- Konu Sahibi Minikkelebk
Ayyyy ne guldumdemekki hatunlar hiç kilo almamışlar geri
alanlar belli oluyor buralarda
Aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy ne guldumdemekki hatunlar hiç kilo almamışlar geri
alanlar belli oluyor buralarda
Sen doğum yaptın mazeretin varrraynen canım , biz iradesiz mi oluyoz bu durumda
aynen canım , biz iradesiz mi oluyoz bu durumda
Bende ayni canim ya buraya goz gezdirmesem eksik kaliyorumBen dayanamadm ara da geldim :)
Kolay gelsin canım
Maviminin önerisini dinle bak
Elindeki mevcut caya bikac damla limon sık
O zaman daha kolay olur ins
Sen doğum yaptın mazeretin varrr
yok tatlımmm biz yemeyi çok seven grubundanız iradesiz olsak onca kiloyu nasıl verecektik
Memnun oldum caniimm hosgeldin tekrardan spor yapabiliyor musun??bende aktif kullanırım hergün fakat tek sıkıntım biraz gec kalkıyorum
24 yaşındayım evliyim ama sizin gibi çocuklarım yok olmamasına ragmen bu kilodayım
karadenz tknk üni. ekonometri okuyorum arada sınavlara gidiyorum o yuzden 1 haftalık pek aktif olamadığım zamanlarım olur o ara kusura bakmayın haber veririm zaten cünkü ankarada yaşıyorum ve trabzona gidiyorum zor oluyor benim için. ben böleyim :) sizinde yazdıklarınızı okudum azçok tanıdım :)
eşime zorla koşu bandı kondisyon bisikleti aldırdım bugunden itibaren duzenli yapmaya başlayacağım dun de platese başladım plates topum vardı zaten bakalım :) yaza bebek düşünüyoruz o yuzden zayıflayıp hamile kalmak istiyorummG
Memnun oldum caniimm hosgeldin tekrardan spor yapabiliyor musun??
son yılım ya daha doğrusu uzatma yılım o yuzden evlendim zaten eşim lkendi bölümünü bitirdi bizde evlendik öle sınavlara gidip geliyorum :) o zaman kahvaltıdaEkonometri zormuş bölümün
Allah kolaylik versn canm
Kacinci sınıftasn?
1 hafta tabiki idare ederiz ,,,diyete devam edersin
Haber verirsen sorun yok
Gec kalkma
Bende yatiyordum ama artik kalkmaya zorluyorum kendimi...
Gün bereketleniyor
Sık sık gel buraya :)
Hergün
Kacamaksiz menülerini bekliyoruz
Hadi hayirlisi canimm allah saglikli bir bebek nasip etsin evliliginiz taclansin insallahh.. Bende hoplamaya ziplamaya ek pilates yapiyorum kizimin zip zip topu ve birde pilates lastigim var karnimin skilastigini hissediyorum mutlu oluyorum..eşime zorla koşu bandı kondisyon bisikleti aldırdım bugunden itibaren duzenli yapmaya başlayacağım dun de platese başladım plates topum vardı zaten bakalım :) yaza bebek düşünüyoruz o yuzden zayıflayıp hamile kalmak istiyorumm
inşallah canm hep beraber kurtulalım inşallahhhHadi hayirlisi canimm allah saglikli bir bebek nasip etsin evliliginiz taclansin insallahh.. Bende hoplamaya ziplamaya ek pilates yapiyorum kizimin zip zip topu ve birde pilates lastigim var karnimin skilastigini hissediyorum mutlu oluyorum..
seninde kararli oldugunu hissediyorum hadi bakalim gitsin kilocuklar
eşime zorla koşu bandı kondisyon bisikleti aldırdım bugunden itibaren duzenli yapmaya başlayacağım dun de platese başladım plates topum vardı zaten bakalım :) yaza bebek düşünüyoruz o yuzden zayıflayıp hamile kalmak istiyorumm
Şhu bisikleti bende cok düşündümson yılım ya daha doğrusu uzatma yılım o yuzden evlendim zaten eşim lkendi bölümünü bitirdi bizde evlendik öle sınavlara gidip geliyorum :) o zaman kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
yeşil çay içtim
şuan da kayısılı form çayımı içiyorum birazdan spor yapmaya gececeğim
Kuzum sen plates mi yapıyorsun bakimHadi hayirlisi canimm allah saglikli bir bebek nasip etsin evliliginiz taclansin insallahh.. Bende hoplamaya ziplamaya ek pilates yapiyorum kizimin zip zip topu ve birde pilates lastigim var karnimin skilastigini hissediyorum mutlu oluyorum..
