• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Papatyaozu :KK25:
Neler yapiyorsun gunluk hayatinda,ailen yaninda mi canim ankarda mi? Taniyamadik birbirmizi sende biraz adapte olamadin saniyorum bize :KK42:

Canım atesi duştü
Ama cok hafif var gibi heran cikti cikacak olan cinsten...
Bende tetikte bekliyorum...
Ins atlatır...
diyet nasıl gidiyor
O Ates 3gun kalmadan pek gitmez bizde :(
İyi gidiyor ama lahmacunum sevgilerini iletti bana sabahtan,bugun sebze besleniyorum sabah yumurta salatasi yaptim cook iyiydi bol yesillik sirkede doktum ama az sabah sabah agir gelmesin diye, guzel bir ogundu sevdim iyi oldu,baya tok tuttu beni.. Senin nasil gidiyor kizda hasta zor bigun degil mi

O Ates 3gun kalmadan pek gitmez bizde :KK43:
İyi gidiyor ama lahmacunum sevgilerini iletti bana sabahtan,bugun sebze besleniyorum sabah yumurta salatasi yaptim cook iyiydi bol yesillik sirkede doktum ama az sabah sabah agir gelmesin diye, guzel bir ogundu sevdim iyi oldu,baya tok tuttu beni.. Senin nasil gidiyor kizda hasta zor bigun degil mi
Şuan pek hasta gibi görünmüyor
Öglene kadar beni deli etti cok agresifti....:KK53:
Evet canim bende salatada sirekeye bayılırım ama elma sirkesi...
Bende dokmustum ogün...:kk77:
Bugün protein günü bakalım ne olcak yarın...
Biraz halsizlik yapmadı degil hani yani...
Bakalim bende işe yararsa haftada bir gün yapalım senle...

papatyaozu papatyaozu canım bizi aldatıyor musun bakim.....:KK53:baska topiklerle :KK45:
:KK25:

Tamam caniim anlastik senin menune bu aksam bakip yola cikarim. et, tavuk, yumurta, balik tum gun bunlarla mi besleniliyor protein agirlikli diyette?

Hastayken kat kat nazli oluyor bu kuzular allah canlarini sag etsinde usteainden geliriz evelallah :)))
Aynen canim elma sirkesi kullandim normalde kullanmam ama destek olur belki ondan geri kalmiyim dedim ve insalah bu pazartesi dvd de alacagim daha disiplinli olur gibime geliyor o sekilde..
Papatyaozu gezmeleremi gittin don bakim evine valla hiic sohbet edemedik senle yaa :KK50:

Detoks nasil yapiliyor minikkelebk fikrin var mi arada birde detoks yapaydik iyiydi

Sabah:yumurta salatasi (2yumurta,dereotu,maydonoz,tatli toz biber) 2dilim cavdarli ekmek
Ara:yesil cay,3ad.ceviz
Oglen:kirmizi lahana salatasi
Ara:elma,kivi,form cayi
Aksam:1tabak bruksel lahanasi

Detoks nasil yapiliyor minikkelebk fikrin var mi arada birde detoks yapaydik iyiydi
Menun on numara 5 yıldız:KK9::KK9::KK9:
Boyle gidersek 2 aya hatırı sayılır bi kilo gider ins
Detoks ayran detoksu yapmistim canım
Geri geliyor genelde kendileri
Cok sıkı diyete devam etmek gerekiyor
Genelde detokslar ödem söktürücü oluyor

Sevgili menülerimin ta kendisi şöyledir :)

Sabah 2 haslnmş yumurta,2dilim b.peynir
Ara 1 bardak ayran
Aksam 1 kase yogurt, haslanmis tavuk ,ve 1 parca hindi

Buğün şunu anladmki böyle diyetler bana göre değil, canımın cekmedigi şey kalmadı:cry::confused:

Sevgili menülerimin ta kendisi şöyledir :)

Sabah 2 haslnmş yumurta,2dilim b.peynir
Ara 1 bardak ayran
Aksam 1 kase yogurt, haslanmis tavuk ,ve 1 parca hindi

Buğün şunu anladmki böyle diyetler bana göre değil, canımın cekmedigi şey kalmadı:cry::confused:
:110:Bu neeee
Sahur yapsan oruc tutarmissin canim :KK17:
Protein diyeti boylemi oluyor
Durup bi dusundum ben ne cok yemisim diye. Baya zorlamistir seni ama bakalim yarin tartin ne cikicak iyi biseyler cikarsa denemeye haftada 1gun ayirmaya deger:KK52::KK52::KK52:

:110:Bu neeee
Sahur yapsan oruc tutarmissin canim :KK17:
Protein diyeti boylemi oluyor
Durup bi dusundum ben ne cok yemisim diye. Baya zorlamistir seni ama bakalim yarin tartin ne cikicak iyi biseyler cikarsa denemeye haftada 1gun ayirmaya deger:KK52::KK52::KK52:
Canım ya..gec yaptm kahvaltıyı..
Sonrada aksamı yedim iste..
Şu an tokum
Dedigin gibi saydıklarının hepsini yiyebilirsin
Protein diyeti gercekten işe yarıyor canim

Bu arada cok fazla birikmiş orucum var... :eek:tutmak istiyorum bi ara
Ben zaten yarim tutardim acliktan ziyade s.g.raya dayanamadigim icin ama gebelikte biraktim cok sukur emzirme sonrasida gunde 3u gecmez gebelik ve 2yil emzirme derken hiic tutmaz oldum ama insallah bu sene tutacagim.. Yarina kuru fasulye var menumde emin degilim ama o da protein sanirsam

Sabah
2 haslanmis yumurta
1 catal peynir

Ogle
3 tane mercimek koftesi

Aksam
bir kase sehriye corbasi
3 yaprak marul
lahana
turp
roka ile yapilmis salata

Gun icinde yesil cay ve form cayi ictim :)

Ben zaten yarim tutardim acliktan ziyade s.g.raya dayanamadigim icin ama gebelikte biraktim cok sukur emzirme sonrasida gunde 3u gecmez gebelik ve 2yil emzirme derken hiic tutmaz oldum ama insallah bu sene tutacagim.. Yarina kuru fasulye var menumde emin degilim ama o da protein sanirsam
Sigarayı bırakmıs olmana cook sevindim canımm
Ben hic borc bırakmazdm diger seneye ama
Hamilelik,lohula filan 40 gün birikti.. Birazını tutmustum daha dogrusu o kadar kaldı... Tutarz Nasib olursa
Kurufasulye icin bisey diyemeyecegim
Sanki protein diyince hayvansal olanlardan bahs ediliyor gibi..
Kurufasulyenin icine yag ,salca vs girecegi icin yemek olarak pisirmekte bozabilir diyeti...

image.jpg

Kurufasulye tam bir protein deposuymus beslenme uzmanlari saglikli beslenme diyetlerinde kesinlikle oneriyormus gonul rahatligiyla az miktarda tuketebiliriz, o halde yarinda benim protein gunum olsun :KK9:

Back