kızlar bende bu diyete başlamak istiyorum kilom 67,5 boyum 170 göbeğim öne dogru fırladı resmen.
kahve dediğiniz türk kahvesi mi acaba ? birde yumurtayı sevmiyorum onun yerine baska bişi yiyemezmiyiz :S
kimse niye beni takmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende bu diyete başlamak istiyorum kilom 67,5 boyum 170 göbeğim öne dogru fırladı resmen.
kahve dediğiniz türk kahvesi mi acaba ? birde yumurtayı sevmiyorum onun yerine baska bişi yiyemezmiyiz :S
bu diyetle bacaklar ve basenlerde zayıflama oluyor mu acaba? benim üst kısmım zaten ince oralar iyice incelip altlar kalın olursa biraz saçma bi görüntü oluşabilir de bacaklarım kalın ve inelmelerini çok istiyorm
....üye adı..........başlama tarihi......başlangıç kg.......1.hf. sonundaki kg..... 2.hf. sonundaki kg
tencerenin dibi.........7 nisan..............59.....................54.900.........................54.....
prenkess...............12 nisan..............65.500................
sirinemeren............15 nisan..............64.400................
siyah_inci..............18 nisan..............55.600................
tombis..................18 nisan..............73.800................
emrahkubra...........18 nisan............. .59.000...............
duyhas.................18 nisan..............
adanaadana..........18 nisan...............60.000................
sineklibakkal..........18 nisan...............64.900................
twilight11.............18 nisan...............66.600................ 65.3
kızlarrr nerdesinizzz