• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milkseyk'in Başarı Öyküsü

kızlar kilo tablomm
1.gün 62.00 başlangıç
2.gün 60.9
3.gün 60.5
4.gün 60.5 bugün kilo vermedim bunu akşam dayanamayıp yediğim 1 avuç çekirdeğe bağlıyorum

-İki haftada 9 kilo-

1.gün
Sabah: İstediğiniz miktarda şekersiz kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta biraz tuz
Akşam: 1 büyük biftek ızgara yada tavada tavada 3 biftek+yeşil salata+salatalık

2.gün
Sabah: Şekersiz kahve+1 sandeviç
Öğle: 1 büyük biftek+yeşil salata+salatalık
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

3.gün
Öğle: 2 haşlanmış yumurta+yeşil salata+domates
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

4.gün
Öğle: 1 haşlanmış yumurta+1 tane havuç
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

5.gün
Sabah: Şekersiz kahve+limonlu havuç
Öğle: Balık buğlama+domates
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

6.gün
Öğle: Tavuk ızgara
Akşam: 2 haşlanmış yumurta+1 tane havuç

7.gün
Sabah: Limonlu çay
Öğle: 1 ızgara biftek+meyve
Akşam:Seçim sana ait ya et yada yumurta

Ertesi gün baştan yeniden başlanır 2 hafta sonunda 9 kilo verilir normal yeseniz bile 3 yıl boyunca verdiğiniz kiloları geri almazsınız.
Eğer vücudunun şekle girmesini istiyosan yanında spor yapmanıda öneririm.
Günde 8 bardak su içmelisin.
Akşam yemeğini 19.30'dan sonra yersen eğer yediklrini eritemezsin.
Ben 2 haftanın sonunda 6 buçuk kilo verdim :)
Başarılar şimdiden :)

Ben bu kadar yersem kilo alırım kesin he :D

merhabalr buraya uzun süre uğrayan olmamış ben 2 haftadır bu diyeti yapmayı planlıyorum misafirlerim vardı dün gittiler kısmet bugüneymiş sabah başladım kasımda kardeşimin sözü var o zamana kadar şu doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum şuanki kilom 67.3 sabah aç karnına tartıldım. sabah sadece 1 fincan şekersiz az sütlü nescafe içtim 2 yumurtamı da şimdi haşladım 1 gibi yemeyi planlıyorum akşam da 7 de ızgara kırmızı et yiyeceğim vve bol yeşil salata bu saate kadar da 1 lt. su içtim gün içinde 3 lt. içmeyi planlıyorum. kilomu buraya 2 hafta boyunca düzenli olarak yazacağım.

2 yumurtayı küçük küçük kestim üzerine biraz tuz ve karabiber serpip yedim. sabah 8 de kalktığım için ve sadece 1 fincan kahve içtiğim için çooooook acıkmıştım bu beni biraz tıkadı umarım bugünü atlatabilirim en zor bugün zatn yarın en azından sabah sandviç var. akşamada etin yanında bol salata yiyip doymaya çalışacağım:(((( yarın kilomu yazarım

offffff biraz zorlanıyorum walla öğle yemeği ile akşamın arası çokk uzun oldu ben normalde 2-3 kere bişeyler atıştırırdım bu saate kadar. akşam yemeğini 7 de yiyeceğim büyük ihtimalle de gece aç olacağım. yarın sabah sandviçini dört gözle bekliyorum:) umarım kilo verebilirim...

Ben bu kadar yersem kilo alırım kesin he :D
Arkadaşlar ne kadar sağlıksız bir diyet.bir insanın 2 haftada 9 kilo vermesi (sadece yağdan)imkansız.1 kilo=7500 kcal.Normal bir insanın spor yapmıyorsa günlük harcadığı kalori ortalama 2000 kcal.hadi 1000 kcal eksik yiyin haftada 7000 kcal, buda haftada bir kilo eder.daha fazlası sağlığınızı bozar .bu durumda vücut yağ değil kaslarını yakar.Kaslarınız giderse ne olur peki.?söyliyim normal yemeğe başladığınız an kasların yerini yağlar alır.mesela kalçanız diyetten önce 95cm ise kas yerini yağ aldığı için sizin kalça 105 olur.çünkü kası 1 kilo demir yağı da 1 kilo pamuk gibi düşünün.Hangisinin hacmi büyük.?giden kasda zor geri gelir onuda söliyim:))

