Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Hahaaa lahmacun gunu gibi yarinda kisir gunu mu yapsak nee
Canim ya bende cook severim lahmacunu ama bir tane yedim hemen suya dadandim midem sissin diye yoksa yerdim yanii eskiye gore 3tane

Kizlar leblebi kabiz yapar diye uzak duruyorum boyle bi durum varmi arastirmadim acikcasi icgudusel bendeki

Hahaaa lahmacun gunu gibi yarinda kisir gunu mu yapsak nee
Canim ya bende cook severim lahmacunu ama bir tane yedim hemen suya dadandim midem sissin diye yoksa yerdim yanii eskiye gore 3tane
Oluuuuur haftaya persembede kısır günü yaparız sorun yok
Biz herseyden yeriz ama azzzz cıkkkk

Kizlar leblebi kabiz yapar diye uzak duruyorum boyle bi durum varmi arastirmadim acikcasi icgudusel bendeki
Leblebi kabız yapar evet canım
ictigim caylardan midir nedir sorun yok suan
Benim bıdıklar cok seviyolar
Onlara verirken kendimde b.leblebi yiyorum iste

Senin gecen hafta istiyordu canin kisir
Aslinda bulgur yesillik masum azcikta salatalik tursusu ohh miss 2-3 kasik yeriz yaninda ayranla birlikte ogun yapariz oglen vakti. Nefsimizi koreltiriz
Sonrada 100ip atlariz

Senin gecen hafta istiyordu canin kisir
Aslinda bulgur yesillik masum azcikta salatalik tursusu ohh miss 2-3 kasik yeriz yaninda ayranla birlikte ogun yapariz oglen vakti. Nefsimizi koreltiriz
Sonrada 100ip atlariz
Anlastik
Bence bizim laahmacunlar yarin tartida fena gozükecek
Şu ip atlama işini bu aksamda yapsak fena olmaz gibi :)

Yedikten sonra defalarca gittim geldim tartinin basina henuz yok biseycik banada oyle geliyor sabah uyaninca gunaydin nabeeer diycekler galiba dun mavikedinin gunlugunde okudum saniyorum 1lahmacun 200kaloriymis (yanlis hatirlamiyorsam)
100 ip kac kolari yakiyor fikrin var mi?
Birde yumurta salatasini maydonoz dereotu pul biber gibi malzemelerlemi yaptin?

1 orta boy lahmacun yaklaşık 250 kaloridir bu kaloriyi harcayabilmek için 30-35 dakika boyunca merdiven inip çıkman gerekir.
Alıntı

Yumurta salatası senin anlattigin gibi yapilir canim evet :)
Benimki yumurtalı salata gibiydi
Kivircik,maydanoz,domates :)
1 saat ip atlamak 600 kaloriymis

Oyy cokmus merdiven cikma isi saol canim bilgi icin.
Sporumu yapar yatarim bende
İyi geceler caniimm

Kızım hasta...yavrum butun gece dogru düzgün uyumadı..
Simdi uyuyor
Hala biraz atesi var ins devam etmez

Oyy kiyamam usuttu galiba yolda,nasil canim agir gecermi hastaligi? Benim kizim agir gecirir baya ve cok sk hastalanir antibyotik olmazsa iyilesemez bazende igneler allah sifa versin yavrusuna bi an evvel toparlar insalah.
Canim bu hafta basi bende skintiliydim ama hafta ortasinda birden gitti az da olsa.. Birde tuvalete cikamamak baya farkediyor bende.5li cayini kesincemi boyle oldu dusun bakalim

Iyi gibi şimdi canm
Yemek yiyor
Hasta gibiydi zaten ama
Ins antibiyotige filan luzum kalmaz
Gece kötü olduk..a a hala atesli....
Tuvalet problemi yasamisnolsam ona vericemde...
Acele ediyoruz galiba
Bugün protein beslenecegim bakalım ne olcak yarın
bi arkadaşım 5 haftada 12 kilo verdi...
banada ısrar etti yap diye ama..
sagliksz geldi bana sürekli yapmak
bugün yapayım bakalimm
bu arada bitki caylarımı iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…