Yaa valla inşallah su günler geçer gider biran evvel,seminerler de başlıyor ben oğlanla gideceğim Allah bizi korusun artık inşallah evladım kapı kollarını falan yalamazÇok teşekkürlersalgın yüzünden sarılıp öğrendim ama 15 gün sonra sarılırım diyordum ama haftaya okula gideceğim. Bu durumda 1 ay sonra sarılıp öpebilirim kavuştuk ya buna da şükür
Ooo süperİyi akşamlar gençler,
Bugün çok mesudum. Annem geldi, 4 ayı geçti görüşmeyeli. Eşim alıp geldi. resmen memleketi toplayıp getirmişler bütün gün onları yerleştirmekle geçti.
Temizlik çocuklar derken çok yoruldum.
Hemen uyuyacağım sanırım, herkese iyi geceler
Olsun canım buna şükür sağlık huzur olsundaÇok teşekkürlersalgın yüzünden sarılıp öğrendim ama 15 gün sonra sarılırım diyordum ama haftaya okula gideceğim. Bu durumda 1 ay sonra sarılıp öpebilirim kavuştuk ya buna da şükür
Biz de götürecektik büyüğü eşim küçüğü ben. Neyseki annem geldi de o sorun çözüldü, yoksa ikisinde de ortalığı yalama potansiyeli vardıYaa valla inşallah su günler geçer gider biran evvel,seminerler de başlıyor ben oğlanla gideceğim Allah bizi korusun artık inşallah evladım kapı kollarını falan yalamazhic güvenmiyorum
takipteyim:)Tabi ig hesabı acarım mutlaka
Günaydin mia..:)evet kızımda çok düzenlidir ama bir sekilde ayagına yapısıyor kıyafetine yapısıyor
elinı yıkarken oralar batıyor. ama haftada 1 katlanıyoruz :)
efsanesin yaa.hayırlı olsun şimdiden.benimde hayalim kitap kafe ama şöyle 50 li yaşları geçince kafa dinlemelik.tabi görürsem o günleri.zuccacıye işi yerinde bi karar olmuş bence.gıdadan sonra bence alımı en yüksek grupZüccaciye dükkanı açacağız :)
aynı havayı tenefüs edeceksiniz.mesafe kuralıda olmayacak evde bide üstüne onun ellerinden yemek yiceksin.ahahaaa nasılda coronacı gibi konuştumÇok teşekkürlersalgın yüzünden sarılıp öğrendim ama 15 gün sonra sarılırım diyordum ama haftaya okula gideceğim. Bu durumda 1 ay sonra sarılıp öpebilirim kavuştuk ya buna da şükür
kendi kendine normalde değiştirebiliyormuki.Günaydin mia..:)
nasılsınız?
kız çocuğuna pimpirikli yetişirince çok zorlaşıyor işler:)
benim kız üstü islandi mi anne degiştir...
çorabi islandi mi degiştir ;yemek döküldü mü anne bak döküldü degiştir..
çok temiz büyüyor maşaAllah...
olmaz mi gidip çekmeceye gidiyor çorap seçiyor kirli çorabi çikariyor temiz çorap giyiyorkendi kendine normalde değiştirebiliyormuki.
Valla dediğin doğru aslındaaynı havayı tenefüs edeceksiniz.mesafe kuralıda olmayacak evde bide üstüne onun ellerinden yemek yiceksin.ahahaaa nasılda coronacı gibi konuştumben kayınvalideyleydim.gecen öpeyim elini dedim.öpme işi bitti dedi.nasılda hevesliydim oysaki.büyük fırsatı kaçırdın dedim içimden.
bozuldum laf aramızda. niye bozuluyorsam.yok illaa öpeceğim
Eylül sadece el ve diş konusunda titizGünaydin mia..:)
nasılsınız?
kız çocuğuna pimpirikli yetişirince çok zorlaşıyor işler:)
benim kız üstü islandi mi anne degiştir...
çorabi islandi mi degiştir ;yemek döküldü mü anne bak döküldü degiştir..
çok temiz büyüyor maşaAllah...
gıda firmasının zorlukları çok fazlaefsanesin yaa.hayırlı olsun şimdiden.benimde hayalim kitap kafe ama şöyle 50 li yaşları geçince kafa dinlemelik.tabi görürsem o günleri.zuccacıye işi yerinde bi karar olmuş bence.gıdadan sonra bence alımı en yüksek grup
maşaallah Eylüle..Eylül sadece el ve diş konusunda titiz
Kıyafette üstüne su damlasa rahatsız olur ama çok ıslanırsa değiştirir.
Oyunu da etrafa dağıtmadan oynamaya çalışır
Ama etrafı boya yapma konusunda rahattır
iyi yapmışsınız.ben bi gidip geldim.dayanamadım kurallar esnetilinceValla dediğin doğru aslındaama ne bileyim biz kendimizce önlem alalım dedik ya can sıkıcı bir durum memlekete bu yüzden gitmedim, hoşgeldine gelecekleri çocukları öpmek isteyecekler ben yapmayın da diyemem Eşim derdi gerçi alınan olursa da ben kafaya takarım falan en iyisi annemi alıp getirmek dedik
kesinliklegıda firmasının zorlukları çok fazla
Ürün satmak daha kolay az riskli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?