Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***Minik Kraliçemin Odası***

Çok teşekkür ederiz kızlar.Buzdevri, canım ablan için de dua ettim.İnşallah en yakın zamanda...

divine_time çok teşekkür ederiz canımm
Heleki kızım artık içinde ya odanın o dahada güzelleştirdi...

canım odan çok güzel olmuş meleğinle hep mutlu ol inşallah.bende iki tane meleğimi sabırsızlıkla bekliyorumkaydirigubbakcemile5

hacercm sağlıkla kavuş inşallah meleklerinee.amin aslıcım teşekkür ederiz

aman allahım ya bu ne guzell bı oda hazrlayanın yüreğıne sağlk
prenses h gelsın

hersey cook cokk cokk güzel inş. bu tatlış odası gibi hayatıda güzel olur
benim bile yatasım geldi orada benim odamda böle heryer pembe daha büyümedim sanırım
sizi görünce insan hevesleniyor cok güzel hersey allahım annesiyle babasıyla mutlu huzurlu sekilde büyümeyi nasip etsin

tam anlamıyla bayıldım dıyebılırım.bizde oda yapıcagız bebişimize sade bi takım arıyordum çok hoşuma gitti.hele o halılar aman allahım zaten tam bı kelebek hastasıyım.bizimde avizemiz kelebekli oda almak yeninasip olucak inş. siz sipariş üzerine mi yaptırdınız yoksa hazırmı ??

canım halından memnunmusun temizliği falan süpürmesi kolay oluyormu kızının odasından esinlenerek bende oda yaptırdım kızıma en az seninkisi kadar hoş oldu kulpları sen özel mi yaptırdın

odan çok güzel olmuş canım...herşeyini en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün....................

çok güzel bayıldım valla gülle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin trabbim darısı başımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…