Günaydın zannedersem bu diyetin ilk günü çok zor neyseki ilk günü başarıyla atlattım. şöle söliyim akşam misafirim vardı pasta almışlar tek bir gram bile yemedim akşam kırmızı et ve bol yeşil salata yedim. inanılmaz ama bu sabah 66.0 kiloydum gözlerime inanamadım tekrar tekrar tartıldım gerçek. 1.3 kilo vermişim tabii ki bu yağ değil su ama olsun inanın 66yı görmek için 3 haftadır uğraşıodum:)))))

sabah 9 da 2 dilim kare kepek ekmeğine yağsız ligt peynir domates ve salatalıkla sandviç yaptım ve yanında 1 fincan şekersiz sütlü kahve içtim. gayet doyurucuydu bugün güzel geçecek:)))öğle kırmızı et ve salata yiyeceğim akşamda tavuk göğüs haşlayacağım... gelişmeleri yazarım

biraz önce 1 büyük kase göbek salatanın içine 2 adet salatalık doğradım zeytinyağ, sirke ve tuz attım yanında 5 tane serçe parmağım büyüklüğünde köfte yedim gayet doydum zaten çok da acıkmamıştım. akşamda kayınvalidemlere yemeğe gidicekmişiz haşlama yiyemeyeceğim ama tavuk but yapmasını söledim 2 adet tavuk but yerim artık...yarın sabah kaç kilo olduğumu yazaacağım...

gerçekten inanamıyorum biraz önce tartıldım 65.3 çıktım bir de dün akşam kayınvalidemlerdeydik diyette olduğumu anlamasınlar diye azıcık kaçırdım keşke onuda yapmasaydım ama yinede 2 kilo verdim akşam sadece tavuk haşlama yiyecektim ben 1 kepçe çorba 2 adet tavuk but biraz salata yedim sonrada meyve soymuşlardı 1 muz 15 tane kadar üzüm yedim olabildiğince kastım ama anlayacaklar diye yemek zorunda kaldım. anladım ki bu diyeti yaparken kesinlikle evden çıkmayacaksın. bugünde annemlere gitmek istiyorum ama bozmamak için gitmeyeceğim..

bugün yiyeceklerimi de yazayım hemen biraz önce yani saat 9 da 1 fincan şekersiz sütlü kahve ve kepek ekmeğiyle hazırlanmış peynir, domates ve salatalıktan oluşan bir sandviç yedim. öğle yemeğinde 2 haşlanmış yumurta ve yeşil göbek salata yapacağım içine salatalık ve domates de koyacağım. akşam da 2 tane tavuk but haşlayacağım o kadar bakalım yarın kaç kilo olacağım. yarın sabah yazarım...bu arada hergün 2-3 lt arası su içiyorum

merhaba bugün kızım yüzünden sabahtan giremedim... sabah tartıldım maalesef bugün kilo vermemişim ama hergün vereceğim diye birşey yok sonuçta halen 65.3'üm. sabah kahve yerine şekersiz çay içtim 1 fincan ve kepek ekmeğine sandviç yaptım. biraz önce 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin ve 1 havuç yedim. zeytin yememem gerekiyordu ama yumurta çok midemi bulandırıyor artık ondan yumurtanın yanında yedim. akşam kırmızı et var ama ben haşlanmış tavuk yiyeceğim...bakalım yarın sabah kaç kilo olacağım...50 kiloya bir düşeyim ben de başarı öykümü yazacağım :)))

