Evet istanbuldaydım
Gerçekten insan sinir oluyor etkileniyor boşvermek en iyisi insan tam olarak yapamasa da..
Şuan yazlığımdayım
Bayram iznime yıllık iznimi ekledim
Haftasonu dönücem inşaAllah
Yazlığım 1+1 / 50 metre kare ,
oturduğum ev 3+1 / 130 metre kare
Ama şuanki huzurum kafa rahatlığım orada yok
Ben sıfırcı biriyim , burası ( yazlığım ) sıfır , tüm eşyalarımı a dan z ye , iğneden ipliğe sıfır aldım ..
Diğer ev 20 yıllık , hep kiracıların oturduğu bir ev . ( oğlum sitenin bahçesinde rahat oynayabilsin diye katlanıyorum ) . Mutfak yağ , banyo küf içindeydi tuttuğumda , o yüzden hiç ısınamadım sevemedim , hiç kendi evim gibi göremedim .. evliliğin ilk yıllarındaki sıkıntılar da eklenince yemek yapasım bile gelmiyordu, yaptığımı ben bile beğenmiyordum.
Oysa ki evlenmeden önce yaptığım her yemeği herkes bayıla bayıla yerdi . Şuan yazlığımda seve isteye yemek yapıyorum ve eski el lezzetim yerine geldi , kendimi buldum tekrar . 6 yıldır ilk defa kurban etinin lezzetini aldım . Oğlum da çok güzel yedi . Çok şükür . Elhamdülillah
Ayrıca boşanmayı düşünüyorum , İstanbulda saydığınız özelliklerde değil 2+1 , 1+1 ev bile bulsam o fiyatlara krediyle hemen alırım .. ( krediye karşı olmama rağmen )
Yani kafanıza takıp hiç üzülmeyin , çok da iyi yapmışsınız .. Güle güle huzurla oturun ..
Evet istanbuldaydım
Gerçekten insan sinir oluyor etkileniyor boşvermek en iyisi insan tam olarak yapamasa da..
Şuan yazlığımdayım
Bayram iznime yıllık iznimi ekledim
Haftasonu dönücem inşaAllah
Yazlığım 1+1 / 50 metre kare ,
oturduğum ev 3+1 / 130 metre kare
Ama şuanki huzurum kafa rahatlığım orada yok
Ben sıfırcı biriyim , burası ( yazlığım ) sıfır , tüm eşyalarımı a dan z ye , iğneden ipliğe sıfır aldım ..
Diğer ev 20 yıllık , hep kiracıların oturduğu bir ev . ( oğlum sitenin bahçesinde rahat oynayabilsin diye katlanıyorum ) . Mutfak yağ , banyo küf içindeydi tuttuğumda , o yüzden hiç ısınamadım sevemedim , hiç kendi evim gibi göremedim .. evliliğin ilk yıllarındaki sıkıntılar da eklenince yemek yapasım bile gelmiyordu, yaptığımı ben bile beğenmiyordum.
Oysa ki evlenmeden önce yaptığım her yemeği herkes bayıla bayıla yerdi . Şuan yazlığımda seve isteye yemek yapıyorum ve eski el lezzetim yerine geldi , kendimi buldum tekrar . 6 yıldır ilk defa kurban etinin lezzetini aldım . Oğlum da çok güzel yedi . Çok şükür . Elhamdülillah
Ayrıca boşanmayı düşünüyorum , İstanbulda saydığınız özelliklerde değil 2+1 , 1+1 ev bile bulsam o fiyatlara krediyle hemen alırım .. ( krediye karşı olmama rağmen )
Yani kafanıza takıp hiç üzülmeyin , çok da iyi yapmışsınız .. Güle güle huzurla oturun ..
