- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
ne kadar güzel bir güne başlama bu böyle maşallah akşam kaçta yatıyorsunuz acaba ?işe başladim bugün..
işe başlamamla beraber sabah rutine el attim.
4 te namaza kalkıyorum. ve ardindan kuran okuma spor yapma kendine vakit ayırma vaktim ebey oluyor.
en sevdiğim rutindi..
Umarim devam ederim:)
4:00-5:00 namaz kuran.
5:00-5:30 SPOR
5:30- 6:00 Kahvaltı.
6:00-7:00 kendine vakit ayırma kitap okuma rutin yazma kişisel bakim vs.
7 de evden çıkış.
akşam 10:30-11 de yatma planim:) dün böle yaptım yatsıyı kılıp hemen yattim.ne kadar güzel bir güne başlama bu böyle maşallah akşam kaçta yatıyorsunuz acaba ?
harika maşallah diyorumakşam 10:30-11 de yatma planim:) dün böle yaptım yatsıyı kılıp hemen yattim.
sende deneyebilirsin sabah rutini daha önce denemişliğim var..harika maşallah diyorum
8 veya 10 da kalkmak imkansız çalışıyorum akşam erken yatmak istiyorum ama eşimle vakit geçiremiyoruz hiç zaten eve gel yemek ye çocuğu uyut saat 9-10 sonrasında eşimle çay içiyoruz sonra belki meyve bizim yatış 12 yi buluyor her seferinde ve sabahta 7 de ayaktayızsende deneyebilirsin sabah rutini daha önce denemişliğim var..
2,5 ay evde olduğum için tepetaklak oldu.
geç yatiyordum. 8 veya 10 da kalkıyordum.
Yaa sağlıkla kucağına almak nasip etsin canımKızlar merhaba, epeydir yoktum süprizle geldim size, bende daha yeni öğrendim, pandemi stresi derken meğer 17 haftalık hamileymişim
Yaaaa Wendy çok heyecanlandımKızlar merhaba, epeydir yoktum süprizle geldim size, bende daha yeni öğrendim, pandemi stresi derken meğer 17 haftalık hamileymişim
Cinsiyet bellidir kız mı erkek miKızlar merhaba, epeydir yoktum süprizle geldim size, bende daha yeni öğrendim, pandemi stresi derken meğer 17 haftalık hamileymişim
amin miacım çok teşekkür ederim, bizim evde kişi sayısı olarak minimallik sanırım bittiYaa sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım
aynen canım, şu dönem çok zor bi dönem oldu, öğrediğimizin ertesi günü çok ani bi şekilde kayınpederimi kaybettik, gerçekten ne olduğumuzu anlamadık, şu pandemi sürecinde ve özellikle de kızımı emzirirken hiç düşünmüyordum ama kısmette böyle süperizle öğrenmek varmış.Yaaaa Wendy çok heyecanlandımsen zaten 3. Yü istiyordun. Belki şimdi değildi ama olsun. Sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah
erkekmiş cinsiyetimiz.Cinsiyet bellidir kız mı erkek mi
çok teşekkür ederimwendy hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin dünyaya.
AmaninnnnKızlar merhaba, epeydir yoktum süprizle geldim size, bende daha yeni öğrendim, pandemi stresi derken meğer 17 haftalık hamileymişim
Ben neden iş yapamadığımı buldum, sürekli ya biri uyuyor ya da canlı derslerimiz var vs. Sorun bende değil benceIşler biraz ağır ilerliyor nedense :)
Yoğurt mayaladım
Yatak odası bitti gibi
Wc ye deterjan döktüm birazdan yıkayacağım
Artık hız zamanı rapor veririm
Öncelikle başınız sağolsun..amin miacım çok teşekkür ederim, bizim evde kişi sayısı olarak minimallik sanırım bittievi minimal tutabiliriz inşallah
aynen canım, şu dönem çok zor bi dönem oldu, öğrediğimizin ertesi günü çok ani bi şekilde kayınpederimi kaybettik, gerçekten ne olduğumuzu anlamadık, şu pandemi sürecinde ve özellikle de kızımı emzirirken hiç düşünmüyordum ama kısmette böyle süperizle öğrenmek varmış.
erkekmiş cinsiyetimiz.
çok teşekkür ederim
teşekkür ederim canım, aynen öyle oldu bakalım, darısı tüm isteyenlere.Öncelikle başınız sağolsun..
Hayırlısı ile doğsun minik prens2 kız bir erkek
Başınız sağolsunamin miacım çok teşekkür ederim, bizim evde kişi sayısı olarak minimallik sanırım bittievi minimal tutabiliriz inşallah
aynen canım, şu dönem çok zor bi dönem oldu, öğrediğimizin ertesi günü çok ani bi şekilde kayınpederimi kaybettik, gerçekten ne olduğumuzu anlamadık, şu pandemi sürecinde ve özellikle de kızımı emzirirken hiç düşünmüyordum ama kısmette böyle süperizle öğrenmek varmış.
erkekmiş cinsiyetimiz.
çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?