bugün de oldukça zorlanıyorum zaman gçmek bilmiyor ilk gün bir de bugün çok zorlandım büyük ihtimalle akşam aç uyuyacağım. öğlen yediklerim beni hiç doyurmadı:(((( akşam yemeğimi de saat 7 de yiyeceğim için çok acıktım.yarın kilo vermemiş olursam çok üzülürüm 2 haftalık bir diyet olduğu için sabrediyorum yoksa bugün gerçekten bozmuştum...bir de 1 ay sonra eşimin kuzeni ondan 2 hafta sonra da çok yakın bir arkadaşım evlenecek ve kasım sonu gibi de kardeşim sözlenecek bunların hepsinin bir araya gelmesi beni iyice motive ediyor. bugün elim tam 5 kere nutella kavanozuna gitti açtım yemeden kapattım gerçekten önümde 1 ay var ve bu benim için bir fırsat kilolarımı vereceğim. şimdiye kadar yani 4 aydır başarısızlıktan sıkıldım yiyorumda noluyor hepsinin tadını gayet iyi biliyorum hem yedikten sonraki pişmanlığımı düşününce canım sıkılıyor en iyisi yememek....işte tüm günüm böle iç konuşmalarıyla geçiyor ama başaracağım ilk önce 60 sonra 55 sonra da 50 olacağım. ekim sonuna kadar 60, kasım sonuna kadar 55, aralık sonuna kadar da 50 olmayı hedefliyorum yani 3 ayda 67,3 den 50 ye düşeceğim ve ben de başarı öykümü yazacağım:)))))))aç olduğumdan çenem düştü yine kusura bakmayın

merhaba uzun bir aradan sonra yine yazıyorum. Cuma günü annemde cumartesi bende misafir vardı pazar günü de malum eşim evde yazamadım bi türlü...ufak tefek kaçamaklarla birlikte ilk haftayı tamamladım bu sabahki kilom 63.2 ama ikinci hafta bu diyeti deil kendime göre bir şey yapıp 3. hafta devam edeceğim diyet güzel de haşlanmış yumurta tadını biraz unutmak istiyorum:))) sonuç olarak bir haftada 67.3 ten 63.2 ye düştüm yani tam olarak 4 kilo verdim...başarılı bir diyet yapmak isteyenlere duyurulur. bu hafta şöyle bir yol izleyeceğim sabah kepek ekmeğine beyaz peynir domates salatalık sandviç, 1 fincan sütlü şekersiz kahve 2 saat sonra 1 meyveli yoğurt 2 saat sonra meyve tabağı akşam da en geç 7 de salata, çorba, 3 kaşık sebze yemeği gece çok tatlı çekerse canım 2 kuru kayısı veya 2 adet diyet bisküvi...bu hafta da bu diyetle 60 kiloya düşersem haftaya 55 i zorlayacağım:DDDbu sayfayı ilgilendirmediğinden bu hafta burada paylaşımda bulunmam...haftaya pazartesi yeni kilomu yazar yine bilgilendirmeye başlarım...

zeynepselin tebrikler cnm..azminin devamının gelmesi dileğiyle..

merhaba arkadaşlar ben bir haftamı doldurdum...ama gördüm ki belirli bir diyet yapmadığım zaman ağzım hiç boş durmuyor o yüzden bugün diyetime yeniden 65.3 kilo ile başladım. yine hergün buraya yazacağım bu beni motive ediyor:) sabah kahvemi içtim, öğlen 2 yumurta 5 zeytin ve birkaç dilim kaşar ile kahvaltı ettim çünkü yalnızca yumurta yemek midemi alt üst ediyor. akşamda 1 parça bonfile ve bol salata yiyeceğim.... yarın yazarımmm

Zeynepselin bende seninle bu diyete başlamak istiyorum kilom 80 önümde çok yol var 58 olmak istiyorum 22 kilo vermem lazım birbirimize destek olarak başlarsak sanırım dahada etkili olur ben yrn başlıyorum cnm ... Yediklerimi yazarım....

Zeynepselin bende seninle bu diyete başlamak istiyorum kilom 80 önümde çok yol var 58 olmak istiyorum 22 kilo vermem lazım birbirimize destek olarak başlarsak sanırım dahada etkili olur ben yrn başlıyorum cnm ... Yediklerimi yazarım....

canım merhaba başladın mı diyete nasıl gidiyor???ben azcık bozarak 1 haftamı doldurdum. aslında bozmazdım da kardeşimi istemeye geldiler tanışma falan derken evde çok güzel yemekler vardı dayanamadım arada yedim mesela dün 1 tane elmalı kurabiye yedim:( ama yinede 4 kilo gitti bu haftada devam edeceğim daha doğrusu 2 hafta daha yapacağım hedefim 55 e düşmek yazamıyorum sürekli ama birlikte yaparsak paylaşıma hazırım...

Back