Maskülen gri var normali biraz koyu renk oluyor içine beyaz eklenirse tam açık gri yakalarsınFuşya gri baya tezat olacak gibi ama inşallah dediğin gibi olurben de televizyonun olduğu duvarı bir ton koyu istiyorum ama bilmiyorum eşim yapar mı 2 kutu almayalım diyecektir
jotun- 1973 objektive rengini aldık bakalım nasıl olacakMaskülen gri var normali biraz koyu renk oluyor içine beyaz eklenirse tam açık gri yakalarsın
Bir duvaru Koyu ton yaparsanız da onu desteklemek önemli dekorla
Fuşya gri birbirine uyumlu renklerdir
Güzel olur
Çok sevdiğim konular bunlar
Daha ne olsunSelam kızlar nasılsınız?
Bugün yeni bir hafta, yeni bir ay, yeni bir mevsim.. Hayatımıza güzellikler getirsin inşallah
Temizlik planımı yaptım
Toz alındı
Yerler süpürüldü, silindi
Lavabo wc temizlendi
1 mak çamaşır yıkandı
2 mak daha çamaşır yıkanacak
1 mak bulaşık yıkanacak
Yemek var
Biraz kitap okuyup duş alırım bugünlük yeter
O zaman yarın birlikte yapalımDaha ne olsunBenim boş beleş geçirdiğim bir gün daha Dürtün beni bu aralar ya
Ben de yarın maraton yapacağım tüm ev sil süpür toz al wc+banyo düzen+çamaşır +mutfak işim bitince burdan rapor edeceğim sevgilerO zaman yarın birlikte yapalım
Planım yıkanan çamaşır bulaşık ne varsa yerine yerleştirmek, ütüleri yapmak, camları silip balkonu yıkamak..
Hadi siz de plan yapın
Haydi bakalımO zaman yarın birlikte yapalım
Planım yıkanan çamaşır bulaşık ne varsa yerine yerleştirmek, ütüleri yapmak, camları silip balkonu yıkamak..
Hadi siz de plan yapın
YaparsınHaydi bakalım
1- evi süpür-sil
2- WC- lavabo yıka
3- çamaşır yıka
4- toz al
İnşallah yaparım
Evet canım çok teşekkür ederim beni hatırladığıb için, nasıl mutlu oldum
Hadi gel hayallerimizi ve planlarımızı paylaşalımYatırımlık bir ev düşünüyoruz biz de bakalım eğer olursa minimalleşme yolum açılacak inşallah
Eğer ev alırsak evde gözüme batan her şeyi oraya yollayacağım. Hem orayı eşyalı kiraya verme şansımız olacak hem de kendi evimi istediğim gibi dekore edebileceğim inşallahHadi gel hayallerimizi ve planlarımızı paylaşalım
Ben 2+1 ev bakıyorum ama 3+1de olabilir yani denk gelirse arık hangisi mantıklı olursa onu seçeceğiz ama ev bulmak gerçekten zor, bir de rahat rahat tüm evler gezdirilmiyor virüs dolayısıyla, hayırlısı bakalım bizi neler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?