Yasak falan gelmezse okullar kapanınca annemle döneriz biz de muhtemelen. Onu ev Bahçeli çocuklar biraz takılır bana da iyi gelir börtü böcekiyi yapmışsınız.ben bi gidip geldim.dayanamadım kurallar esnetilince
hayırlı uğurlu olsun maşallah kırkınız çıkmışMerhabalar,
Dun kirkimiz cikti. Zaman oglum dogali daha cabuk geciyor sanki.
Bugun bir kac parca utu yaptim. Esim evden calistigi icin sandwich hazirladim.
Birazdan yemegi hazirlarim hala dusunuyorum ne yapsam diye.
Bu arada burda korona kurallari cok degisti. Okullar acildi.
Bizde bebegimiz icin misafir kabul etmeye basladik.
Pazar gunu teyzelerimiz geliyor bebek gormeye.
Merhaba ben gecen ay V10 alacaktim, onun yerine dyson animal pro2 aldim. Çok memnunum, sarjli supurgede batarya pahali oluyor bu bakimdan fisli olan modeli sectim.. sonuc; halilarimi siemens supurgem ile supurup ustune dyson'u denedim; supurmemisim gibi toz cikti (utandim).dyson V 8 de burada okudum dikkatim çekti...
bende alsam mi ama çk pahalı.
ya memnun musunuz?
iyi çekiyor mu?
kurutma makinesi de alacaktim da bilemedim
eşim de alalım diyor koyacak yer yok.
Geçmiş olsunBugün annemle ev işlerine beraber giriştik. Ben süpürdüm o sildi. Banyoyu ben yıkadım, wcyi o derken 45 dk da bitti. Çocukları yıkadım, yemek annemdendi. Dişim ağrıyor diş doktoruna gittim bugün mecbur. 20lik diş çekilmesi gerekiyor. Salı gel çekelim dedi. Cesaretimi toplarsam gideceğim, antibiyotik kullanıyorum şimdi.
Sağlık en kıymetli şey insan hayattan zevk alamıyor yoksa.
hayırlı uğurlu olsun maşallah kırkınız çıkmış.sağlıkla büyüsün.
bi arkadaş daha vardı o da doğum yaptı mı acaba.etiket yapamadım
Çok geçmiş olsun canım. Benim 20 lik dişim de çürüktü. Çok uzun süre erteledim çekimi. En son artık gece gündüz ağrımaya kafamı duvarlara vurdurmaya kadar ilerledi. Ramazanın son Cuması gittim. 10 dakika sürmedi çekmesi. iğne vurmadan sprey sıktı. 2 dakika kadar bekledi iğneyi vurdu hiç hissetmedim. Sonra da çekelim dedi acırsa söyle bekleyelim biraz daha dedi. Sonra ben acıyacak durunnnn bekleyinnn dicem diye beklerken bitti geçmiş olsun dediBugün annemle ev işlerine beraber giriştik. Ben süpürdüm o sildi. Banyoyu ben yıkadım, wcyi o derken 45 dk da bitti. Çocukları yıkadım, yemek annemdendi. Dişim ağrıyor diş doktoruna gittim bugün mecbur. 20lik diş çekilmesi gerekiyor. Salı gel çekelim dedi. Cesaretimi toplarsam gideceğim, antibiyotik kullanıyorum şimdi.
Sağlık en kıymetli şey insan hayattan zevk alamıyor yoksa.
Ay valla böyle bir gaza ihtiyacım vardı, geçmiş olsun darısı başımaÇok geçmiş olsun canım. Benim 20 lik dişim de çürüktü. Çok uzun süre erteledim çekimi. En son artık gece gündüz ağrımaya kafamı duvarlara vurdurmaya kadar ilerledi. Ramazanın son Cuması gittim. 10 dakika sürmedi çekmesi. iğne vurmadan sprey sıktı. 2 dakika kadar bekledi iğneyi vurdu hiç hissetmedim. Sonra da çekelim dedi acırsa söyle bekleyelim biraz daha dedi. Sonra ben acıyacak durunnnn bekleyinnn dicem diye beklerken bitti geçmiş olsun dedi
Kalktım. çıktım.ne ağrım kaldı ne bişey. Dünya varmış dedim. Hiç ağrıyı çekmeye değmezmiş.
Sadeleşme sürecimiz ve bu sürecin yaşamımızın farklı alanlarına yansıması günlük muhabbetler dahilinde paylaşılmıştır3158 sayfa olmuş. özet geçebilecek biri var mı?konunun içeriğini gerçekten çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?