Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***Minik Kraliçemin Odası***

Hepinize teek tek ayyrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar...
Bi arkadaşım halıyı sormuş...çok memnunum canm çok zahmetsiz bi halı...
birde takım sorulmuş,sipariş değil canm sadece rengini seçtik yapıldı...
tekrar teşekkürler kızlar,Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın ve çok daha iilerini nasip etsin canlarm...
Meleğim odasını eskitmeye bile başladı...resim sormuşsunuz bi kaç gün içinde kızımın odasında resmlerini çekip koyucam

Allah bebeğini odasına ağız tadıyla sağlıkla büyütmeyii nasip etsin maşaallah çok güzel bebişinlede beraber dahada güzelleşmiştir

cok ciciymis tam benim istedigim gibi.... SIK VE SADE... bende kizima bole bisi almayi düsünüyorum...a.s kendi evimize gecince insallah bölee bi takim alabilirimm.. ama ben alisilmisin disinda bisi istiyorum yani pembe tonlari degilde dha cok turuncu ve krem olabilir cok hos durur böle bi takimlaaa

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımm herşey çok güzel

ay ben yerim senin meleğini. allah bağışlasın ne tatlı kızın var maşallah. rabbim analı babalı uzun ömürler, güzel günler versin inşallah. banada böle güzel bir bebiş nasip eylesin tez zamanda.

allahım ya bastan sona hersey mukemmel rabbım meleğinle ve eşinle geçireceğin kocaman sonsuz mutlulukla bi ömür nasip etsin cok ama cok begendım herseyını meleğine diyecek tek bi kelime var oda gercekten o bir melek allah nazarlardan esirgesin kırkbin kere MAŞALLAHHHHHH

cok cici biroda olmuşşş gunel gule buyutunn kızınızı...

ozenıyor ınsann :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…