- Konu Sahibi Minikkelebk
Anladım canım gecengün bi yeŕde leblebi tozu muhabbeti olmustudaYa ben leblebi pek sevmem ama tok tutmasini severm :) robottan gecirdimmm :))
Sende ona mı denk geldin diye düşündüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım gecengün bi yeŕde leblebi tozu muhabbeti olmustudaYa ben leblebi pek sevmem ama tok tutmasini severm :) robottan gecirdimmm :))
Haa yok yaa :))Anladım canım gecengün bi yeŕde leblebi tozu muhabbeti olmustuda
Sende ona mı denk geldin diye düşündüm
Hahaaa lahmacun gunu gibi yarinda kisir gunu mu yapsak neeEsrr.... bende ne yedimmm biliyo musun:))
Menün süper...
Bende yazayım
Sabah bi tabak yumurta salatası(2 yumurtayla)
2 catal peynir
ara buyukce 1 avuc b.leblebi
aksam 1 lahmacun ,1 duble ayran,az salata
sofrada henuz yiyebilecek durumdaydim
ama simdi cok yedim diye vicdan azabi duyuyorum
Oluuuuur haftaya persembede kısır günü yaparız sorun yokHahaaa lahmacun gunu gibi yarinda kisir gunu mu yapsak nee
Canim ya bende cook severim lahmacunu ama bir tane yedim hemen suya dadandim midem sissin diye yoksa yerdim yanii eskiye gore 3tane
Leblebi kabız yapar evet canımKizlar leblebi kabiz yapar diye uzak duruyorum boyle bi durum varmi arastirmadim acikcasi icgudusel bendeki
Tamam haftaya persembe kisir gunumuz olsun bol yesillikli zeytin yagli nar eksili amacimizi asmadanOluuuuur haftaya persembede kısır günü yaparız sorun yok
Biz herseyden yeriz ama azzzz cıkkkk
Hemencikte kabul ettimTamamm haftaya
Tamam haftaya persembe kisir gunumuz olsun bol yesillikli zeytin yagli nar eksili amacimizi asmadan
AnlastikSenin gecen hafta istiyordu canin kisir
Aslinda bulgur yesillik masum azcikta salatalik tursusu ohh miss 2-3 kasik yeriz yaninda ayranla birlikte ogun yapariz oglen vakti. Nefsimizi koreltiriz
Sonrada 100ip atlariz
Yedikten sonra defalarca gittim geldim tartinin basina henuz yok biseycik banada oyle geliyor sabah uyaninca gunaydin nabeeer diycekler galiba dun mavikedinin gunlugunde okudum saniyorum 1lahmacun 200kaloriymis (yanlis hatirlamiyorsam)
100 ip kac kolari yakiyor fikrin var mi?
Birde yumurta salatasini maydonoz dereotu pul biber gibi malzemelerlemi yaptin?
Oyy cokmus merdiven cikma isi saol canim bilgi icin.1 orta boy lahmacun yaklaşık 250 kaloridir bu kaloriyi harcayabilmek için 30-35 dakika boyunca merdiven inip çıkman gerekir.
Alıntı
Yumurta salatası senin anlattigin gibi yapilir canim evet :)
Benimki yumurtalı salata gibiydi
Kivircik,maydanoz,domates :)
1 saat ip atlamak 600 kaloriymis
GünaydıııınGunaydiin kizlarr
Iyi gibi şimdi canmOyy kiyamam usuttu galiba yolda,nasil canim agir gecermi hastaligi? Benim kizim agir gecirir baya ve cok sk hastalanir antibyotik olmazsa iyilesemez bazende igneler allah sifa versin yavrusuna bi an evvel toparlar insalah.
Canim bu hafta basi bende skintiliydim ama hafta ortasinda birden gitti az da olsa.. Birde tuvalete cikamamak baya farkediyor bende.5li cayini kesincemi boyle oldu dusun bakalim