Çok teşekkürler salgın yüzünden sarılıp öğrendim ama 15 gün sonra sarılırım diyordum ama haftaya okula gideceğim. Bu durumda 1 ay sonra sarılıp öpebilirim kavuştuk ya buna da şükür
Yaa valla inşallah su günler geçer gider biran evvel,seminerler de başlıyor ben oğlanla gideceğim Allah bizi korusun artık inşallah evladım kapı kollarını falan yalamazhic güvenmiyorum

Ooo süper

Çok teşekkürler salgın yüzünden sarılıp öğrendim ama 15 gün sonra sarılırım diyordum ama haftaya okula gideceğim. Bu durumda 1 ay sonra sarılıp öpebilirim kavuştuk ya buna da şükür
Olsun canım buna şükür sağlık huzur olsunda
Bu günler mutlaka bitecek

Yaa valla inşallah su günler geçer gider biran evvel,seminerler de başlıyor ben oğlanla gideceğim Allah bizi korusun artık inşallah evladım kapı kollarını falan yalamazhic güvenmiyorum
Biz de götürecektik büyüğü eşim küçüğü ben. Neyseki annem geldi de o sorun çözüldü, yoksa ikisinde de ortalığı yalama potansiyeli vardı

evet kızımda çok düzenlidir ama bir sekilde ayagına yapısıyor kıyafetine yapısıyor
elinı yıkarken oralar batıyor. ama haftada 1 katlanıyoruz :)
Günaydin mia..:)
nasılsınız?
kız çocuğuna pimpirikli yetişirince çok zorlaşıyor işler:)
benim kız üstü islandi mi anne degiştir...
çorabi islandi mi degiştir ;yemek döküldü mü anne bak döküldü degiştir..
çok temiz büyüyor maşaAllah...

Züccaciye dükkanı açacağız :)
efsanesin yaa.hayırlı olsun şimdiden.benimde hayalim kitap kafe ama şöyle 50 li yaşları geçince kafa dinlemelik.tabi görürsem o günleri.zuccacıye işi yerinde bi karar olmuş bence.gıdadan sonra bence alımı en yüksek grup

aynı havayı tenefüs edeceksiniz.mesafe kuralıda olmayacak evde bide üstüne onun ellerinden yemek yiceksin.ahahaaa nasılda coronacı gibi konuştumben kayınvalideyleydim.gecen öpeyim elini dedim.öpme işi bitti dedi.nasılda hevesliydim oysaki.büyük fırsatı kaçırdın dedim içimden.
bozuldum laf aramızda. niye bozuluyorsam.yok illaa öpeceğim

kendi kendine normalde değiştirebiliyormuki.

dün iki makine yıkanmış çamaşırlar vardı katlandı.birazı yerleşti birazı duruyor.bugün kalanalr değiştirilecek.banyo wc temizlenecek.oturma odası sil süpür toz alınacak.yraında kalan odalar

Valla dediğin doğru aslında ama ne bileyim biz kendimizce önlem alalım dedik ya can sıkıcı bir durum memlekete bu yüzden gitmedim, hoşgeldine gelecekleri çocukları öpmek isteyecekler ben yapmayın da diyemem Eşim derdi gerçi alınan olursa da ben kafaya takarım falan en iyisi annemi alıp getirmek dedik

Eylül sadece el ve diş konusunda titiz
Kıyafette üstüne su damlasa rahatsız olur ama çok ıslanırsa değiştirir.
Oyunu da etrafa dağıtmadan oynamaya çalışır
Ama etrafı boya yapma konusunda rahattır

gıda firmasının zorlukları çok fazla
Ürün satmak daha kolay az riskli

maşaallah Eylüle..

dyson V 8 de burada okudum dikkatim çekti...
bende alsam mi ama çk pahalı.
ya memnun musunuz?
iyi çekiyor mu?
kurutma makinesi de alacaktim da bilemedim
eşim de alalım diyor koyacak yer yok.

iyi yapmışsınız.ben bi gidip geldim.dayanamadım kurallar esnetilince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…