güle güle kullan hepsini canımmTelefon aldımkıyafet aldım bir kaç parça
terlik aldım
birazcık da altın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan hepsini canımmTelefon aldımkıyafet aldım bir kaç parça
terlik aldım
birazcık da altın
![]()
Çok teşekkür ederim canımmmgüle güle kullan hepsini canımm![]()
Senin bu planli hallerin istegin ile üstesinden gelemeyeceğin bişey yoktur bence, kendimize iyi gelen şeyleri kesfetmeli ve bunlara zaman ayirmaliyiz
![]()
Evet bir ayı geçti sanırım evdeyim :)
Aaaaa geçici bir durum ama demi başlayacaksın tekrardan
ne tükkani aciyonuz bakiiim kıız cok heycanlıYok tekrar başlamayacağım o iş yerine
Kendime dükkan açacağım yaz sonu eylül gibi ama şimdiden dükkan bakıyoruz bulunca tutacağız inşallah.
Züccaciye dükkanı açacağız :)ne tükkani aciyonuz bakiiim kıız cok heycanlı![]()
Evet eve düzenleyici falan almiyorum dükkanı bekliyorumayyy en sevdiğiiimmm![]()
Yok tekrar başlamayacağım o iş yerine
Kendime dükkan açacağım yaz sonu eylül gibi ama şimdiden dükkan bakıyoruz bulunca tutacağız inşallah.
İnternet satışı da bekliyoruz o zamanEvet eve düzenleyici falan almiyorum dükkanı bekliyorum![]()
Ooo mia düşman catlatrsin valla missAynen planlı olmak çok artı kazandırıyor
Mesela artik sadelik anlamında su aşamada tamamladım ileride alacaklarım yapacaklarım belirli
Evin tadını çıkartıyorum![]()
Gözün aydın canımİyi akşamlar gençler,
Bugün çok mesudum. Annem geldi, 4 ayı geçti görüşmeyeli. Eşim alıp geldi. resmen memleketi toplayıp getirmişler bütün gün onları yerleştirmekle geçti.
Temizlik çocuklar derken çok yoruldum.
Hemen uyuyacağım sanırım, herkese iyi geceler![]()
Çok teşekkürlerGözün aydın canımannene sarıl op hasret gider
getirdikleri bereketli olsun afiyetle yiyin
![]()
Tabi ig hesabı acarım mutlakaİnternet satışı da bekliyoruz o zaman![]()
Aynen züccaciye candırZüccaciye giren minimalist de olsa bir sey alır çıkar kimse tutamaz kendini
bence çok iyi bir fikir