- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.861
Gec oldu ama günaydın canimm..
Sabah beri kac kere elime aliyorum ama yazamiyorum bi türlü..
Bende seni gördügüme sevndimhosgeldin
dedecigimin durumu artıkk hic iui degil..allsh bilir tabi..
kilo durumları nasil kizlar...
Evet canim cok zor zamanlar...canım Allah çektirmesin dedeciğine, zor zamanlar, Allah yardımcınız olsun
kilo durumları aynen kaldığım yerdeyim, 3 veriyor 2 alıyorum, nasıl diyeyim , kilomu korumaya çalışıyor gibi bir şey :)
Kuzum iyi diyelim iyi olsunkuzum nasılsın nasıl gidiyor
Yeni aldigin kilolar cabuk gider canim insKelebekcim nasılsın? deden nasıl?
Kilo durumumuz hemen hemen aynı gibi 70'ler :) Nasıl gidiyor? Güncel kilon ne?
Ben 1 Ağustosta bildirim yapacağım kısmetse.
O saatte cikmak icin esim lazim...Canımm akşam 10 gibi dışarı çıkmakta yürüyüş yapmakta fayda var. Çok sıcak gerçekten.. Çevre müsaitse, bizim Ankara Batıkent'te sıkıntı yok çok şükür.
Kahvaltın süper olmuş.
Evet canim cok zor zamanlar...
Annem yollamiyordu...dr lar sürekli gün veriyorlar...
ama geldim artik evime
ZAten bilinci filan kapandi tamamen...
Rabbim iki hayirdan birini versin ona ins
Aman canim koruyalimda..
Bende önlemimi almazsam ha bugün ha yarin baslayayim diye diye..
Yine 80 i bulacagim Allah korusun
Sağlıkla kucağına alsın inşallah..
Arkadaşım, bebiş doğduktan sonra eğer memeyi tam kavrayamaz ise lütfen eve geçince sadece 1 yemek kaşığı dolusu mamayı ya da kendi sütünü sağıp çay kaşığı ile yuttursun bebeğine.. Eğer bebiş gıda almazsa çok uyuyo, uyudukça hiç gıda alamayo kan değerleri düşüyo Allah esirgesin. Kısacası ilk günler iyi beslendiğinden emin olun, kaşıkla verin. (naçizane önerim)
Avent marka meme kalkanı var göğüs kalkanı meme ucunun yara olmasını engelliyo ve memeden akan süt boşluğunda birikiyo, bebeğe içirebiliyosunuz. kaynatılabilir bir malzeme. ben çok çok kullandım yara olmadı hiç göğüs ucum.Eki Görüntüle 1552841
Allah analı babalı büyütsün..
Yeni üyesinizcanım hem kalkanların nasıl kullanılacağı hem de emzirme acısına diğer çözümler burada çok güzel anlatılmış, oku derim naçizane
....
Sağlıkla kucağına alsın inşallah..
Arkadaşım, bebiş doğduktan sonra eğer memeyi tam kavrayamaz ise lütfen eve geçince sadece 1 yemek kaşığı dolusu mamayı ya da kendi sütünü sağıp çay kaşığı ile yuttursun bebeğine.. Eğer bebiş gıda almazsa çok uyuyo, uyudukça hiç gıda alamayo kan değerleri düşüyo Allah esirgesin. Kısacası ilk günler iyi beslendiğinden emin olun, kaşıkla verin. (naçizane önerim)
Avent marka meme kalkanı var göğüs kalkanı meme ucunun yara olmasını engelliyo ve memeden akan süt boşluğunda birikiyo, bebeğe içirebiliyosunuz. kaynatılabilir bir malzeme. ben çok çok kullandım yara olmadı hiç göğüs ucum.Eki Görüntüle 1552841
Allah analı babalı büyütsün..
Hosgeldiiiiiin..kızlar döndüm bende arından itibaren aranızdayım 57 kiloyla devam ediyorum :)
Yeni aldigin kilolar cabuk gider canim ins
Bende sistim biraz..
2 gündür bunu his etmeye basladim...
73 lü biseyler oldum malesef galiba..
Sabah tartiya cikmayi unuttum..
Dün öyleydim
Dogum günume 3 hafta..
70 in altina inebilsem keske
Amiiiinnn..bi adapte olabilsemm..ahhh ahcanım sonradan yazmışım ama bu mesajını görmemişim, yeni baktım
doğum gününe 69 kg ve altı kiloda girmen dileğiyle canım benim,
Amiiiinnn..bi adapte olabilsemm..ahhh ah
Bide canim hic kahvalti yapmak istemiyor...
Yani sorun biseyler yemek degilde...
Yumurta vs görmek bile isrtemiyorum...
Kışin ne guzel yiyebiliyordum...
Dün 1 muz yedim kahvalti niyetine
Bugunse yemek
Ya seviyirum aslinda ama..peynir vs. sevmiyor musun, arada tost vs. yapabilirsin mesela, yanında bol salata ile, muzda iyi ama kahvaltının yerini tutmaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?