• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet canım çok teşekkür ederim beni hatırladığıb için, nasıl mutlu oldum 😍
Şuan hem ev hem araba bakıyoruz arabayı da değiştireceğiz kredi faiz oranları çok güzel şuan 😍
merhaba,
Bizde haftanın 2 yada 3 günü işe gelmeye devam ediyoruz. Sanırım 15 haziran itibariyle full çalışmaya başlayacağız. Ay sonu temmuz başı gibi Anadolu da bir köyde küçük bir ev temelini atmayı düşünüyoruz. Ben 2 yıla kadar ancak girişebiliriz diye düşünüyordum ama bu korona dan sonra heran kaçabileceğimiz bir yerimiz olsun dedik ve hızlandık. başlangıç yapıp 2 yıla kadar bitiririz diye düşünüyorum. Hiçbirşey bilmiyoruz ama izinde araştırıp başlarız inşallah.Bakalım nasıl ilerleyecek.

wendy wendy başınız sağolsun
Bebek içinde gözünüz aydın, Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Mikan ve belleza size sorum var 😅
Neden Yatırımlık yani kendi evleriniz varsa tabiki anlarım da var mı yok mu bilmediğim için yazıyorum 😅
Bu soruyu sorma sebebim ise, bi ev bulduk fiyatı yeri güzel ama konfor olarak kendim taşınmak yerine kiraya versem yatırım amacıyla gayet iyi bu fırsatı kaçırmak istemiyorum, kendi oturduğum gibi bi ev almak istesem şuan bu kadar borca gerek yok diyorum yani baktığım evi alıp borcu bitince satıp daha iyisine peşinat yapmak mantıklı mı sizce😅

Neden Yatırımlık yani kendi evleriniz varsa tabiki anlarım da var mı yok mu bilmediğim için yazıyorum 😅
Bu soruyu sorma sebebim ise, bi ev bulduk fiyatı yeri güzel ama konfor olarak kendim taşınmak yerine kiraya versem yatırım amacıyla gayet iyi bu fırsatı kaçırmak istemiyorum, kendi oturduğum gibi bi ev almak istesem şuan bu kadar borca gerek yok diyorum yani baktığım evi alıp borcu bitince satıp daha iyisine peşinat yapmak mantıklı mı sizce😅
soru bana değil ama bende fikrimi söylemek istedim. düşünceniz gayet mantıklı hele ki alınan evin değeri yıllar sonra en azından 10 20 30 bin artacaksa. böylelikle elinizdeki para da değerlenmiş olur hem de kiranız gelir

soru bana değil ama bende fikrimi söylemek istedim. düşünceniz gayet mantıklı hele ki alınan evin değeri yıllar sonra en azından 10 20 30 bin artacaksa. böylelikle elinizdeki para da değerlenmiş olur hem de kiranız gelir

Yılları beklemeye gerek yok

2 yıl önce 265 aldığımız ev şu an 450 oldu biz şok

Önemseyip cevap yazdığınız için teşekkür ederim aslında herkes cevaplasa daha güzel olur onlar da ev almak istediğini yazdığı için onlara sordum 😍yanlış anlaşılmasınnnnn lütfen ♥️ev kesin değerlenir aslında içi de güzek kendim de oturabilirim ama şimdiki muhitt lokasyon daha iyi diye kiraya veririm muhtemelen

her ev bu şekilde değil ama maşallah bayağı değerli yerden edinmişsiniz.

Tabii tabii her ev böyle olmaz

Biz bitmeye çok yakın almıştık evi.

Aldık 1 yıl sürdü bitmesi sonra taşındık 1 yıl oldu taşınalı da.

Daha da değerlenecek diyorlar hatta ama değişik valla

Önemseyip cevap yazdığınız için teşekkür ederim aslında herkes cevaplasa daha güzel olur onlar da ev almak istediğini yazdığı için onlara sordum 😍yanlış anlaşılmasınnnnn lütfen ♥ev kesin değerlenir aslında içi de güzek kendim de oturabilirim ama şimdiki muhitt lokasyon daha iyi diye kiraya veririm muhtemelen
her şekilde edinin de inşallah ister oturun ister kiraya verin evi olmayan kalmasın inşallah RABBİM herkese başını sokacak bir ev ve devam eden bir iş nasip etsin gerisi zaten gelir ALLAH ın izniyle

Tabii tabii her ev böyle olmaz

Biz bitmeye çok yakın almıştık evi.

Aldık 1 yıl sürdü bitmesi sonra taşındık 1 yıl oldu taşınalı da.

Daha da değerlenecek diyorlar hatta ama değişik valla
insan inanamıyor değil mi ama böyle valla alıyorsun bi akıllı ev diyorlar sana trilyonluk oluyor o aldığın evin arsası

Canım eviniz yoksa ve oturduğun evden memnun olup o şartlarda bir ev alacak ekonomik gücünüz de yoksa dediğin gibi uygun bulduğun evi alıp kira geliri elde edebilirsiniz. 2.el araba alarak da yatırım yapabilirsiniz çünkü fiyatlar sürekli artıyor. Para TL de durdukça değer kaybediyor o yüzden bir şeyler yapmak lazım. Sonrasında satıp peşinat yaparak istenilen ev alınabilir. Yadaaaa satmadan aynı ayarda 2. Bir ev alıp 2.bir gelir kapısı elde edebilirsiniz. Ve alacağınız 2 kira ile istediğiniz konfora sahip bir evde kiracı olarak oturabilirsiniz.. Çünkü birkaç milyon biriktirip lüks ev almak hiç kolay değil. Bu kadar borcun altına girmek de büyük risk.

Canım bizim kendi evimiz geçen Eylül’de kredisi bitti. Yatırımdı paraydı çok anlamam tamamen duygusal cevap veriyorum kendi evim olmadan yatırımlık ev almazdım. Ha başka şehirden memlekete döneceğimdir bulunduğum yer geçicidir o durumda evet alırdım yatırımlık evi kendi evimi almadan, ama sen anlayan birinin yorumunu ciddiye al bu tamamen Benim duygusal kararım mantıksız olabilir 😅

Kızlar çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum 😂sevgili Mikan ve belleza ♥️
Çok yüksek bi ev alalım dersem yıllarca yüklü borç ödeyip hayatımı zindan etmek istemem ama Şöyle ki baktığım ev işe oturduğum ev arasında 400 lira kira farkı var yani ordan kira gelince bu ödeme beni hiç yormayacak,

Bir de bu şehirde memuruz en fazla iki yola gideriz yani daha iyisini alsak da bırakıp gideceğiz 😂
Doğrusu araba da değişeceği için orta halli bi borç olsun istiyorum 😆az önce de emlakçı ile görüştüm en son ne olur diye ama müsait değildi bi dönsün bakalım ne olacak 😂

Kızlar çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum 😂sevgili Mikan ve belleza ♥️
Çok yüksek bi ev alalım dersem yıllarca yüklü borç ödeyip hayatımı zindan etmek istemem ama Şöyle ki baktığım ev işe oturduğum ev arasında 400 lira kira farkı var yani ordan kira gelince bu ödeme beni hiç yormayacak,

Bir de bu şehirde memuruz en fazla iki yola gideriz yani daha iyisini alsak da bırakıp gideceğiz 😂
Doğrusu araba da değişeceği için orta halli bi borç olsun istiyorum 😆az önce de emlakçı ile görüştüm en son ne olur diye ama müsait değildi bi dönsün bakalım ne olacak 😂
Peki bu evi peşin mi alacaksınız? Kredi ile mi?

Back
X