Mercanlar ne güzel acmis kirmizi kirmiziSlm kızlar biz memlekete geldikçocuklar için çok iyi oldu. Açık havada vakit geçirmeye hasret kalmıştık. Bu arada dişimi çektirdim Anka haklıymışsın hiç anlamadım çektiğini
Özet derken?3158 sayfa olmuş. özet geçebilecek biri var mı?konunun içeriğini gerçekten çok merak ediyorum.
Vayminimalizm nedir ne değildir?sadeleşmeye nerden ve nasıl başlanır?sadeleşme sadece ev ile mi olmalı ?zihinlerimizde sadeleşebilirmi?.az eşya gerçekten çok huzurmudur? az çokmudur? maria kondo kimdir.? konmari nedir? birikim minimalizmin neresinde? günlük rutinleri otutturabilmek için neler gerekli?peki ya kişisel bakım....
muzipcemre anlayacağın çok kapsamlı ve dolu bir sayfa aynı zamanda keyifli.
mia reisin askerleriyiz
Iyiyim m. abla. Sen nasılsın. Arada görüyorum çocukların resimlerini yerim onları ben çok güzeller ❤Kizlar nasilsiniz hepiniz? Ugrayamadim bir süredir herkesler iyidir insallah.
Sagolasin canim benim sen nasilsin görüsmeyeli? Neler yaptin son zamanlarda yine bir kaktüs isi geldi sanirim degil mi?Iyiyim m. abla. Sen nasılsın. Arada görüyorum çocukların resimlerini yerim onları ben çok güzeller ❤
annemin kıymetlileri onlar bazen benden daha çok seviyorsun çiçeklerini diye söylenirim şakasınaMercanlar ne güzel acmis kirmizi kirmizi
Kaktüs cok isteniyor. Çok soruluyor. Ben de bir runner yapıyorum. Sayfaya koyacağım ve ilk isteyene satacağım. Artık kimin nasibindeyse.Sagolasin canim benim sen nasilsin görüsmeyeli? Neler yaptin son zamanlarda yine bir kaktüs isi geldi sanirim degil mi?
Ayy mis gibi bir bahçe ya bayıldımSlm kızlar biz memlekete geldikçocuklar için çok iyi oldu. Açık havada vakit geçirmeye hasret kalmıştık. Bu arada dişimi çektirdim Anka haklıymışsın hiç anlamadım çektiğini
Mia buyur gel sana bu bahçede bi kahve ikram edeyimAyy mis gibi bir bahçe ya bayıldım
Yakın olsak gelirdim mutlakaMia buyur gel sana bu bahçede bi kahve ikram edeyim
Ooo mavimlim hoşgeldin nasilsin :)Kizlar nasilsiniz hepiniz? Ugrayamadim bir süredir herkesler iyidir insallah.
HosbuldumOoo mavimlim hoşgeldin nasilsin :)
ohh mis.bende önümüzdeki hafta gidiyorumSlm kızlar biz memlekete geldikçocuklar için çok iyi oldu. Açık havada vakit geçirmeye hasret kalmıştık. Bu arada dişimi çektirdim Anka haklıymışsın hiç anlamadım çektiğini
ben cevabımı aldım teşekkür ederim.Özet derken?
geçmiş olsun canım. Bahçe süper bu arada tadını çıkarın bol bolSlm kızlar biz memlekete geldikçocuklar için çok iyi oldu. Açık havada vakit geçirmeye hasret kalmıştık. Bu arada dişimi çektirdim Anka haklıymışsın hiç anlamadım çektiğini
Teşekkürlergeçmiş olsun canım. Bahçe süper bu arada tadını çıkarın bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?