Siyah kumas pant ve kalem etek kurtarici ya.bende öyle eklerdim ama artık dikkat ediyorum dügünse koyuyorum önüme elbiseleri bakıyorum önce.
siyah pantolonum yok mesela bazen zorlanıyorum.
siyah kalem eteğim yok
topuklu ayakkabım yok
27 yasındayım biraz olgun görüneyim diyorum.
beni ilk defa görenler çocugun mu var kaç yaşındasın ki diyorlar.
çok karışık mevzular kanki :)
mutluluğunuzu taaa burdan hissettim.
inşallah daim olur.
Yazlığınıza aldığınız eşyaları görmüştüm hepsi çok özenle şeçilmiş , çok güzellerdi.
güneşli günlerrde kullanırsınız inşallah.
benimde aklımda 1+1 böyle bişey var.bunalınca nefes alayım istiyorum.
ama tutupta 10 saat yolda gitmek istemiyorum.
en yakın amasra var. yada bu taraflardan hobi bahçesi alalım istiyorum.
dur bakalım hayırlısı. herseyın zamanı var.
gercekten cok cok sevindim adınıza.
sağlıcakla kalın.
Siyah kumas pant ve kalem etek kurtarici ya.
Var bende birer tane.
Stilettoyu sen rahat degil diyince denemedim bile.
Cunku kare topukda bile rahat edemeyen biriyim civi topuk eyvah eyvah
Siyah bir de ceketim var paraya kiyip almistim ozamanlar ama soran cok oldu.
Cok sık duruyor.
Hem kalem etekle hem pantolonla hem elbiseyle kombinleyebiliyorum.
Sifon bluz gomlekde dugunlerde kurtarici.
2 tane var bende.
Sende kucuk duruyosun ama sporda giyinince sorarlar.
Ben erken anne oldum bana sormalari normal geliyor ama bazisi abartiyor tuhaf geliyor.
Okula yetisicem daha dedim bi gun oglumu almak icin aksam uzeriydi bi ortamdaydik tanimadiklarimda vardi 2.ogretimmisim dedi kadin.
Bekar uni okuyorum sandi.
Annem oglum ben geziyoruz alisveriste falan kardesim saniyorlar oglumu.
Oglumada okulda ablan mi diyorlar.
Cocuk bi ara biktim artik surekli ablanmi diye soruyolar diyordu.
Bir de zayif olmak insani hep yasindan kucuk gosteriyor.
O da belki etkendir.
Nice güzel yıllar keyfini sürmeyi nasip etsin Allahım
Oğlunuz ile beraber inşallah
Eşiniz ile umarım orta yolu bulur sorunlarınızı çözersiniz
Hayat kısa ve insan nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşayabilse keşke
mutluluğunuzu taaa burdan hissettim.
inşallah daim olur.
Yazlığınıza aldığınız eşyaları görmüştüm hepsi çok özenle şeçilmiş , çok güzellerdi.
güneşli günlerrde kullanırsınız inşallah.
benimde aklımda 1+1 böyle bişey var.bunalınca nefes alayım istiyorum.
ama tutupta 10 saat yolda gitmek istemiyorum.
en yakın amasra var. yada bu taraflardan hobi bahçesi alalım istiyorum.
dur bakalım hayırlısı. herseyın zamanı var.
gercekten cok cok sevindim adınıza.
sağlıcakla kalın.
saat kutuları ile beraber yastıklarını da attım. atmasaydım yapılabilirdi. çok şık bir kutu beğendim. stokta yok. gelirse inşallah ondan alacağım. sevgilerSaat yastıklarına koyup yan yana koyabilirsiniz
Bitiş noktasına kaymaması için karton koyabilirsiniz
açmadan başkasına hediye götürebilirsin. bir şeyleri bahane olsun hediye götür. Bebeğim olduğunda bana pikeli nevresim takımı, su bardağı seti, bebek takımının yanında lif vs gibi hediyelerde getiren oldu.kıyafetlerini eleyebildiğin kadar ele kanki
sonra bi süre beklet bakalım ihtiyaç duyucakmısın.
ben öyle yapıyorum.
bende yaz bitiminde bir kot elemeyi düşünüyorum
artık çok içime sinmiyo giymek güzel durmuyo
çamaşır sulu eşortmanım var atmaya kıyamadığım.
atlet var 2 tane eskidiler.
