Milkseyk'in Başarı Öyküsü

bence çok kısa sürede çok fazla vermişsin hiç saglıklı oldunu düşünmüyorum çünkü hızla geri alırsın ben 50 günde 7 kilo kadar verdim çokta ii oldu sadece yeme alışkanlıgımı biraz degiştirdim abur cubur yok yediklerimden biraz kestim ve ekmegi azalttım en önemlisi ise ayakta durmak oldu oturmak tansa 10 dk 15 dk ayakta dikiliyorum gün içinde 5 6 defa hepsi bu... başladıgımda 74 idi dimdi 67 oldum hedefim hazirana 58 olarak girmek ve bunu korumak....

kızlar ben ılk basladıgımda 60 kıloydum suan 58 kıloyum daha5.gune yenı basladım cok ıyı gıdıo aslında ama ben 7.gunu tamamlayıp bırakıcam..cunku tavuk haslama gorunce kusasım gelıo bırde kabızlık olustu bende ve oglumda o da su içtiğim halde ...1hafta sonundakı gelısmeyı yazarım yıne sıze...önumuzdekı pazartesı bı arkadas acmıs ya corbalı sütlu felan bır haftalık dıyet var o bana daha iç açıcı geldı meyve felanda varya ben emdırdıgım ıcın onla devam edıcem o da 1 haftada 4 kılo yakın gıdıomus ınsallah bende hazırana kadar 50 52 olsam sonra korurum zaten ...onunda gelısmelerını yazarım sıze bu arada ben dun 3 kase cacık yedım bırde portakal ama malum kızlar emdırıom ya arada kaçamak yapıom aman sız yapmayınnnnn

ayakta dikilmek mi?? bunu da ilk kez duydum, hareketsiz ayakta durmanın ne faydası olabilir ki?

canım o dediğin diyetin adın ne? linkini yollayabilir misin? emdiriyosan bence de bu diyeti yapma çünkü bu sıfır şeker bi diyet meyve bile yok.. protein diyeti gibi bişey..

bugün neşem yok iştahımda yok 5. günüm kahve içtim sadece bide su içiyorum öğle yemeğinde balık buğlama yazıyor ama onu işe getiremeyeceğim için haşlanmış tavuk + salata getirdim inş bi tuhaflık olmaz pazartesi tartılcam bakalım alışamayacağımı sanmıştım ama oldu ekmek hiç aklıma gelmiyor artık mesela dün tutku istedi cnm normalde 1 paketi bitiririm 1 tane aldm yedim sonrada yürüyüşe çıktım zaten

canım ınan zor bır dıyet degıl ve ben arada meyve felan yedım emdırdıgım ıcın ama ben normalde dogru duzgun et yemem nefret ederım mecbur tavuk haslaması yedım ve mıdem almıo artım ama 7.gunumu tamamlıcam bırakmıcam aralarda kacamak oluo benım yogurt meyve felan ama o da emdırdıgım ıcın ama bende kabızlık ve bebgımdede basladı baya bı o yuzden bırakıcam ...

canım arkadasın bırı daha yenı acmıs acılan konuya bak bızım bölumde 1 haftada 4 kılo dıye lınkı beceremem ben sımdı ...ama gercekten guzel bır dıyet corba yogurt meyve sut salata grısını felan hepsı var o da bana uyar bı bak geroıye gel gorurusun ....

kızlar bırde yogurda pul bıber koyup gece yatmadan bıraz önce yıyınce yağ yakıomus haberınız olsun

Kızlar benimde ivme düşüyor Pazartesi yazıcam son durumu ben tam anlamıyla uymuyorum bu dyeti çünkü ara öğüne ihtiyacım var yoksa işyerinde bayılırım Ara öğün dediğim galeta yiyiyorum sabah 10.30 öğlden sonra 15.30 arada kahve içiyorum şekersiz ama kilo verdim

aramiza hosgeldiniz kizlar.. insallahh saglikli ve mutlu bi sekilde hedeflerinize ulasirsiniz[/QUOTE]

hoşbulduk canım bugün 2.günüm ve 1 günde 800 gr gitmiş ki ben sadece dün başlamadım diyete kendim hep kalorisiz kilo yapacak şeyleri yemeyerekte kendimce diyette yapıyordum ve bu bana çok iyi geldi dünkü kilom 61.5 ve bugünkü kilo 60.7 :)
annemde 78.8 iken bu sabah 78.0 çıktı :)
ama bende bir sorun var kronik konstipasyon yani dışarı çıkamıyorum
şuanda hatta 1 hafta oldu ve bu durum beni çok zorluyor
yaa düşünsenize 1 hafta önce yediğin hala içinde çok kötü birşey ne yapsamda fayda etmedi neler neler denedim
müshil ilaçları bile kullandım ama artık ilaç kullanmakta istemiyorum çünkü 10 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum bu durumda ne yapacağımı şaşırdım

Bugün itibariyle bu diyete baslamıs bulunuyorum
3hafta icinde 5 kilo vermem gerekiyor
Ama bende biftek yerine tavuk yemek zorundayım
Hadi bakalım kolay gelsin hepimizee

kızlar ben bugun dıyetı bıraz bozdum 3 dolma yedım bırde halley ama ınanın cocukta ben fecxı kabız olduk oyuzden bırakıom bu dıyetı yarın corbalı dıyete baslıcam gelısmelerı yazarım...bu dıyet 4 gunde 2 kılo göturdu bende ama yarın bı tartyılım bakım dönuş varmı

canım bır haftamı yaptın ıkı haftamı yaptın sen bu duyetı ben 5 gun yaptım bıraktım tavuk görmek ıstemıom resmen...hafta sonuda kalorı hesabı yapıom pazartesı corba dıyetıne baslıcam hem kabızlıkda gıder

kızlar bende bu diyete başlamak istiyorum kilom 67,5 boyum 170 göbeğim öne dogru fırladı resmen.
kahve dediğiniz türk kahvesi mi acaba ? birde yumurtayı sevmiyorum onun yerine baska bişi yiyemezmiyiz :S

bu diyetle bacaklar ve basenlerde zayıflama oluyor mu acaba? benim üst kısmım zaten ince oralar iyice incelip altlar kalın olursa biraz saçma bi görüntü oluşabilir de bacaklarım kalın ve inelmelerini çok istiyorm

Bugün 3. günüm kilomda hic değişiklik yok
Regl olcam bikaç güne kadar onun şişkinliğindendir umarım
Moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…