- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.141
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Kahvaltiyi yazdim gec ettigim icin aksam yemegi yedim direk 1 tabak prasa sonrada elma. Plates , kosu bandinda kostum, ip atladimTatlimm yazmadnki ne yedin ,ne ictin hangi sporları yaptın
Bitki cayını,suyunu iciyor musun?
Canm mahsuru yoksaKahvaltiyi yazdim gec ettigim icin aksam yemegi yedim direk 1 tabak prasa sonrada elma. Plates , kosu bandinda kostum, ip atladim
Nasil yapiyim canim saplarini mi kaynatip iciyim yapraklarida dahil mi?Hadi ya bugun görmüssun sükür....
Canm maydanoz cayi yap kendine bide...regly icin
Canim kötü yerlerni at,,,Nasil yapiyim canim saplarini mi kaynatip iciyim yapraklarida dahil mi?
Canim kötü yerlerni at,,,
Hepsini kaynat..hafif ılıyinca icersin
Önemli değil canım
Nasılsa aksamları gelirsin,ihmal etmezsin sen...[/QUOTE
Tamam canim simdi yapiyorum,, yook mumkun degil duramam kesin ugrarim.. Gonderiyi bozdum ya duzeltmeyide beceremedim
Tamam canm o zaman oyle yapiyim bakalm yanlislarimi soylersiniz hem bana :)Canm mahsuru yoksa
Sabah
Ögle
Ara
Aksam
Seklinde heraksam yazarsan
Biz daha toplu bi sekilde görürüz
Platesi yapma istersen Simdilik
Bide her yedigini harfi harfinee yazki görelim
Bi lokma simit yedigimde bile yazıyoruz görebilmek icin
Aksam tavuk+salata
Balık+salata yap bakalım
Bide ictigin suyu arttır bakalım sabaha ne olcak
tamamPapatyaozu canim tek bir gonderide yazarsan gunluk menunu daha iyi takip edebiliriz sayfa sayfa aramayiz sabah ne yemis oglen ne aksam ne diye
Topluca aksam yazabilirsin mesela daha duzenli olur
Yazdigin icin tesekkurler :)Papatyaozu canim tek bir gonderide yazarsan gunluk menunu daha iyi takip edebiliriz sayfa sayfa aramayiz sabah ne yemis oglen ne aksam ne diye
Topluca aksam yazabilirsin mesela daha duzenli olur
Esrr.... bende ne yedimmm biliyo musun:))Sabah:1yumurta 1cavdarli ekmek 1kup peynir
Ara:yesil cay ceviz
Oglen:1tabak pirasa,maydoz cayi
Ara:1elma
Aksam:1lahmacun, bol yesil salata,1bardak ayran
Leblebi tozunu nerden buldun canımSabah bir kase sehriye corbasi
gec kalktgm icin direk aksam yemegi yedim aksam
Bir kase corba
1 marul 3 yaprak roka bir havuz biraz lahana ve turp ile yapilmis salata yagsiz ve tuzsuz.
Gun icinde 3 tatli kasigi leblebi tozu yedim. Yesil cay ve form cayi ictim bol bol da su :)
Ya ben leblebi pek sevmem ama tok tutmasini severm :) robottan gecirdimmm :))Leblebi tozunu nerden buldun canım
Aklına nerden düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?