• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar ,ben de hayatımı revize ettigim bir dönemde gibiyim.
Her fırsatta eşim ve oğlumla ormanlık bir alana gidiyoruz birşeyler hazırlayıp yeyip içip zaman geçiriyoruz,bu etkinlikler bize çok iyi geliyor.

Ev düzeni konusunda kendimi hiç kasmadan ilerliyorum sürekli ev işi yaptığım mod bana göre değil ev orta düzenli 😁😁bu konuda asla mükemmel olamıyorum olamam da içimden gelmiyor 😁ve nitekim yaşanıyordu yaşam var dağınıklık olmadan olur mu hiç 😁

Evde şuan kullanmadığım hiç birsey yok ama almak ve degistrmek istediğim bir şeyler var,şuan istek mi ihtiyaç mi karar verme sürecindeyim, ben ayıklama atma eleme konusunda çok hizliyim ama gerçekten elden çıkarıp pişman olduğum hicbir şey olmadı.
Bu aralar mutfak var kafamda.Baharat takımımi çok seviyorum ama tezgah üstünde çok kirleniyor,zamanimi alıyor temiz tutmak, baharatlar icin cam kaplar alıp onları da dolap içinde kullanmayi planlıyorum.Ve dolap düzenimin yanlış olduğunu düşünüyorum her şeyi en pratik şekilde nasıl kullanacağım bakarak tekrar düzenlemek istiyorum.
Bende öyleyim artik eskiden olsa eşime sen oğlanı çıkar ben evin işini yapıyım derdim ama yok artık😂 bende hazırlıyorum yiyeceklerimizi içeceklerimizi alıp ormana göle gidiyoruz çıkmadan eve gülerek bakıp dağınıklığa el sallayıp gidiyorum 🤣
Dağınıklık bitmiyo asla her gün süpürge yapiyorum sabah uyandığımda tozları alıyorum banyo lavaboya fıs fıs tuvalete çamaşır suyu tamamdır

iş yapmıycam dediğim günler tabi yemek bulasik çamaşır katla as doldur boşalt devam tabi. oğlumla etkinlik yaparkende savaş alanı oluyo her yer mesela parmak
boya yapıyoruz bütün elini boyuyo benim yüzümü arabalarını resim defteri hariç her yeri.Kinetik kumu attim mesela arabalarına kum yükleyip inşaat yapıyomuş arabaya yapışiyo sonra her yer kum her yer boya yetişemiyorum ki 😒

Bende öyleyim artik eskiden olsa eşime sen oğlanı çıkar ben evin işini yapıyım derdim ama yok artık😂 bende hazırlıyorum yiyeceklerimizi içeceklerimizi alıp ormana göle gidiyoruz çıkmadan eve gülerek bakıp dağınıklığa el sallayıp gidiyorum 🤣
Dağınıklık bitmiyo asla her gün süpürge yapiyorum sabah uyandığımda tozları alıyorum banyo lavaboya fıs fıs tuvalete çamaşır suyu tamamdır
Ben de çok aştım kendimi ya gerçekten kendimi çok ihmal ediyormusum,şimdi ev işi zaten günlük standart çamaşır bulaşık mutfak . Bunların dışındaki işleri canım ne kadar isterse😁öğlen oğlum uyuyunca da ayaklarımı sıcak suya koyuyorum sirkeli o kadar dinlendiriyor ki 😁

Benim alışverissz bır yıl da yalan oldu,bı kaç ay hiç içimden de gelmedi alışveriş doğrusu,ama bir kadının kendini iyi hissetmesi her şeyden önemli,bu aralar kendime yatırım yapıyorum🥳🥳

iş yapmıycam dediğim günler tabi yemek bulasik çamaşır katla as doldur boşalt devam tabi. oğlumla etkinlik yaparkende savaş alanı oluyo her yer mesela parmak
boya yapıyoruz bütün elini boyuyo benim yüzümü arabalarını resim defteri hariç her yeri.Kinetik kumu attim mesela arabalarına kum yükleyip inşaat yapıyomuş arabaya yapışiyo sonra her yer kum her yer boya yetişemiyorum ki 😒
Ayyy ben hiç almayayım öyleyse alma niyetim vardı kumdan 😁

Ben de çok aştım kendimi ya gerçekten kendimi çok ihmal ediyormusum,şimdi ev işi zaten günlük standart çamaşır bulaşık mutfak . Bunların dışındaki işleri canım ne kadar isterse😁öğlen oğlum uyuyunca da ayaklarımı sıcak suya koyuyorum sirkeli o kadar dinlendiriyor ki 😁

Benim alışverissz bır yıl da yalan oldu,bı kaç ay hiç içimden de gelmedi alışveriş doğrusu,ama bir kadının kendini iyi hissetmesi her şeyden önemli,bu aralar kendime yatırım yapıyorum🥳🥳
öyle tabi ya neler aldın bakalim 😉

bende bugün seramik hamur ve boya siparişi verdim kendim için :)

evet kızımda çok düzenlidir ama bir sekilde ayagına yapısıyor kıyafetine yapısıyor
elinı yıkarken oralar batıyor. ama haftada 1 katlanıyoruz :)
😂 haftada birse katlanılır tabi ki bizde şöyle oluyo oyna her yere bulaş oynamaktan sıkıl bulaşan yerleri süpür yıka 2 saat sonra anneeee kinetik kum oynıııcamm 😂😂

Selam kızlar
dün koltuk kılıflarını yıkadım bugün de kalan yerlerini sileceğim.
balkon yıkadım 1 balkon kaldı
etrafı toplarım kızımla parka gideriz veya bahçe de oynarız biraz
akşam yemeğim var
hafta sonu annemler geliyor eylülü götürecekler biraz annem ve kızım birbirlerini özlediler ve bu süreçte kızım kendisini terkedilmiş gibi hissetmesini istemiyorum.2-3 gün kalır tahmini
bende birkaç gün içinde camları silerim ve kendime vakit ayırmayı düşünüyorum.

Selam kızlar
dün koltuk kılıflarını yıkadım bugün de kalan yerlerini sileceğim.
balkon yıkadım 1 balkon kaldı
etrafı toplarım kızımla parka gideriz veya bahçe de oynarız biraz
akşam yemeğim var
hafta sonu annemler geliyor eylülü götürecekler biraz annem ve kızım birbirlerini özlediler ve bu süreçte kızım kendisini terkedilmiş gibi hissetmesini istemiyorum.2-3 gün kalır tahmini
bende birkaç gün içinde camları silerim ve kendime vakit ayırmayı düşünüyorum.
Kolay gelsin ,yemeğin varsa bir gün prenses sensin 😁 çocugun anneanne ile yakın olması büyük sans biz ancak birbirimizi görüntülu arama ile görüyoruz uzun zamandır 😁

Sağol canım sözlerin beni onurlandırdı 😊
Önemli olan vakit ve istek. El işleri hobiler terapi gibi geliyor.
🥰🥰Senin bu planli hallerin istegin ile üstesinden gelemeyeceğin bişey yoktur bence, kendimize iyi gelen şeyleri kesfetmeli ve bunlara zaman ayirmaliyiz😍

Back