• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işe başladim bugün..
işe başlamamla beraber sabah rutine el attim.
4 te namaza kalkıyorum. ve ardindan kuran okuma spor yapma kendine vakit ayırma vaktim ebey oluyor.
en sevdiğim rutindi..
Umarim devam ederim:)
4:00-5:00 namaz kuran.
5:00-5:30 SPOR
5:30- 6:00 Kahvaltı.
6:00-7:00 kendine vakit ayırma kitap okuma rutin yazma kişisel bakim vs.
7 de evden çıkış.
ne kadar güzel bir güne başlama bu böyle maşallah akşam kaçta yatıyorsunuz acaba ?

sende deneyebilirsin sabah rutini daha önce denemişliğim var..
2,5 ay evde olduğum için tepetaklak oldu.
geç yatiyordum. 8 veya 10 da kalkıyordum.
8 veya 10 da kalkmak imkansız çalışıyorum akşam erken yatmak istiyorum ama eşimle vakit geçiremiyoruz hiç zaten eve gel yemek ye çocuğu uyut saat 9-10 sonrasında eşimle çay içiyoruz sonra belki meyve bizim yatış 12 yi buluyor her seferinde ve sabahta 7 de ayaktayız :(

Mikan Mikan S Salty umarım aradığınız evi bulursunuz. Ben de bakıyorum arada neden olmasın yatırımlık yada oturumluk..

wendy wendy hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin dünyaya.

Mia- Mia- kolay gelsin cnm hadi bakalım maraton başlasın :)

Işler biraz ağır ilerliyor nedense :)
Yoğurt mayaladım
Yatak odası bitti gibi
Wc ye deterjan döktüm birazdan yıkayacağım
Artık hız zamanı rapor veririm 😁

Yaa sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım 😊
amin miacım çok teşekkür ederim, bizim evde kişi sayısı olarak minimallik sanırım bitti :olamaz: evi minimal tutabiliriz inşallah :KK48:
Yaaaa Wendy çok heyecanlandım 😍 sen zaten 3. Yü istiyordun. Belki şimdi değildi ama olsun. Sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah 🙏🤗
aynen canım, şu dönem çok zor bi dönem oldu, öğrediğimizin ertesi günü çok ani bi şekilde kayınpederimi kaybettik, gerçekten ne olduğumuzu anlamadık, şu pandemi sürecinde ve özellikle de kızımı emzirirken hiç düşünmüyordum ama kısmette böyle süperizle öğrenmek varmış.
Cinsiyet bellidir kız mı erkek mi 😃
erkekmiş cinsiyetimiz.
wendy wendy hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin dünyaya.
çok teşekkür ederim :KK200:

Nasılsınız kızlar :36:
Kendime göre bir kitap buldum ona başladım bakalım inşallah faydası olur:-)

Eklentiler

• 9D1A85CB-B857-448E-9541-296C43299B68.webp
    9D1A85CB-B857-448E-9541-296C43299B68.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 33
amin miacım çok teşekkür ederim, bizim evde kişi sayısı olarak minimallik sanırım bitti :olamaz: evi minimal tutabiliriz inşallah :KK48:

aynen canım, şu dönem çok zor bi dönem oldu, öğrediğimizin ertesi günü çok ani bi şekilde kayınpederimi kaybettik, gerçekten ne olduğumuzu anlamadık, şu pandemi sürecinde ve özellikle de kızımı emzirirken hiç düşünmüyordum ama kısmette böyle süperizle öğrenmek varmış.

erkekmiş cinsiyetimiz.

Öncelikle başınız sağolsun..

Hayırlısı ile doğsun minik prens 😊 2 kız bir erkek 😍

erkekmiş cinsiyetimiz.

Başınız sağolsun
Artık sadelik daha önem kazanacak 👍 ama mümkün olduğu kadar tabi her yaşamın enerjisi farklı 😊

Back
X