• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

M Minikkelebk az gibi görünse de cacık eğer koyu ise acaip tok tutucu bir şey, közlenmiş limonlu patlıcana / yoğurtlu da olabilir ben de bayılıyorummmm..
Keşke bazı akşamları hep böyle kapatabilsek biz de ben bu akşam böyle yapmak istiyorum ama bakalım! şu körolmayasıca boğaza dur demek lazım :) dün de hurma aldım kendime üstelik de paketi 3,5 TL idi, tunus hurmasıymış.. ama lezzeti eti görüntüsü şahane.. baktım ki lokumları götürüyorum bari hurma yiyim dedim ooof offf :) :(

Keşke bazı akşamları hep böyle kapatabilsek biz de ben bu akşam böyle yapmak istiyorum ama bakalım! şu körolmayasıca boğaza dur demek lazım :) dün de hurma aldım kendime üstelik de paketi 3,5 TL idi, tunus hurmasıymış.. ama lezzeti eti görüntüsü şahane.. baktım ki lokumları götürüyorum bari hurma yiyim dedim ooof offf :) :KK43:
Bogaza dur demek lazim tabi..
Ramazana sen mutlaka 69 u görmelisin...
Bak zaten 70 i görüp duruyomuşsun : )
Hurma,ceviz,kayisi benim kurtaticim oluyor..
Dün markette bende baktım hurmaya ama hem hosuma gitmedi,hemde pahaliydi

Yok canim uyumadik iyi cok sukur biraz kilolu oldugundan sekeri vs.olculdu surekli ve cook gazli hemsireler saolsun yardimci oldular gazli oldugu icin beslenmeyi reddetti surekli midesi bulandi bugun daha iyilermis sukur cimcimeye annem bakiyor esim benibbu sabah aldi hastaneden annem enistem devraldi refakati oglen 12de cikmislar hastaneden gidicektim ama gidemedim esim ve cimcimem evi talan etmislerdi zor adam ettim ve uyudum
Menume gelince kizlar inanin hatirimda yok baya sarsildim uykusuzluk yorgunluk ruh gibiydim anca kiscem oglen uykusina yatinca bende yatabildim bir kac saat aksam yemeginde kahvalti yaptim peynir zeytin yumurta ve ne yazikki biraz fazla pide ekmek ile yarin toparliycam insalah
Zaten gündüz gece birbirine karışıyor..afiyet olsun kuzum

Bu çok az degil mi canimm ya...
ins bisey olmax kuzucuga..
ama onun zaten ek besin zamanı gelmistirr..
Veriyosan...emzirmeyi azaltabilirsin
ek besin vermeye çalışıyorum ama minik inatçı ille meme diyor :) daha tam oturmadı ek besin düzenimiz kuzum :) akşam leblebi yedim oda tok tutuyor sanki ama kabızlıkta yaptı bana :)

evet canım cacık çok tok tutucu birşey bayılıyorum sen e yeni katılmuşsn galiba hoşgeldin aramza :))
Çok teşekkür ederim.. Adım Adım 60'a diye bi günlük açtım, baktım ki olacak gibi değil.. burda motive olabileceğime inanıyorum. İlk destekleyenlerden biri de minikkelebk arkadaşım oldu.. sağolun. birbirimize desteğimiz sürecek inş. başaracağız.

Sabah:1kk peynir 5zeytin 3ceviz 1tutam maydonoz 2gunkurusu
Oglen:1servis k.makarna1kase yogurt
Aksam:1tavuk but,yogurtlu semiz otu 2servis kasigi
1neskafe 3kare cikolata
1turk kahvesi 2dilim karpuz

Kızlar akşam gene biraz kaçırdım şu benim bebelerin yemediğini ben yemesem her şey şahane olacak. bugün çok yoğunum iş yerimde size yazacağım, öpüyorum..

Maalesef kilo veremedim ve cuma itibariyle haftayı 71.2 ile kapatıyorum / Başlangıç 3 Haziran 72.6

Sabah:yarim simit 1kk peynir
Oglen:kurupasta 1dilim kek 1dl.baklava cay
Aksam:1servis kasigi pirinc pilavi 4kofte 1ayran
Saldim bu ara yine farkindayim
Ama dondum evime toparlayacagim kizlar
Ne bulduysam yedim oldu biraz engel olamadim

Sabah:az patates kizartmasi 1kk peynir 3zeytin maydonoz
Oglen:2s.kasigi taze fasulye 1s.kasigi pirinc pilavi
Aksam:1tavuk but 4dilim karpuz,2yenidunya
Minikkelebek gelemiyor kizlar dedesi rahatsiz beyin kanamasindan dolayi 2.kez ameliyata alinicakmis dualarimizi istiyor
Allah tez zamanda sifasini versin insallah

Sabah:az patates kizartmasi 1kk peynir 3zeytin maydonoz
Oglen:2s.kasigi taze fasulye 1s.kasigi pirinc pilavi
Aksam:1tavuk but 4dilim karpuz,2yenidunya
Minikkelebek gelemiyor kizlar dedesi rahatsiz beyin kanamasindan dolayi 2.kez ameliyata alinicakmis dualarimizi istiyor
Allah tez zamanda sifasini versin insallah
Insallah ameliyati iyi gecer :(

Back