seninde kararli oldugunu hissediyorum hadi bakalim gitsin kilocuklar
Senin lafin aklimda plates yapma sklasirsin leslie ile baslayabilirsin diye soylemistin tek pilates yapmiyorum hopluyorum zipliyorum ip atliyorum pilatesi oyle ek olarak yapiyorum cunku hareketleri cok guzel yakiyor, Mesela tv.izlerken ayni zamanda pilates yapiyorum biraz daha esnek zamanlarda kizimda keyif aliyor . Birde ben regl olamiyorum canim ya senin tecrubelerine dayanarak soruyorum,regl oncesi siskinlik kiloya yansiyor mu?Kuzum sen plates mi yapıyorsun bakim
O yuzden kilon oynamiyor olabilir... sıkılasıyorsundur
Istersen ölçulerini al öyle takip et kendini
yok okumadım benm sıkıntım hep var bu konuda kayısılı içmesem elmalı yada sade içiyorum ama mecbur içiyorumŞhu bisikleti bende cok düşündüm
Ama kalabaligi hic sevmiyorum
2 ay kullanip sonra bi köseye atmaktan korktum
Sen memnun musun canim
Markası ne seninkinin?
Bide kayısılı form cayi hakkinda gecmiste yazdigimi okudun mu?
Sıkıntın olmadıkaca icmeki bagirsaklarn tembellige alismasin
ayrıca taşınabilmesi çok guzel tv karşısına alıyorum izleyerek bisiklet ceviriyorum işim bitince odasına koyuyorum :)Senin lafin aklimda plates yapma sklasirsin leslie ile baslayabilirsin diye soylemistin tek pilates yapmiyorum hopluyorum zipliyorum ip atliyorum pilatesi oyle ek olarak yapiyorum cunku hareketleri cok guzel yakiyor, Mesela tv.izlerken ayni zamanda pilates yapiyorum biraz daha esnek zamanlarda kizimda keyif aliyor . Birde ben regl olamiyorum canim ya senin tecrubelerine dayanarak soruyorum,regl oncesi siskinlik kiloya yansiyor mu?
Anladm canim ne kadar cok hareket o kadar bereket diyelim o zaman:)Senin lafin aklimda plates yapma sklasirsin leslie ile baslayabilirsin diye soylemistin tek pilates yapmiyorum hopluyorum zipliyorum ip atliyorum pilatesi oyle ek olarak yapiyorum cunku hareketleri cok guzel yakiyor, Mesela tv.izlerken ayni zamanda pilates yapiyorum biraz daha esnek zamanlarda kizimda keyif aliyor . Birde ben regl olamiyorum canim ya senin tecrubelerine dayanarak soruyorum,regl oncesi siskinlik kiloya yansiyor mu?
Kayisi cayinin ve bazı form caylarinin icinde sinameki varyok okumadım benm sıkıntım hep var bu konuda kayısılı içmesem elmalı yada sade içiyorum ama mecbur içiyorum
dynamic benmki koşu bandımda bisikletimde valla memnunum ama iyi arastır canm uzayyürüyüşü var ona daha iyi diolar ben hemen atlamştm bisiklet die keşke uzay yürüyüşü alsaydım. bide stepper var ama o babamn evnde kaldı getremedm evlenrken. evlenmeden önce 83 kg olmuştum 3 hafta gibi bi sürede 75e düştüm o ara stepperi kullanıyordum zor ama aşırı terletiyor ve hemen sıkılaştırıyor hem sıkılaşp hem zayflıyorsun yanii
Elinin altnda bi alet olmasi guzel olyr tabii karar sizin :)Kayisi cayinin ve bazı form caylarinin icinde sinameki var
Sinameki sık kullanımda bağırsaklarda tembellige yol açar...
Bilgin olsun...simdi kendini iyi his edersin âma sonra allah korusun baska problemlere sebebiyet verir.
Aslında ben bayaği baktım bisiklet olayina ama bi turlu
Karar veremedim
Simdilik böyle iyi gibi gerci ama...
Dedigin gibi bisey izlerken vaktin cabuk gecmesiyle birlikte sporunuda yapıvericek olmak
Beni benden aliyor