- 23 Ekim 2018
- 15.660
- 35.865
- 598
En kolay yaptığım şey satmak ya artık cevremizdekiler alay ediyordu bı gün eşini de letgoya koysan sasrmayiz diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kolay yaptığım şey satmak ya artık cevremizdekiler alay ediyordu bı gün eşini de letgoya koysan sasrmayiz diye![]()
ne izliyosun canimSelam kızlar bugün köye gittik
Koyunlarımıza baktık
Birde bahçeden yeşillik topladık
Ve tarlalarımızı kontrol ettik çok şükür bu yıl iyi ürünümüz var
Sonra eve geldik eylüle banyo yaptırdık resim yaptık ve uyudu
Bende film ve kahve ile zaman geçiriyorum
Yarın yine temizlik rutinine devam :)
Vayy büyük parçalarda evden gidecek superDün yine büyük bir adım atıp tv ünitesi ve 2 gümüşlüğü satılığa koyduk. Umarım satılır. Daha sonra aynalık ve tek kişilik dolabı da hatta belki çocuk odasındaki bazayı da satılığa koyacağız. Bunlar evden giderse büyük bir değişim olacak..
Visavis 4 sezonluk diziye basladim :)ne izliyosun canim![]()
İnşallah alıcı çıkarsaVayy büyük parçalarda evden gidecek super
bakiyim bende konusu neymiş izleyecek bişi kalmadi önerilerini bekliyorum unortodox izledin mi izlemediysen izle kesinlikle canımVisavis 4 sezonluk diziye basladim :)
Anne with an E - mutlaka tavsiye ederim. Tavsiye ettiğim herkes çok beğendi, sıcacık yürek ısıtan bir dizibakiyim bende konusu neymiş izleyecek bişi kalmadi önerilerini bekliyorum unortodox izledin mi izlemediysen izle kesinlikle canım![]()
fiyatı çok yüksek koymadıysan hop 1 günde satılıveriyor, annemin dolabı öyle verelim dedik siz getirin nasıl kuralım vs vs bir sürülaf dediler, koydum 100 tl ye hop üstüne para verip alıp gittiler, daha millet koca dolabı 100 tl ye mi verdiniz diyo, bedava verdim almadınız kiİnşallah alıcı çıkarsa![]()
Masaallh ne yapacağına karar verdikten sonra gerisi geliyor bende yapmak istiyorum evi bosaltmak ama ya lazım olursa psikolojisi sariyorBu konu tam benlikmiş, trend konulara bakarken gördüm biraz sohbeti okudum da.
Ben de yaklaşık bir yıldır filan minimalizmle ilgili bloglar filan takip ediyorum. Tabi öyle aşırı köklü değişiklikler yapamadım ama estikçe baya sadeleştim bir yılda.
Aramızda kalsın aşırı TEMBELİM![]()
Minimalizm benim için AZ İŞ yapmak demek![]()
Önce mutfaktan başlamıştım. Bir şey atmadım ama mesela mutfak çok dağılmasın diye hep kullandığım şeyleri çekmecelere koydum. Bir çekmece bardak, bir çekmece tabak, bir çekmece tencere. Böylece üst dolapları hiç açmadığım için hiç kirlenmedi![]()
Şimdi köydeki ev için bardak takımı, tabaklarımın fazlalarını filan ayırıyorum yavaş yavaş ama baktım da çok aşırı da gereksiz malzemem yok gibi.
Bir ara bizim ve kızımın giysi dolabını ayıkladım. O zaman bir çuval kıyafet çıkardım elden. Ama şimdi tekrar ayıklamam gerek. Sanırım kıyafet konusunda çok abartıyoruz. Bir de kızımın eskilerini ayıklamam gerek tabi.
Pandemi döneminde idari izinliydim. Evi baştan aşağı boyadık. Çok açık bir renk oldu. Evde kesinlikle açık renk duvar en ferahı.
Oturma odasındaki eski L koltuğu köye gönderdim. Salon takımını oturma odasına aldım. Salon şu an koltuksuzAcele etmeyeceğim, gerçekten acele ile bir şey alıp pişman olmak istemiyorum Annem başımın etini yiyor orası boş kaldı ne öyle alsana oraya bir şey. YOK, I-IH! İçime sinen bir şeyler yapmak istiyorum.
