Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de bulaşma canım canım gerçekten çok göz tırmalıyor ve sürrkli ayak altına geliyoray çok seviyor çocuklar onları aslında niyetleniyorm ama toplamayacaklarına ve evin her yerine dağılacağına o kadar eminim ki, bulaşmadım şimdilik.
Mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsun canımGünaydın kızlar, bugün benim doğum günüm, yaş 35 yolun yarısı mı bilmem büyüyen ailemle giriyoruz bakalım
ev bu ara düzenli şükür, sadece kızımın küçülenleri çoğaldı ama havalar dengesiz gidince ne verebildim ne dursun diyebildim, önümüzdeki aya çıkarırım elden inşallah.
Benim küçük oynamayı bırak yer vallaSelam kızlar
Kinetik kumu ben büyük çarşaf seriyorum. Üzerine kendi masalarını koyuyorum. Onun üzerinde oynuyorlar. En son çarşafa dökülenleri topluyorum. Çarşafı silkeleyip makineye atıyorum hiç sorun olmuyor. Baya 1 saat falan oynuyorlar iyi oluyor.
Doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdun veee iyiki seni tanıdımGünaydın kızlar, bugün benim doğum günüm, yaş 35 yolun yarısı mı bilmem büyüyen ailemle giriyoruz bakalım
ev bu ara düzenli şükür, sadece kızımın küçülenleri çoğaldı ama havalar dengesiz gidince ne verebildim ne dursun diyebildim, önümüzdeki aya çıkarırım elden inşallah.
Yaşı uygun olduğunda alırsın.+36 ay kumlarBenim küçük oynamayı bırak yer valla![]()
![]()
canımAyyy canım ailenle sevdiklerinle mutlu huzurlu yıllar diliyorum![]()
iyi ki doğdun
![]()
![]()
teşekkür ederim
canım çok teşekkür ederim, bende iyi ki hepinizi tanımdımmm...Doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdun veee iyiki seni tanıdım![]()
Günaydın kızlar, bugün benim doğum günüm, yaş 35 yolun yarısı mı bilmem büyüyen ailemle giriyoruz bakalım
canım doğum günün kutlu olsuunGünaydın kızlar, bugün benim doğum günüm, yaş 35 yolun yarısı mı bilmem büyüyen ailemle giriyoruz bakalım
Aynen rutinler candırTeşekkür ederim :)
Artık daha sıkı takip edip yazabilirim günlük rutinlerde buluşuruz![]()
wendy mutlu yaşlar
Yatak odası takımını değiştirmeye karar verdik. Araştırmadayım var mı önerisi olan![]()
Ailenizle ve sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu nice yıllarınız olsun ❣
çok teşekkürler canım, dur öyle deme ne ara 35 olduk onu bile anlamadım zaten, sağlıklı olalım da ne diyim Allah hayırlı ömür nasip etsin.canım doğum günün kutlu olsuuneskidendi o artik yolun yarısı 55 felan olabilir
![]()
Sadece yatak ve dolap almayı düşünüyorum bir ihtimal 5li şifonyer olabilir. Baza değil karyola olacak. Sanırım mobilyacıya yaptıracağız. Çünkü mağazalarda istediğim gibi yok. Kelebek te beğendim bir model. Ama o da odaya göre ölçü almıyorlarmış. Eledim o yüzden. Sonuç istediğim gibi olursa atarım burdanYatak altı kolay silinen model seçmelisin
Birde çok parçalı takımlar odayı boğuyor.
Renk model sana kalmış tercih tabiki
Birde yatak başı düz renk olmalı nevresimle beraber karışık görünüm oluyor
Yaptığım hatalardan ders![]()
Bazanın görüntüsünü ben de sevmiyorum ama içine topladığı eşyaları düşününce vazgeçemiyorum.Sadece yatak ve dolap almayı düşünüyorum bir ihtimal 5li şifonyer olabilir. Baza değil karyola olacak. Sanırım mobilyacıya yaptıracağız. Çünkü mağazalarda istediğim gibi yok. Kelebek te beğendim bir model. Ama o da odaya göre ölçü almıyorlarmış. Eledim o yüzden. Sonuç istediğim gibi olursa atarım burdan![]()
Ben de çok düşündüm altındakileri ne yapacağım diye. Sonra şu anki gardrobu( 5 yıllık) ilerde çalışma odası olarak düzenleyeceğimiz odaya koyalım dedik. Oradaki eşyaları da oraya alacağız inşallahBazanın görüntüsünü ben de sevmiyorum ama içine topladığı eşyaları düşününce vazgeçemiyorum.
Bazalı karyolalar var artik eskisi gibi ayrı alınmıyorBen de çok düşündüm altındakileri ne yapacağım diye. Sonra şu anki gardrobu( 5 yıllık) ilerde çalışma odası olarak düzenleyeceğimiz odaya koyalım dedik. Oradaki eşyaları da oraya alacağız inşallah