbetler dahilinde paylaşılmıştır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemmSadeleşme sürecimiz ve bu sürecin yaşamımızın farklı alanlarına yansıması günlük muhabbetler dahilinde paylaşılmıştır![]()
Güzel özet geçmişsinSadeleşme sürecimiz ve bu sürecin yaşamımızın farklı alanlarına yansıması günlük muhabbetler dahilinde paylaşılmıştır![]()
Minimal bir özet olduGüzel özet geçmişsinmikanim
![]()
Git canım git diş ağrısı çok zor. Çok geçmiş olsunAy valla böyle bir gaza ihtiyacım vardı, geçmiş olsun darısı başımagideyim o zaman ya salı günü gideceğim inşallah, teşekkür ederim
![]()
minimalizm nedir ne değildir?sadeleşmeye nerden ve nasıl başlanır?sadeleşme sadece ev ile mi olmalı ?zihinlerimizde sadeleşebilirmi?.az eşya gerçekten çok huzurmudur? az çokmudur? maria kondo kimdir.? konmari nedir? birikim minimalizmin neresinde? günlük rutinleri otutturabilmek için neler gerekli?peki ya kişisel bakım....3158 sayfa olmuş. özet geçebilecek biri var mı?konunun içeriğini gerçekten çok merak ediyorum.
Supersinizminimalizm nedir ne değildir?sadeleşmeye nerden ve nasıl başlanır?sadeleşme sadece ev ile mi olmalı ?zihinlerimizde sadeleşebilirmi?.az eşya gerçekten çok huzurmudur? az çokmudur? maria kondo kimdir.? konmari nedir? birikim minimalizmin neresinde? günlük rutinleri otutturabilmek için neler gerekli?peki ya kişisel bakım....
muzipcemre anlayacağın çok kapsamlı ve dolu bir sayfa aynı zamanda keyifli.
mia reisin askerleriyiz
Iyiki doğmuş minikBugün oğlumun doğumgünü sıpam 1 yaşındane çabuk geçti koca 1 yıl
![]()
TeşekkürlerIyiki doğmuş minik![]()
Ayy gerçekten ne kadar çabuk geçiyorBugün oğlumun doğumgünü sıpam 1 yaşındane çabuk geçti koca 1 yıl
![]()
ya teşekkür ederim. hepsini google dan bakmaya başlıyorum. soru kalıplarını çıkardığın için teşekkür ederimSelam kızlar ben de dip köşe bucak dolap içi dışı altı üstü şeklinde temizlik yapıyorum. 3 günde mutfağı bitirdim.bu gün yatak odasındayım inşallah 1 günde bitirmeyi planlıyorum bakalım. Emzirmek çok oyalıyor. Yavaş yavaş bırakacağım artık. Çok düşkünleşti gece gündüz ağzında
![]()
Teşekkür ederizAyy gerçekten ne kadar çabuk geçiyor
Mutlu huzurlu yıllar diliyorum kuzuya![]()
İyi ki doğdu kuzucuk :)Bugün oğlumun doğumgünü sıpam 1 yaşındane çabuk geçti koca 1 yıl
![]()
Teşekkür ederimİyi ki doğdu kuzucuk :)