çorap var giymediklerim pembe renkler
yine 1-2 çanta verebilirim.
ayakkabı verebilirim 3 çift daha
mutfak esyam da sürekli hediye geliyor.
tepsi bardak felan.
bazıları güzel oluyo ama benim eşyam yetiyor bana
salata kasem yoktu şimdi 4 tane var :)
açmadan başkasına hediye götürebilirsin. bir şeyleri bahane olsun hediye götür. Bebeğim olduğunda bana pikeli nevresim takımı, su bardağı seti, bebek takımının yanında lif vs gibi hediyelerde getiren oldu.
schafer dan çok şık ikili fincan takımı hediye gelmişti. tamam çok şık, balkonda eşle- arkadaşla birlikte karşılıklı kek, kurabiye eşliğinde çay kahve içerken güzel duracak bir şeydi ama benim ihtiyacım yoktu. Dün bir arkadaşımın tayini çıktı, ben de ona hatıra diye hediye ettim :) hediye edeceğim şeyleri orijinal poşetini ve paketini atmıyorum :) tabi biraz cimriliğim de etkili bu konuda bilemedim
orasıda olmuş bir ankara:)Eskişehir de yakın :)
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Amin
Oradan bile hissediliyorsa ne mutlu bana ..
Boşanmayı düşünüp bu kadar huzurlu olmak hayra alamet mi değil mi bilemiyorum bir yandan :)
Balkonumdan bir kaç fotoğraf eklemiştim "altın biriktiriyoruz" konusuna , gördünüz mü ?
İnşaAllah sizin de gönlünüze göre olur ..
aynen çok uzak tanıkdıklarıma evden götürüyorum.
ayy bide o hediyeyi getirene geri götürdüğümüzü düşünsene :)
sevmediğim kişilerden gelen şeyleri letgodan sattım.tabi hiç kullanılmamış.
gecenlerde avm ye gittim. 170 tl lik şeyi 20 tl ye sattığımı farkettim
yolculuk nereyeGünaydınlar
Bende dün arkadaşımı çağırdım.
3 çift ayakkabı
2 adet kot
1 adet kazak
allık
krem gibi birçok sey verdim.
dolabım tıklım tıklım değil mutluyum
hep kullandığım eşyalar var
ne kadar sevsemde olmayan jeanı saklamak dogru gelmiyo.
mutfagımda kaseler fazla ama vermem.
şimdilerde bir tane dolap boş kalmak üzere onu mutfaga koyup içine baya tabak vs sığdırabilirim.
hem düzenli olmuş olucak.
bugün bavulları çıkartıcam
tatile son 3 gün.
liste yapmam lazım
ben de atmadım hamile kıyafatlerimi :) bi 10 kg daha verince hazır olacağım 2. bebek için. çocuk olunca ev kendiliğinden sadeleşiyor orta sehpa biblolar süsler hepsi yok olduBende dün annemlerdeki kullanmadığım eski bitmiş olan 5 6 parça kozmetik attımannemlerde olan kıyafetlerimden de elemek istiyorum biraz. Ayakkabıdan da tabii.. bu arada ben bu ay yaklaşık 6 kg verdim öncesinde de 4 kg vermiştim toplamda 10 kg yani buda demekki artık hamilelik kiyafetlerimi ortadan kaldırmalıyım.. onları atmayacağım bidaha hamile falan kalırsam lazım olabilir :) dolabın bi köşesine kaldırmalıyım..
yolculuk nereyeMia-
Aynen canım aynen bebek olunca herşey sadeleşiyor :)ben de atmadım hamile kıyafatlerimi :) bi 10 kg daha verince hazır olacağım 2. bebek için. çocuk olunca ev kendiliğinden sadeleşiyor orta sehpa biblolar süsler hepsi yok oldu