• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milkseyk'in Başarı Öyküsü

canım ben turkıyedeyım valla alanında uzman bı eczacı ablamız var o tavsıye ettı buda ıse yaramazsa yapacak bısey yok dedı gıtmedıgım dıyetısyen kalmadı verıyorum fazlasıyla gerı alıyorum

canlar bana müsade, cok uykum geldi.. hazir kizimda misil misil uyurken bende uyuyayim... herkese hayirli geceler tatli rüyalar :64:

ZUM
canım ben turkıyedeyım valla alanında uzman bı eczacı ablamız var o tavsıye ettı buda ıse yaramazsa yapacak bısey yok dedı gıtmedıgım dıyetısyen kalmadı verıyorum fazlasıyla gerı alıyorum

aklimin bi kösesinde bulunsun. temmuzda insallah türkiyede olucam.. o zamana kadar 65 olursam.. ideal kiloma ulasmak icin bende alabilirim.. cok sagol.. :79:

Tam olarak denemedim bu diyeti fakat baslar gibi oldum sonradan bıraktım... Tek diyeceğim sabah kahve icmek gerckten inanılmaz iştah kesip tok tutuyor, ben bnu gözlemledim arkadaslar... Öğlen ikiye kadar yedirmiyor bisey

valla denemekte fayda var ama asıl sıkıntı fazlasıyla ya geri alırsak yoksa ıkı hafta cok uzun bı zaman degil

günaydın kızlar
maraton dvam ediyor.. çok hızlı bir şekilde yüksek orandan kilo vermiyorum doğrusu vermekte istemiorum çünkü yağ yakmam gerekiyor... yüksek verimi bünyem kaldırmıyor zaten :1:
pazar 56.00
başlangıç: 55,60
2. gün:54.80
3.gün : 54.60
4. gün:54.10

benim maraton bu şekilde.. spor da yaptığım için göbeğim eridi.. inşallah yanlarıda eritçem :52: 1 ay 2 ay hergün yapıcam sporumu...

dün diyete tam olarak uymadım kaçamaklarım da vardı ama yinede eksilmişim..
sabah (08:00) ; kepek ekmeğiyle yaptığım sandviç
öğlen(12:00) ; 2 yumurta domates salatalık
öğle arası ( 15:00-20:00); piko-çizi ve 1 dilim ekmek kadayıfı yedim ben :36:
akşam yemeğim (20:00): haşlanmış tavuk salata ve yoğurt Not: akşam yemeğimi genellikle 19:00-19:30 arası yerim. dün akşam 20:00 de eve gelebildim.

Arkadaşlar benim acil olarak kilo vermeye ihtiyacım yok o yüzden tam uymuyorum.. Tansiyonum düşüyor zaten fazla yklenince :30:
Boyum 167 kilo şuan 54 gördüğünüz üzre.. diyet yapıyorum dediğimde dinleyenler bana böle davranıyo :57: :60:

Özellikle belirttim bunları gerçekten kilosu yüksek olan arkadaşlarım benim gibi yapmasınlar ..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrr sabah çok mutlu oldum sanırsam kilo vermeye başladım :32::32::32: kocama baktırdım hatta 2 kilo gitmiş :32::32::32:
arkadaşlar bu diyeti iki hafta yapıp neden bırakıyorsunuz bence bırakmayın yemelerinizi düşürün bir şekilde devam edin rejime :32::32::32:

günaydın kızlarrrrrrrrrr sabah çok mutlu oldum sanırsam kilo vermeye başladım :32::32::32: kocama baktırdım hatta 2 kilo gitmiş :32::32::32:
arkadaşlar bu diyeti iki hafta yapıp neden bırakıyorsunuz bence bırakmayın yemelerinizi düşürün bir şekilde devam edin rejime :32::32::32:

tatlım günaydın.. tebrik ederim..
bu diyeti olduğu gibi yani birebir devam ettirmek yanlış.. sağlık problemlerine neden olur.. tabiki bırakınca homili gırtlak yemiceksin yediklerine dikkat ederek formunu korucaksın :34:

günaydın kızlar dün sabah kahve içtim şekersiz öğleyi yeşil salatayla geçirdim akşam 1 saat yürüdüm haşlanmış tavuk+yağsız tuzsuz salata akşama kadar 2 litre su içtim yedim alışıyorum

bu sabah:şekersiz kahve tok tutuyo:64:

