Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***Minik Kraliçemin Odası***

çok güzel çok şirin çok tatlı bir oda olmuş kraliçeye layık :) allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versin canım

Merhabalar öncelikle maşallah diyeyim güzel kızınız ve güzel odasına, size soracağım birşey var ihtiyacı olan bir arkadaş için bebek kıyafatleri topluyoruz, sizinde küçülen olmayan kıyafetlerini vermeniz mümkün olabilirmi hayrınıza

ay odanız çok güzel olmuş maşallah...
bende 1,5 ay sonra doğum yapacağım bu konular yeni ilgimi çekti
bizde kızıma oda yapacağız ama daha herşeyini almadık şuan çalışıyorum son 1 ay kala izne çıkınca eksiklerimi inşallah tamamlayacağım...
size sormak istiyorum gerçi üzerinden 2 yıl geçmiş ama belki hatırlarsınız...
bebek halısını, avizesini ve duvar kağıdını nereden aldınız...
yardımcı olursanız sevinirim...

Allah yardımcınız olsun.
Halıyı Royalden,duvar kağıdı daloğlu
avizede rüzgarlıda bi avicecidendi...

Çok şeker bi odaymış 2009da açılmış konu şimdi büyümüştür biraz kraliçecik

halıyı soranlar royal halı artık bu halıdan üretmiyor fakat aynı halının zemin toz pembesi karmen halıda var.simli bölümünde bir bakın derim ben.bu bilgiyi vermeyi borç bilirim çünkü birçok kişi benim gibi böyle kelebekli halı arayıp duruyor

acaba sepet beşiğin yatağını nerden aldın bizim de aynısından var ama beşik oval oluğu için yatak bulabilirmiyim kararsız kaldım.yardımcı olursan çok sevinirim.bu arada bebişin odası mükemmel olmuş sağlıkla büyüsün inşallah.

Çok çok harika canım
inşallah hayatıda böyle güzle olur Allahın izniyle
Sorması ayıp böyle bir oda ne kadara çıkıyor.
Sevgiler

amanda amannn :) odası bu kadar tatlıysa kim bilir kendi ne de tatlıdır :) allah ağız tadıyla o cici odasında annesiyle babasıyla oyunlar oynayarak büyümesini nasip etsin inşallah :)

harikaaaaaaa bir oda olmuşş.. pembe ve beyaz tam benım ıstedıgım gıbı ..
cok begendım..!
Saglıkla buyusun prensesss...
darısı başıma

bayıldım bayıldım bayıldım :) özelliklede duvarlaraaaa :)
güle güle otursun minik hanım:)

ay maşallah çok çok çok güzel...
nasıl imrendim anlatamam..
keşke benimde olsada bi bebeğim böyle güzel şeyler yapabilsem...
allah nazarlardan saklasın....

çok güzel yaaa ... :):) benimki daha 3 aylıkkkk ama çok heyecanlıyım bende bu tatlı telaşları yaşarım allahın izniyle inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…