Vitrinler! Onların içlerinde bir ton gümüş eşya vardı. İçlerini boşaltıp kitaplarımı yerleştirdim. Cidden o gümüşler ne olacak bilmiyorum... Birilerine ev hediyesi filan götürüp onlara mı bela etsem![]()
Oturma odam salon takımı ile çok daraldı. Bana da bir fenalık geliyor bakalım, ayar çekmem lazım.
Bu arada tüm fon perdelerini kaldırdım evimden. Camlarda sadece tüller var.
Daha kafamda tonla şey var.
-Çeyiz ayıklanacak
-Dolaplar düzeltilecek
-Baza altı düzeltilecek
-Mutfaktaki fazlalıklar çıkacak
-Oturma odasına ayar çekilecek
-Yeni bebek için şifonyer boşaltılacak
-Yüklük düzenlenecek, fazla yatak, yastık, nevresim ayıklanacak
-Salondaki konsol düzenlenecek
-Malzeme dolabı düzeltilecek
-Kızımın kitaplığı düzenlenecek
Haftaiçi çalışıyorum, haftasonu da köydeyim. Bakalım zaman yaratıp bu işleri halletmem lazım. :)
Fiyatı biraz düşürmemiz gerekecek bizimfiyatı çok yüksek koymadıysan hop 1 günde satılıveriyor, annemin dolabı öyle verelim dedik siz getirin nasıl kuralım vs vs bir sürülaf dediler, koydum 100 tl ye hop üstüne para verip alıp gittiler, daha millet koca dolabı 100 tl ye mi verdiniz diyo, bedava verdim almadınız ki![]()
Evet onu izlemistim güzeldibakiyim bende konusu neymiş izleyecek bişi kalmadi önerilerini bekliyorum unortodox izledin mi izlemediysen izle kesinlikle canım![]()
Çok sağ ol canım valla iyi geçiyor kilolar dışındaHoş buldum canımmm
Nasılsınbebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.
Nasıl geçiyor hamileliğin. Cinsiyeti belli oldu mu![]()
Ya aslında uzun zamandır kullanmadığın bir şeye gerçekten tekrar ihtiyacın olmuyor. Ben çok aşırı elden çıkaran biri değilim aslında ama çıkardıklarıma da hiç ihtiyacım olmadı sonradan.Masaallh ne yapacağına karar verdikten sonra gerisi geliyor bende yapmak istiyorum evi bosaltmak ama ya lazım olursa psikolojisi sariyor
Çok sağ ol canım valla iyi geçiyor kilolar dışındaHoş buldum canımmm
Nasılsınbebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.
Nasıl geçiyor hamileliğin. Cinsiyeti belli oldu mu![]()
Ya aslında uzun zamandır kullanmadığın bir şeye gerçekten tekrar ihtiyacın olmuyor. Ben çok aşırı elden çıkaran biri değilim aslında ama çıkardıklarıma da hiç ihtiyacım olmadı sonradan.Masaallh ne yapacağına karar verdikten sonra gerisi geliyor bende yapmak istiyorum evi bosaltmak ama ya lazım olursa psikolojisi sariyor
Lazım olma ihtimali olanları bir süre derin depolama yapın ,uzunca bir süre kullanmazsanız sonra veda edin nacizane tavsiyem,ve eşyalarla duygusal bağ kurmayin ,zamanı anlamlandıran onlar değil yaşadıklarimiz.Onlar gidince de hiç birşey anlamını yitirmeyecek unutmayınMasaallh ne yapacağına karar verdikten sonra gerisi geliyor bende yapmak istiyorum evi bosaltmak ama ya lazım olursa psikolojisi sariyor
iştenmi ayrıldın miaŞu aralar sadeliğin tadını çıkartıyorum
Günlük isler hemen yapılıyor ve bitiyor
Geriye çok boş zaman kalıyor onuda istediğim gibi değerlendiriyorum ev işi bitince zaten içim rahat oluyor
Çalışsam mümkün değil bu kadar rahat olamazdım.
Ama çalışanlar da kendi sınırları dahilinde ev işlerine vakit ayirsinlar
Kendilerine vakit bulmalılar yoksa sistem otomatik çöker
Sonra tekrar toparlanmak için çabalarsınız
Önceliğiniz günlük işler olmalı
Geri kalan zamanda ayıklama ve detaylı temizliğe girilebilir