bence çok kısa sürede çok fazla vermişsin hiç saglıklı oldunu düşünmüyorum çünkü hızla geri alırsın ben 50 günde 7 kilo kadar verdim çokta ii oldu sadece yeme alışkanlıgımı biraz degiştirdim abur cubur yok yediklerimden biraz kestim ve ekmegi azalttım en önemlisi ise ayakta durmak oldu oturmak tansa 10 dk 15 dk ayakta dikiliyorum gün içinde 5 6 defa hepsi bu... başladıgımda 74 idi dimdi 67 oldum hedefim hazirana 58 olarak girmek ve bunu korumak....
kızlar ben ılk basladıgımda 60 kıloydum suan 58 kıloyum daha5.gune yenı basladım cok ıyı gıdıo aslında ama ben 7.gunu tamamlayıp bırakıcam..cunku tavuk haslama gorunce kusasım gelıo bırde kabızlık olustu bende ve oglumda o da su içtiğim halde ...1hafta sonundakı gelısmeyı yazarım yıne sıze...önumuzdekı pazartesı bı arkadas acmıs ya corbalı sütlu felan bır haftalık dıyet var o bana daha iç açıcı geldı meyve felanda varya ben emdırdıgım ıcın onla devam edıcem o da 1 haftada 4 kılo yakın gıdıomus ınsallah bende hazırana kadar 50 52 olsam sonra korurum zaten ...onunda gelısmelerını yazarım sıze bu arada ben dun 3 kase cacık yedım bırde portakal ama malum kızlar emdırıom ya arada kaçamak yapıom aman sız yapmayınnnnn
canım bır haftamı yaptın ıkı haftamı yaptın sen bu duyetı ben 5 gun yaptım bıraktım tavuk görmek ıstemıom resmen...hafta sonuda kalorı hesabı yapıom pazartesı corba dıyetıne baslıcam hem kabızlıkda gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?