Merhabalar,

Dun kirkimiz cikti. Zaman oglum dogali daha cabuk geciyor sanki.
Bugun bir kac parca utu yaptim. Esim evden calistigi icin sandwich hazirladim.
Birazdan yemegi hazirlarim hala dusunuyorum ne yapsam diye.
Bu arada burda korona kurallari cok degisti. Okullar acildi.
Bizde bebegimiz icin misafir kabul etmeye basladik.
Pazar gunu teyzelerimiz geliyor bebek gormeye.

Slmlar,
Ben de bugün ortalık toparlama, yemek yap ve sofra kur kaldır dışında bir şey yapmadım. Küçük oğluşu yıkadım bi de. Başım ağrıyordu sabahtan beri.

Annem mutfak halısını yıkadı. Yapma uğraşma diyorum ama boş duramıyor ben yapayım

hayırlı uğurlu olsun maşallah kırkınız çıkmış.sağlıkla büyüsün.
bi arkadaş daha vardı o da doğum yaptı mı acaba.etiket yapamadım

dün 3 makina çamaşır yıkandı serildi.bugün onları katlar yerleştiririm.yemek yap sofra kur kaldır mutfağı toparlamakla geçti.haftasonu buzdolabına ve difrize el atmam lazım.

dyson V 8 de burada okudum dikkatim çekti...
bende alsam mi ama çk pahalı.
ya memnun musunuz?
iyi çekiyor mu?
kurutma makinesi de alacaktim da bilemedim
eşim de alalım diyor koyacak yer yok.
Merhaba ben gecen ay V10 alacaktim, onun yerine dyson animal pro2 aldim. Çok memnunum, sarjli supurgede batarya pahali oluyor bu bakimdan fisli olan modeli sectim.. sonuc; halilarimi siemens supurgem ile supurup ustune dyson'u denedim; supurmemisim gibi toz cikti (utandim).
Kurutma makinesini ayri almak yerine LG nin makinesinden aldim, 17 kg yikiyor, 10kg kurutma, 4kg kuru temizleme yapiyor... Boyu normal makineden yuksek ama benim gibi xirt pirt yorgan yastik kilim yikayanlardansan efsane...

Selamlar
Bugün Öğlene kadar isler bitmişti ki eşim süt getirdi
Birazına tatlı birazına yoğurt yaptım
Annemler geldi çay vs derken eylülün çantası hazırlandı
Şimdi etraf toplama ve bulaşık beni bekliyor
Neyse ki yemek var yanına salata yaparim

Bugün annemle ev işlerine beraber giriştik. Ben süpürdüm o sildi. Banyoyu ben yıkadım, wcyi o derken 45 dk da bitti. Çocukları yıkadım, yemek annemdendi. Dişim ağrıyor diş doktoruna gittim bugün mecbur. 20lik diş çekilmesi gerekiyor. Salı gel çekelim dedi. Cesaretimi toplarsam gideceğim, antibiyotik kullanıyorum şimdi.
Sağlık en kıymetli şey insan hayattan zevk alamıyor yoksa.

Geçmiş olsun

Kızlaaaar bakın ne buldum 2 sene dolmak üzere sizinle tanışalı, minimalizmi hayatıma sokalı. O zamanlar memleketteydim. Eve dönünce yapacaklarımı oda oda listelemişim, dönünce poşetlerce eşyayı evden çıkarmıştım, gören yeni taşınıyoruz falan sanabilirdi. En sonda da ilişkilerde sadeleşmekle ilgili Notlar almışım

Eklentiler

• 7C878213-66B4-495B-A859-01E81E4E66A2.webp
    37 KB · Görüntüleme: 86
hayırlı uğurlu olsun maşallah kırkınız çıkmış.sağlıkla büyüsün.
bi arkadaş daha vardı o da doğum yaptı mı acaba.etiket yapamadım

Amin canim. Allah hepimizin evladini korusun.
Ev suan toplu yarin mutfaktaki isler bitince tamamen supurur silerim.
Kayinvalidem hamur yogurmus pogaca yapmam icin yollamis onlari yaptim.
Suan cheesecake yapiyorum. Yarinde limonlu kek yaparim yeterli olur diye dusunuyorum.

Çok geçmiş olsun canım. Benim 20 lik dişim de çürüktü. Çok uzun süre erteledim çekimi. En son artık gece gündüz ağrımaya kafamı duvarlara vurdurmaya kadar ilerledi. Ramazanın son Cuması gittim. 10 dakika sürmedi çekmesi. iğne vurmadan sprey sıktı. 2 dakika kadar bekledi iğneyi vurdu hiç hissetmedim. Sonra da çekelim dedi acırsa söyle bekleyelim biraz daha dedi. Sonra ben acıyacak durunnnn bekleyinnn dicem diye beklerken bitti geçmiş olsun dedi
Kalktım. çıktım. ne ağrım kaldı ne bişey. Dünya varmış dedim. Hiç ağrıyı çekmeye değmezmiş.

Ay valla böyle bir gaza ihtiyacım vardı, geçmiş olsun darısı başıma gideyim o zaman ya salı günü gideceğim inşallah, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…