Kızlar instagramda severek takip ettiğiniz sizi her anlamda motive eden hesapları paylaşır mısınız? Sorum genel oldu gerçi herkes hobilerine göre farklı şeyleri takip etmekten hoşlanır ama olsun yazın yine de.

Nasıl gidiyor ev hayatı? Bana alıştın mı dediklerinde eve alışacak bir şey yok diyordum :) evde hayat var

14 yıl çalışmış biri olarak ev hayatı benim için çok özel bir yaşam
Kendin için yaşıyorsun dahası varmı
Hâlâ sıkılmadım ve sonraki günler için heyecanliyim :)

Bazı hedeflerim için çalışmak zorundaydım ama bir noktada sona yaklaştığını anlıyorsun ve o gün işi bırakmasaydım bir çok şeyin farkına varamayacaktım
Mesela bir hayalimde dükkan açmak artik hayal kalmayacağını da biliyorum

Benim en çok sevdiğim sayfa yıldızvelatte maksimalist biri ama çok güzel paylaşımları var :)

Ne dükkanı açmayı düşünüyorsun?

Aaaa şimdi tartıldım 59.8 kg olmuşum harikaaaa
Ramazana mahsus her sene verdiğim 2 kg bu sene de gitti. Önemli olan geri almamak
Tebrik ederim :) aynı kilodayız. bende 58 / 61 arası dolaşıp duruyorum. Şu anda 59,5 kiloyum. Hayatımda ilk defa buyıl 14 gün oruç tutmuş oluyorum. Bugüne kadar hiç tutmamıştım. Tansiyonum düşer başım döner diye korkardım. Bir denedim hiç öyle olmadı. İnsan tek öğün yiyerek de gayet dinç olabiliyormuş :) Ama kilom aynı hiç değişmiyor Yani hep o aralıklarda gider gelir, oruca rağmen aynı aralıkta :)

Belki evde daha hareketsiz olduğumuzdan da böyle olabilir. Haftada 2 gün işe geliyorum gerisinde evde olunca hareket de kısıtlı oluyor. Neyse almayalım yeter :)

Ben kozmetik, bijuteri yada bebek kıyafetleri isterdim
Kozmetik son kullanma tar falan uğraşmak zor birde burda pek tutulmaz gibi
Giyimde düşündüm ama internetten alıyor artik çoğu kişi:)
Hobi dükkânı açsam da burda 2 dükkan var
Kitapçılarda tutulmuyor genç kesim az

Ben mesela çöp kovasi alacaktım bulamadım
Her şeyi internetten almak artik tuhaf gelmeye başladı
Mutfağımda az eşya olsada seviyorum düzenleme işlerini
Hatta takıntı düzeyinde olduğunu düşünen tanıdıklarım var bende bu özelliğimi ticarete dökeceğim
Sonra bir bolum çiçekler için olmasını istiyorum
Yanı dükkan işi tutsun veya tutmasın önemli değil denemek istiyorum
Işte su ara bekliyorum hayatımız normallessin birde güzel bir dükkan bulmak şart
Işler yolunda giderse yine sonsuza kadar işletmeyeceğim bazı hedeflerim var onlara ulaşsam yeter

aynı ben gibi. silip süpürenler grubu

Akıllı bütçe ve beyazyakarış

belleza minimalizmle ilgili malum sayfalara takıldım bi süre. Ama sevmediğim şu nokta var çoğu bir yerden sonra temizlik sayfasına dönmüş. O moda girdiler mi çıkıyorum takipten. ozvesade bu aralar takip ediyorum çocukgelişimdünyası, pedagojik eğitim, çocukpsikolojisiveaile, behavioral.scientist - pedagoji, aile hayatı ile ilgili güzel paylaşımlar var. Funda uçuker yazılarını seviyorum. Çocuk etkinlikleri arıyorsan cinta&co diye bi sayfa var çok renkli.

Evet ig de minimal sayfalar çok sıkıcı geliyor

Evet ig de minimal sayfalar çok sıkıcı geliyor
Başta çok güzel başlıyorlAr ama sonra içerik üretemeyince yok mop önerisi yok deterjan önerisi yok bilmem mikrofiber bez önerisine dönünce iş benim canım sıkılıyor. Öyle minimalizmle de çelişiyor iş, sonuçta eşyaya hizmet etmeyelim diye bu yola başkoyduk işin derin felsefi yönünü es geçip yüzeysele takılıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…