gunaydın arkadaşlar ben dün baya zorladım kendımı ınsallah bozmamısımdır cunku öğlen bır domates bır yumurta yıyebıldım aksamda ıkı kucuk but tavuk haşlanmış bı domates heralde az oldu ve ben 1 2 saat sonra ıkı portakal kivi yedım 10 gıbıde aksam bı kase yogurt yedım ...kızlar ben bırde emdırıyorum ya inşallah bı gunluk sorun olmaz kızlar bırde dun cok moralım bozuktıu nerdeyse oturup butun pasta cıkolata ne varsa yıcektımallahtan kurtardım

veeee bugun sabah tartıldım tam 58 kıloyum 4.gunum daha bugun 2 kılo gıttı ya inşallah..super bır duygu sımdı gaza geldım sabah sekersız kahvemı ıctım suan bırdılımebugday ekmegıne krem peynır surdum yedım bırde domates aynen devam dıyeteeeee
60 300...suan 4.gun sabahı 58.0

Günaydın kızlar:3:
dün gece hep yanlış tartıldığımı anladım.Bundan önce hiç tartıyla falan aram yoktu nasıl halının üzerinde dururken çıkardım meğer halısız zemine koymak gerekiyormuş bende her tartıya çıktığımdaa 70i gördüğümde kahroluyordum tartının yerini değiştirdik bir baktım 65 evet boyuma göre bu bile çok ama genede 70 olmadığım için çok mutlu oldum.Şuanda daha bir hırsla devam ediyorum diyete.:32:

gunaydın arkadaşlar ben dün baya zorladım kendımı ınsallah bozmamısımdır cunku öğlen bır domates bır yumurta yıyebıldım aksamda ıkı kucuk but tavuk haşlanmış bı domates heralde az oldu ve ben 1 2 saat sonra ıkı portakal kivi yedım 10 gıbıde aksam bı kase yogurt yedım ...kızlar ben bırde emdırıyorum ya inşallah bı gunluk sorun olmaz kızlar bırde dun cok moralım bozuktıu nerdeyse oturup butun pasta cıkolata ne varsa yıcektımallahtan kurtardım

veeee bugun sabah tartıldım tam 58 kıloyum 4.gunum daha bugun 2 kılo gıttı ya inşallah..super bır duygu sımdı gaza geldım sabah sekersız kahvemı ıctım suan bırdılımebugday ekmegıne krem peynır surdum yedım bırde domates aynen devam dıyeteeeee
60 300...suan 4.gun sabahı 58.0

süperr canımm maşallah bebeinn daha küçük ama sen bayagı zayıfladın:)))benimki 2.5 yaşında zayıf anneler olcazz:))ama sana bişi dicem sen meyveni ye yazık bebegime vitamin olsun:))

Siteye yeni üye olduğum için nasıl kullanıldığını daha yeni öğreniyorum bazılarınız yazılarının altında kg cetveli var onu nereden yapıyorsunuz?:44:

haklısın prenkescım ben ara öğün olarak bır meyve yıyım...ama ınan sütümde hiç azalma olmadı şükür ...bu dıyet o kadarda agır degıl ...kızlar sabah sandıvıc yemıyorsunuz bu seferde aşırı kalorısız beslenıyosunuz sonrasında kalorı arttıgı zaman cabuk kılo alırsınız bence boyle yapmayın tam uyun dıyete soylenenlerı yıyın için....kızlar ınanın resmen ınceldım pantolonum ustumde donuyor ve ben daha 3 gun yaptım ıkı hafta sonunda ınsallah eskı formuma donerım ama tabı bıttı dıye öyle abartmadan canımın ıstedıgını yıcem..

ben zaten normalde 50 yı goremeyen bır ınsanım ve ınanın o dönemdede canım mesela tatlı ıstıo yıyodum ama sonrasını hafıf yıyodum hıc ekmek yemem mesela normalde sabahları sımıt felan ...ben bır kılo verım şu dogum öncesı kıyfetlerıme gırım zaten kalorı hesabıyla asagı yukarı formumu korurum ınsallahaaaaa

cok gaza geldım ya 58 dım ustelıkde lavaboya cıkmadan ve gercekden 3 gun sonunda bugun baktım baya popom felan kuculmus...sımdı ıhlamuru içimmmm:62:

Siteye yeni üye olduğum için nasıl kullanıldığını daha yeni öğreniyorum bazılarınız yazılarının altında kg cetveli var onu nereden yapıyorsunuz?:44:

hoşgeldin tatlım.. sitede kilo çizelgesinin yapılışı açıklamalı olarak anlatılmış.. google kilo çizelgesi kadınlar kulubü diye aratırsan karşına daha kolay çıkıcaktır.

50 yı goremeyen derken 48 lerdeydım hep...cok zayıftım ya o da çırkın ama resımlerıme bakıomda en ıyı 52 olmaaaaaaaaaak

Back