• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥰🥰Senin bu planli hallerin istegin ile üstesinden gelemeyeceğin bişey yoktur bence, kendimize iyi gelen şeyleri kesfetmeli ve bunlara zaman ayirmaliyiz😍

Aynen planlı olmak çok artı kazandırıyor
Mesela artik sadelik anlamında su aşamada tamamladım ileride alacaklarım yapacaklarım belirli
Evin tadını çıkartıyorum 😁

İyi akşamlar gençler,
Bugün çok mesudum. Annem geldi, 4 ayı geçti görüşmeyeli. Eşim alıp geldi. resmen memleketi toplayıp getirmişler bütün gün onları yerleştirmekle geçti.

Temizlik çocuklar derken çok yoruldum.

Hemen uyuyacağım sanırım, herkese iyi geceler 😴

İyi akşamlar gençler,
Bugün çok mesudum. Annem geldi, 4 ayı geçti görüşmeyeli. Eşim alıp geldi. resmen memleketi toplayıp getirmişler bütün gün onları yerleştirmekle geçti.

Temizlik çocuklar derken çok yoruldum.

Hemen uyuyacağım sanırım, herkese iyi geceler 😴
Gözün aydın canım 😍annene sarıl op hasret gider 🤗 getirdikleri bereketli olsun afiyetle yiyin🤗

Gözün aydın canım 😍annene sarıl op hasret gider 🤗 getirdikleri bereketli olsun afiyetle yiyin🤗
Çok teşekkürler 🥰 salgın yüzünden sarılıp öğrendim ama 😔 15 gün sonra sarılırım diyordum ama haftaya okula gideceğim. Bu durumda 1 ay sonra sarılıp öpebilirim 🤦🏻‍♀️😂 kavuştuk ya buna da şükür 🙏😊

Back