- Konu Sahibi Minikkelebk
Hadi hayırlı olsunnnGunaydinnn bu sabah 77.8 ciktim tartida insallah 78 i gormem birdaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsunnnGunaydinnn bu sabah 77.8 ciktim tartida insallah 78 i gormem birdaha
teşekkür ederimm :)Hadi hayırlı olsunnn
Canım atesi duştüMinikkelebk canim nasil oldu kizin dustumu atesi?
O Ates 3gun kalmadan pek gitmez bizdeCanım atesi duştü
Ama cok hafif var gibi heran cikti cikacak olan cinsten...
Bende tetikte bekliyorum...
Ins atlatır...
diyet nasıl gidiyor
Şuan pek hasta gibi görünmüyorO Ates 3gun kalmadan pek gitmez bizde
İyi gidiyor ama lahmacunum sevgilerini iletti bana sabahtan,bugun sebze besleniyorum sabah yumurta salatasi yaptim cook iyiydi bol yesillik sirkede doktum ama az sabah sabah agir gelmesin diye, guzel bir ogundu sevdim iyi oldu,baya tok tuttu beni.. Senin nasil gidiyor kizda hasta zor bigun degil mi
Menun on numara 5 yıldızDetoks nasil yapiliyor minikkelebk fikrin var mi arada birde detoks yapaydik iyiydi
Bu neeeeSevgili menülerimin ta kendisi şöyledir :)
Sabah 2 haslnmş yumurta,2dilim b.peynir
Ara 1 bardak ayran
Aksam 1 kase yogurt, haslanmis tavuk ,ve 1 parca hindi
Buğün şunu anladmki böyle diyetler bana göre değil, canımın cekmedigi şey kalmadı
Canım ya..gec yaptm kahvaltıyı..Bu neeee
Sahur yapsan oruc tutarmissin canim
Protein diyeti boylemi oluyor
Durup bi dusundum ben ne cok yemisim diye. Baya zorlamistir seni ama bakalim yarin tartin ne cikicak iyi biseyler cikarsa denemeye haftada 1gun ayirmaya deger
Ben zaten yarim tutardim acliktan ziyade s.g.raya dayanamadigim icin ama gebelikte biraktim cok sukur emzirme sonrasida gunde 3u gecmez gebelik ve 2yil emzirme derken hiic tutmaz oldum ama insallah bu sene tutacagim.. Yarina kuru fasulye var menumde emin degilim ama o da protein sanirsamBu arada cok fazla birikmiş orucum var... tutmak istiyorum bi ara
Sigarayı bırakmıs olmana cook sevindim canımmBen zaten yarim tutardim acliktan ziyade s.g.raya dayanamadigim icin ama gebelikte biraktim cok sukur emzirme sonrasida gunde 3u gecmez gebelik ve 2yil emzirme derken hiic tutmaz oldum ama insallah bu sene tutacagim.. Yarina kuru fasulye var menumde emin degilim ama o da protein sanirsam