Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***Minik Kraliçemin Odası***

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve bir anne adayıyım.şuanda 22 haftalık hamileyim.inş.bi oğlum olacak.ama ben bebeğim için ne zaman hazırlıklara başlamam konusunda kararsızım.bazen bıseyler görüyorum ve almak istiyorum ama sonra acaba erken mi diyorum.bide oğluma bi oda hazırlayacağız ama hala karar veremedik.lütfen bizlere fikir verirmisiniz?bu arada yarın kontrolumuz var bakalım doktor ne diyecek:)şimdiden tesekkürler.

Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.. çok tatlı maaşallah. odasında da bayıldım ayrıca..
markası nedir ve ne kadara aldınız acaba?

Ay kırkbin kere maaşallahh
Evlenip çocuk doğurasım geldikaydirigubbakcemile3
Harika olmuş müthiş bir zevk.. Çok güzel kombine edilmiş...
Bebişiniz sağlıklı mutlu huzur dolu büyür odasında inşallah:Saruboceq:

çok ğüzel maşallah bizim daha çok var doğumu hayırlısıyla o günlerde gelir inşallah

Allahım nazarlardan korusun çok tatlı,,,,yüzü gibi güzel bir hayat geçirmesi dileğiyle,,,Allahım size bağışlasın prensesinizi,,,,opuyorumnanaktan

Tam bir kraliçe odası gibi olmuş.Çok zevkliymişsiniz.Hiç bu kadar güzel bebek odası görmemiştim.Çok özenerek yapıldığı belli.Ellerinize sağlık

çok şeker olmuş pembe pembe
ay valla bebek olasım geldi allah sağlıkla mutlulukla
büyütmek nasip etsin canım bebişini

bayıldım şimdiden çok şanslı bir bebek.Allah şansını bahtını güzel eylesin.sağlıklı mutlu bir şekilde büyüsün bu güzel odada.

tuh tuh tuh ma$aallah ma$aallah kendi kadar odasi da cici bebi$inin Allahim hayirlisiyla saglikla buyutmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…